Şimdi Ara

Beyler Acil Bakın Telefon Reklam Virüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu gün çıkmaya başladı saatlerdir uğraşıyorum virüs programları eset avast vb kurtulamadım
    bu gün telefon bir şey yüklemedim anlamadım bilen varsa ne olduğu format atmak istemiyorum


     Beyler Acil Bakın Telefon Reklam Virüsü



  • Ona bir uygulama sebep oluyor büyük ihtimal. Onun dışında bir de modeminin dns ayarlarını kontrol et. Ayrıca güvenlik duvarını da kapalıysa aktif et modem üzerinden. Chrome geçmişini de temizle. Bir de var olan ama güncellenen bir uygulamaya bu tarz bir reklama sebep olmuş olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şey çıkıyor biraz kurcaladım google reklam kimliği size uygun olan reklamları gösterme devre dışı bırakmaya çalışıyorum yine çıkıyor şu siteye yönlendiriyor kapatmak için ama olmuyorhttps://www.google.com/settings/u/0/ads/authenticated
  • up
  • up
  • up
  • Aynı sorundan ben de muzdaripim. Herhalde dakika başı falan çıkıyor bu reklamlar. Benim sorunum "Play Store" dan Zigzag oyununu yüklemem ile başladı. O esnada hızlı hızlı her şeye onay verdim google play e güvenerek ama sonra farkettim ki google reklamları için onay vermişim. Uygulamayı kaldırdım hatta telefonu fabrika ayarlarına getiridim ama yinede telefonum google ın Billboardu gibi çalışmaya devam ediyor. Telefondan soğudum neredeyse gıcık olmama rağmen IPhone'a geçmeyi bile düşündüm.

    Bu işi çözmüş birisi varsa, yardımcı olursa çok memnun olurum.

    (Not:Telefon menusunde bulunan "Google ayarları" sekmesindeki "Bağlı uygulamalar" kısmında Zigzag oyununun google ile bağlantısını büyük bir umutla kestim ama işe yaramadı.)
  • Teknode kullanıcısına yanıt
    Wirelessi kapatıp mobil internet üzerinden bağlanınca da reklamlar geliyor. Ancak tüm internet kesilince reklamlar son buluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rdr

    Wirelessi kapatıp mobil internet üzerinden bağlanınca da reklamlar geliyor. Ancak tüm internet kesilince reklamlar son buluyor.

    Dns programı falan mı yükledin. Uygulamalara girip baksana bir son yüklediklerinin arasında bilmediğin saçma sapan birşey var mı arka planda çalışan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BU ve BUNU yükleyip bir bak derim
  • @Teknode ilginiz için teşekkür ederim.

    Sorunum çözüldü. Tam olarak neyin sebeb oduğuna emin olmamak ile birlikte büyük ihtimal 3 aydan fazla süredir oynadğım okey oyununun güncelleme yapması ile reklam belası başladı. (Ama ilk başlangıcın bundan 4-5 gün önce Zigzag adlı oyundan olduğuna eminim).

    2. ihtimal ise; yukarıda bahsettiğim telefondaki google ayarlarından bağlı uygulamalarda yer alan Zigzag'ı kaldırmam ile oldu. Kaldırma işleminden sonra hemen aktif olmayacağı bilgisini vermişti. Belki de işlemin geçerli olması 3 günü buldu.

    Aynı sorunu yaşayan arkadaşlara tavsiyem;

    Uzun zamandır kurulu bir program/oyun olsa dahi yakın zamanda güncelleme yapılmışları kaldırın ve google ayarlarından bağlı uygulamalar sekmesni kontrol edin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.