Şimdi Ara

Beşiktaş'tan TFF'ye şok başvuru! Derbinin tekrarını istediler (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
1
Favori
3.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Keşke tekrar edilse yine yeneriz hakem isterse fikret orman olsun no problem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olsun olsun bu sefer 3 atar yollarız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tristran

    quote:

    Orijinalden alıntı: REM1903

    Ne demek izinsiz sahadan çıkabilir yada girebilirsin? Oda yetmemiş bide oyun durmuşken izin almadan girebilirsin demişsin. Kardeşim bu nasıl cehalet(futbol konusunda), tamam kendince bir fikrin var saygı duydum hatta izin almadan çıkma olabilir ama girmek yasaktır demene bile saygı duydum da, oyun durmuşken oyuna girebilir izinsiz ne demek yahu.

    Sakatlanan oyuncu bile ister oyun oynansın ister korner atılsın ister oyun dursun sahaya gi re mez. 4.hakem ne sebepten oyuncunun yanında bulunur bu gibi durumlarda? Teselli etmek yada taktik vermek için mi? Oyuna girmesini engellemek için, hakemden girebilir talimatını bekler, alır ve müsaade eder.

    Ya hayatın her alanında insanların zekasıyla alay edilmesine tahammül edemiyorum ben.
    Oyun durunca girmek serbestmiş. Haklı olmak için yepyeni oyun kuralları uymakta dahi beis görülmüyor artık ne desem boş.

    bak şimdi sakatlık durumunda devam edebilecekmi diye 4. hakem kontrol eder kontrol eder, oyun akışında ise topun olmadığı yarı sahadan oyuncu girer (hakem izin verirse) eğerki oyun durmuşsa sakatlık krampon değişimi filan kontrol gerektirmeyen durumlarda oyuna istediği gibi girer saha dışına çıkmış adam, soyunma odasına gidip gelmiyor.Ek olarak top oyuncunun bulunduğu yarı sahada değil ise bile buna bişey dendiğini görmedim

    hiç mi maç izlemiyorsun, hiç mi oyun durduğunda kenarda teknik direktörü ile taktik alışverişinde bulunan oyuncu görmedin

    Oyun dursun yada durmasın bir oyuncu hakeme söylemeden saha dışına çıkıp krampon değiştiremez.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: killnOd

    Sari kart gosterilmesi gereken bir pozisyondu , hakem atlamis.Belki emenikeye bu hareketinden dolayi 1 mac ceza verebilirler.Ama mac tekrari soz konusu bile olamaz ki zaten ortada mac tekrarini gerektirecek bir durum yok.Forma cikartip tac cizgisini gecti diye mac tekrar edilmez , sari kart olmaliydi atlanmis.Bu bbasvurular sonrasi emenikeye 1 , emreyede en fazla 2 mac oynamama cezasi gelebilir okadar.

    Atladığın nokta şu;
    Emenike forma çıkartıyor ve bu hareket hakem yorumuna bırakılmamış ve mutlaka sarı kartla cezalandırılması gerekiyordu ama hakem göstermedi. Bu birinci sarı kart.
    Hemen sonra Emenike oyun alanını hakemden izinsiz terk ediyor ve bu hareket de aynı şekilde hakem yoruma bırakılmamış ve mutlaka sarı kart ile cezalandırılması gerekiyordu. Bu da ikinci sarı karttan Emenike'nin KIRMIZI kart ile oyundan atılması gerekiyordu.

    Hakemin yaptığı bu kural hatası ile Fenerbahçe müsabakayı 10 kişi sürdürmesi gerekirken, bu kural hatası ile 11 kişi devam ediyor.

    Burada hakemin yaptığı kural hatası sebebiyle müsabakanın tekrarlanması gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Razumihin-

    Kuralsa o da kural neden aynı tutmayayim? El açık penaltı.

    Yenilmedigimize göre sorun yok paralel evrencilik oynamanın anlamı yok şunu diyeyim yine de Gs ile Arena'da oynayıp 2 1 yenildiğimiz maçta Emenikenin 1 2 tartışmalı pozisyonu olmuştu ama sizin kadar dile getirmedik bunları ki onlar bariz gol şansı ya da faul olarak nitelendirilebilecek forma çıkarttı saha çizgisi dışına çıktı gibi antin kuntin şeyler değil skora etkisi daha net olabilecek şeylerdi.

    Arkadaş, sen nasıl birisin?
    Tanımam etmem seni ama 6-7 mesaj önce yazdığın mesaj olan

    "Necipin pozisyonu da penaltı olarak değerlendirilebilecek pozisyon o zaman ben de diyeyim onu çalsalardi maç değişirdi(Pozisyonun penaltı olduğunu düşünmüyorum ama çalsa da abartı kötü karar olmazdı)"


    ile şimdi yazdığın "El açık penaltı" mesajı arasında ne yaşadın, ne yedin, ne içtin çok merak ediyorum.

    İşinize geldiği gibisiniz hep.




  • Zaytung haberi sandım ilk sonra anladım gerçekmiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gian Carlo39

    Yahu ben bu Beşiktaş kadar zırlak bir takım taraftarı daha görmedim arkadaş

    Bu kadar da ağlanmaz ki. Yönetim sizi kandırıyor olum siz hala maç tekrarıydı, emreydi, fırattı konuşuyorsunuz. Maça direkt etki eden hiç bir hata yoktur. Sen topunu da oynamadığına göre maç tekrarı söz konusu değildir, Fenerbahçe net bir şekilde köy takımı Beşiktaşa koymuştur. Yadsınamaz gerçek budur. Hakem hatası dahi olsa, sen topunu oynayacaksın ve o maçı almaya çalışacaksın. Beşiktaşta bu yoktur. Çünkü 2. sınıf bir takımdır. Kalite yoksunudur. Hücum hattında Mustafa Pektemeki defansında Necip Uysal ve Ersanı olan vizyonsuz bir çilekeş, cefakar takımıdır.

    Geldiğinden beri derbi kazanamayan Bilic'i size Emre küfür etti diye yutturuyorlar.

    1,5 aydır uğruna tezahüratlar yaptığınız, önünde secde ettiğiniz Demba Ba doğru düzgün top oynamıyor.

    Bir dönem Türkiye de ve Avrupa da şahane top oynayan takımınız ne oldu da böyle mantara bağladı sorgulayan yok.

    Fenerbahçe ile Galatasarayın aynı anda bu kadar kötü olduğu bir dönemde Beşiktaş hala hakemlerin, yazarların ağzına bakarak hareket ediyor. Ağlarayarak, zırlayarak maç kazanmaya çalışıyor.

    Emre küfür etti de, Emenike forma çıkarttı da. Yönetim bunların üzerine sizi uyutmak için gidiyor, siz de kefal gibi bunu hava da kara da yutuyorsunuz. Yazık be.

    1-1 biten F.Bahçe-Rize maçında hakem Ali Aydın, Victoria'ya 2 sarı kart gösterdi, kırmızıyı unuttu. Tel tel dökülen F.Bahçe, hakemin bu skandalıyla karşılaşmanın tekrarı için itiraz etti. 3 puan için ümitlendi.

    Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Nihat Özbağı,Nihat Özbağı, hakem Ali Aydın'ın çift sarı kart göstermesine rağmen Çaykur Rizesporlu futbolcu Vitoria'yı oyundan ihraç etmemesiyle yapılan kural hatası konusunda da, "Kurallar neyi gerektiriyorsa yapılacağından hiçbir şüphemiz yok" şeklinde konuştu.
    Bu arada, Fenerbahçe Kulübü'nün kural hatası nedeniyle maçın tekrarlanması için Pazar ya da Pasartesi günü Futbol Federasyonu'na başvuruda bulunması bekleniyor.

    Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu, hakem Ali Aydın'ın karşılaşmada kural hatası yaptığını ve maçın tekrarlanması gerektiğini söyledi. Uslu, "Çok açık bir kural hatası yapıldı. Bu 12. maddeye giriyor. Maç tekrar edilecek. Hakemin raporundan sonra gerekli açıklamaları yapacağız. Tribünden itiraz ettik. Hollanda'da böyle bir şey oldu, maç tekrarlandı. Bu maçın da tekrarlanması lazım" dedi.

    Sarı-lacivertli kulübün diğer asbaşkanlarından Murat Özaydınlı ise hakem ve gözlemci odalarından aldıkları bilgilere göre kural hatasının kabul edildiğini söyledi. Özaydınlı, hakem Ali Aydın'ın net bir şekilde iki sarı kartla Victoria'yı oyun dışı bırakmadığını kabul ettiğini vurgulayarak, şunları söyledi: "Hakemler hata yapabilir. Ama 4. hakem ve yardımcı hakemlerin Ali Aydın'a yardımcı olmaları gerekirdi. Bu konuyu takip edeceğiz. UEFA Kupası'nda da benzeri oldu ve maç tekrar oynandı. Burada nasıl uygulandıysa bizde de aynısı uygulanmalı. Ali Aydın'ın da çok üzgün olduğunu duyduk. Futbol Federasyonu'nda kurallar ne diyorsa yapılmalı. 14. madde net bir şekilde futbol müsabakalarının federasyon tarafından tescil edilmesi gerektiğini söylüyor. Hakem ve gözlemci raporları federasyona gider. Bu şekilde de maç tescil edilir. Aydın ve gözlemcilerin dürüst olduğuna inanıyorum. Bu doğrultuda hareket edeceklerini düşünüyorum. Aynı zamanda 5-0 galip gelseydik bile yine kural hatası olduğu için itiraz ederdik. Biz de hemen itiraz edeceğiz."

    Ekrem Cengiz: "4 dakika için maç tekrarı mı?"
    Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Ekrem Cengiz, Fenerbahçe ile oynadıkları maçta hakem Ali Aydın'ın yaptığı kural hatası sonrasında gelişen olayları değerlendirirken, "Fenerbahçe galip gelseydi olay bu kadar büyütülmezdi" dedi.

    Cengiz, Fenerbahçe maçından daha büyük olayı Trabzonspor karşısında maçta yaşadıklarını ifade ederek, "Bu maçta hak ettiğimiz 3 puan elimizden alınmıştır. Bu konuda hala daha ısrarlıyız. Dünkü maçta Fenerbahçe galip gelseydi olay bu kadar büyütülmezdi" diye konuştu.
    Maçın genelinde çok iyi bir mücadele ortaya koyduklarını vurgulayan Cengiz, şunları söyledi: "Maçın 86. dakikasına gelinmiş, ben puanımı almışım, şimdi geri kalan 4 dakika için tantana oluyor. Kalan 4 dakika için maçın tekrarı isteniyor. Bu çok ayıp, onur kırıcı bir olay. Kulübümüz hakem hatasının faturasını ödeyemez. Burada kural hatası yok hakem hatası vardır."
    Maçın tekrarı yönünde karar çıkması halinde bütün hukuk kurallarını zorlayacaklarını vurgulayan Cengiz, şöyle devam etti:
    "Çaykur Rizespor sahipsiz değildir. Bir takım hem sahada hem de saha dışında bu kadar mağdur edilmemeli. Biz de bu ülkenin takımıyız. Bir takım bu kadar saldırıya uğramamalı. İyi niyetimizin faturasını mı ödüyoruz."


    Lütfen geçmişinizi bilmeden Beşiktaş'a alıyor gibi laflar söylemeyin. 4 dakika için maç tekrarlatan Fenerbahçe'nin bunu söylemsi kadar komik bir şey olamaz.




  • CanKartaL84 kullanıcısına yanıt
    İnkar etmiyorum bence penaltı değil ama kural kural diye tutturulacaksa bizimkiler de onu tutturalim yani asıl siz işinize geldiği gibi bakıyorsunuz Necipin elinde hakem takdiri Emenike pozisyonu kural hatası maç tekrarı.

    Sorun sizde.Sari kart verilmedi diye tekrar istemek acizliktir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gian Carlo39 kullanıcısına yanıt
    Yav he he. Beşiktaş ile ilgili söylediklerini takmıyorum bile. O kadar saçma ki.

    Diğer konu

    2 sarı kart verilip atılmayan oyuncudaki hata ile bir oyuncunun maçı terketmesi benzer örnekler değil. Hakem vereceği reaksiyonu şaşırabilir. Hengame var. Çünkü her zaman gerçekleşen bir eylem değil. Ancak ikinci sarıdan kırmızı kart her zaman gerçekleşir. İkisinin kıyası kabul edilemez. Aralarında abes farkı var. Verilen veya verilebilecek olan karar hakemi tedirgin edebilir çünkü örneği yoktur. Sarı kart için not bile tutulur kabul edilebilir tarafı yoktur.

    Örneği yoktur diye bir şey yapılmayacak anlamına gelmez. Ve yahut kural hatası olmadığı anlamına gelmez. Beşiktaş-Kasımpaşa maçında yapılan hareketinde örneği yoktu. Ama Kural kitabında yazılan yapılmadığı için Kural Hatası denerek maç tekrarlandı.
    O örneği vermemim amacı 4 dakika için hafta boyuncu yayagara yapan Fenerbahçe olunca problem yok, biz şu olay için maç tekrarını isteyince ağlamak oluyor. Sen o zamanki olay için ağlamk diyebiliyormusun klübünün yaptığına ?




  • Büyük takım taraftarı ?

    Sen Beşiktaşı ve taraftarını hala anlayamamışın.
  • Tekrarlanmıycanı bizde biliyoz ama hakemlere dur demeyelim mi? Hatalara karşı susalım mı? Zaten başımıza ne geldiyse bu yüzden gelmiyor mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: heker4316

    Tekrarlanmıycanı bizde biliyoz ama hakemlere dur demeyelim mi? Hatalara karşı susalım mı? Zaten başımıza ne geldiyse bu yüzden gelmiyor mu

    Hocam ben maçın tekrarlanacağına inanıyorum, çünkü bu bir kural hatası ve maç tekrar edilmeli, adil olan bu'dur. Hak yerine getirilmelidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bencede tekrar edilsin emenikenin moralini ve sakat futbolcularida resetlesinler onlarda oynasin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • versinler çok iyi olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kırarım Boynuzunu İblis


    quote:

    Orijinalden alıntı: tristran

    quote:

    Orijinalden alıntı: REM1903

    Ne demek izinsiz sahadan çıkabilir yada girebilirsin? Oda yetmemiş bide oyun durmuşken izin almadan girebilirsin demişsin. Kardeşim bu nasıl cehalet(futbol konusunda), tamam kendince bir fikrin var saygı duydum hatta izin almadan çıkma olabilir ama girmek yasaktır demene bile saygı duydum da, oyun durmuşken oyuna girebilir izinsiz ne demek yahu.

    Sakatlanan oyuncu bile ister oyun oynansın ister korner atılsın ister oyun dursun sahaya gi re mez. 4.hakem ne sebepten oyuncunun yanında bulunur bu gibi durumlarda? Teselli etmek yada taktik vermek için mi? Oyuna girmesini engellemek için, hakemden girebilir talimatını bekler, alır ve müsaade eder.

    Ya hayatın her alanında insanların zekasıyla alay edilmesine tahammül edemiyorum ben.
    Oyun durunca girmek serbestmiş. Haklı olmak için yepyeni oyun kuralları uymakta dahi beis görülmüyor artık ne desem boş.

    bak şimdi sakatlık durumunda devam edebilecekmi diye 4. hakem kontrol eder kontrol eder, oyun akışında ise topun olmadığı yarı sahadan oyuncu girer (hakem izin verirse) eğerki oyun durmuşsa sakatlık krampon değişimi filan kontrol gerektirmeyen durumlarda oyuna istediği gibi girer saha dışına çıkmış adam, soyunma odasına gidip gelmiyor.Ek olarak top oyuncunun bulunduğu yarı sahada değil ise bile buna bişey dendiğini görmedim

    hiç mi maç izlemiyorsun, hiç mi oyun durduğunda kenarda teknik direktörü ile taktik alışverişinde bulunan oyuncu görmedin

    Krampon değişimi kont gerektirmeyen ?

    yanlış yazmışım orayı sakatlık ve krampon değişimim gibi kontrol gerektiren yazıcaktım, çivilerinin 4. hakemin kontrol ettiğinin biliyorum




  • hakeme söylemeden değiştirebilir ama oyuna girerken 4. hakeme göstermek zorunda yanlış yazmışım o cümleyi
  • 4 dk. için maç tekrarlatmış adamlar gelmiş burada hala ne yüzle konuşuyor acaba?
  • Terkar edilirse izleyememiştim maçı izlerim daha iyi olur :D

    Hem zaten sıkıntı yok onca sene yendik

    Beraberliğe gelen bir beşiktaş vardı zaten sahada yani yine temposuz bir maç olacak heralde.

    o bu değilde ahmet çakar hani bikini giyecekti
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Razumihin-

    İnkar etmiyorum bence penaltı değil ama kural kural diye tutturulacaksa bizimkiler de onu tutturalim yani asıl siz işinize geldiği gibi bakıyorsunuz Necipin elinde hakem takdiri Emenike pozisyonu kural hatası maç tekrarı.

    Sorun sizde.Sari kart verilmedi diye tekrar istemek acizliktir

    Ben sadece ilk mesajınızda "bence penaltı değil" derken 2. mesajınızda "el açık penaltı" şeklinde net olarak değerlendiriyor olmanıza yorum yaptım.
  • Tamam belki yapılan başvuru cidden komik olabilecek bir durumdur lakin çıkartın artık şu gözlükleri arkadaşlar.

    Neden Emre her maç kendini temas bile olmadan yerlere atıp bir de sanki birisi arkadan sakatlayacak gibi dalmışcasına gidip tüm rakip takıma sataşma, küfretme hakkını kendinde buluyor bir düşünün. Hangi takımda oynarsa oynasın kesinlikle kabul etmeyeceğim, hatta ve hatta günlük hayatta yan yana durmaya bile katlanamayacağım spor ahlakından yoksun bir emek hırsızını bu kadar koruyan Fenerbahçe taraftarına da şaşkınlıkla bakıyorum. Hakemlerin üzerindeki baskı sayesinde midir nedendir bilemiyorum ama saha içinde de bu ve hareketlerine sınırsıza yakın bir tahammül var.

    Gökhan Töre 1 kez küfrediyor ve bunu 4. hakem duyup kırmızı kart verdiriyor. Gökhan kaç maç ceza aldı?
    Emre ise aynı zamanlarda aynı küfrü ağız dolusu haykırarak defalarca ediyor, bunu hakemlerin, teknik adamların önünde yapıyor, üzerine ses kayıtları ile o ağız dolusu küfürlerin videoları var ama nasıl oluyorsa ceza yok. "Nasılsa bana ceza veremiyorlar" gibi bir ayrıcalık hissederek bunu sürekli yapıyor.

    İşin garip yanı aynı şahıs gidip milli forma ile de aynı küfürleri ediyor, hem de kendi taraftarlarına. Sonra da çıkıp "Burada hepimizin olan Türk Milli Takımı için çalışıyoruz. Ama Beşiktaş Başkanı ben milli takım forması altındayken çok rahat bir şekilde bana 'ahlaksız' diyor. Ardından formasını giydiğim ülkemin insanları antrenmana gelip bana küfürlü pankart açıyor. Amaç ortamı germek miydi? Eğer gelinmek istenen nokta buysa Beşiktaş Başkanı'nı tebrik ediyorum çünkü istediği hedefe ulaştı" gibi sütten çıkmış ak kaşık modunda açıklamalar yapabiliyor.

    Belki birileri korkutuluyor veya teşvik ediliyor görmemesi için ama taraftar bunu fark etmiyor mu? Nasıl bu çirkinliğe tahammlül ediyorsunuz diye sorucam ama siz daha takdir ediyorsunuz nerdeyse. Ben bunu yakıştıramıyorum.

    Takımını savunmak güzeldir, ama ahlaksızlığı savunmak ahlaksızlıktır.




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.