Şimdi Ara

🦅 Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] (2590. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: TheCaliph_ , FIRST Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 12 Misafir - 13 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54.963
Cevap
197
Favori
1.287.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 25882589259025912592
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Şunu unutuyorlar ama. Bu kadar çok Beşiktaşlı iş adamlarını Seba'dan sonra sanırım ilk defa aktif görüyorum. Hasan Arat'ın yanlışı doğrusu vardır o ayrı ama zengin kişileri kulübe yakın tutup, birleştirici davranmasının sonuçlarını göreceğiz. Devlet tarafıyla da sağ sol demeden işi yakın tutmaya çalışıyor. Bunlar boşa yapılan hamleler değil.

    Gedson'u cidden ya kanat ya da sağ bek falan değerlendirmek lazım artık. Olmuyor yani çok geriye gitti adam. Enerjisi bu mevkilerde daha faydalı olur.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hopali08 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Bir de herkesin yapısı bir değil. Kimisi zamanla uyum sağlayabiliyor. Musrati yapı olarak biraz soğuk gibi zaten. Seneye iyi kadro ile belli edecektir kendisini. Eğer bir isteksizlik ve ayrılma durumu olmazsa tabii.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu takımdan seneye gitmesin diyebileceğim tek oyuncu yok. Ama yönetim muhtemelen çoğunu gönderemeyecek gönderse bile yerine daha kötüsünü bulmayı başarıyorlar.


    Semih'e iyi teklif varsa satarım. 30 falan hayal şuan için Avrupa sahnesine çıkaramıyorsun oyuncuyu 50 gelirse satarım diyorsun. Kalmasını isteyeceğim senaryo rotasyon oyuncusu olması Cenk-Gomez tarzı bir süreç yürütecekse yönetim kalsın. Yoksa as forvet ya da as kanat forvet olarak Semih düşünmek hem çocuğun gelişimine zarar verir hem bizim için yeterli olmayabilir. Muci'nin de aynı şekil yanına kreatif tecrübeli 10 numara koymaları lazım. Bunların hepsi planlama işi de yönetimin bunu yapabileceğini sanmıyorum.


    Şu takıma 2 tane kanat oyuncusu koysan bile çehresi değişirdi devre arası gittik Musrati aldık. Takım bek diye ağlarken Rosier gönderip daha kötüsü Svensson'u aldık. Tek mantıklı hamle yazdan beri ağladığımız 10 numara transferiydi Muçi geldi. Muçi tamam iyi oyuncu da kreatif oyuncudan ziyade serbest oyuncu şutör yani. Arkasında Gedson varken bu çocuk seneye çok göze batar oyunu bozuyor denilir. Aynısı Talisca'ya denildi çünkü. 8 numaraya topla ilişkisi iyi olan biri gerekiyor prime Oğuzhan gibi bu yaz konuşulan Pereyra gibi.


    Musrati'de sorun ciddiyetsizlik maalesef adam sorumluluk almaktan kaçıyor Onana gibi başı kesik tavuk misali takılıyor sahada. Bu adam genç olsa anlayabilirim bu savrukluğu ama kaç sene top oynamış o bölgede. Mücadele etmekten kaçan 6 numara olmaz. Oyuncuyla ilgilenmek teknik ekibin işi valla oynamaya ikna olmazsa verim vermezse seneyi de çöpe atın şampiyon olacak orta sahanın 6 numarası böyle olmaz.


    Bir de dün övünerek ben çürük dedim takım iyi oynadı diyor iyi oynadı dediği maç 0-0 biten Ankaragücü maçı. Beşiktaş futbol aklı bu adam işte. Sürekli ben şöyle yaptım ben böyleyim iyiyim falan. En son övdüğü iyi yerlere gelir dediği genç oyuncu da Hasan Türk. Şuan nerelerde top oynuyor açıp bakmaya üşendim valla.





  • Hasan Arat her zaman açık ve net olacağız paramız yok gibi şeylere bürünmeyeceğiz tarzı söylemleriyle başkan oldu. Başkan her şey net ve açıksa şu kaos ortamımızı aydınlat bi zahmet. Hoca durumu ne alemde? parayı nereden bulacağız? hangi oyuncularla ilgileniyoruz? ilgilenmiyorsak ne zaman ilgilenmeye başlayacağız? ziraat kupası takımca net şekilde önemseniyor mu? ziraat kupası şuan biizim için sadece süt kupası değil uefa avrupa ligi play off u demek olduğunu biliyoruz değil mi?

  • Yönetimin daha fazla beklemeden aksiyon alması gerekiyor. Fikret Orman ilk senelerinde gözümüzün önünde stadın yapılışını izletti şampiyon kadroların kuruluşunu izletti biz güvendik ve destekledik bu yüzden. Hasan Arat da bu şekil taraftara dürüst olmalı artık. Gelirken uçuk kaçık vaatlerle geldi tamam da artık hayal satma konumundan çıkıp realiteye dönmeli.


    Çok övülen iletişiminin ANÇ yönetiminden hiçbir farkı yok mesela. Bu enkazı kaldırmaları gerekiyor halının altına süpürerek geçiştiremezsin yani her şey ortada zaten. Önce bir hoca bulmaları gerekiyor neşteri vursun seneye olup olmayacakları belirlesin planlama yapsın. Başında da mümkünse Samet Aybaba gibi biri olmasın. Aklı başında hiçbir teknik direktör böyle açıklamalar yapacak biriyle çalışmak istemez zaten.

  • Bizim insanımızın oyunun mevkileri ile ilgili kafası karışık. Bunların üzerine birde, ayağı iyi kaleci, oyun kuran stoper gibi kavramlarda gelince nakalt oldular maalesef. Biz ilk bölge sorumluluklarını yerine getirmeliyiz.

    6 numara dediğiniz adam istasyondur. rakibi ilk bu karşılar, fizik olarak direnç bozar vücudun omurgası gibidir. Eğer yerinizi kaybettiyseniz onun konumuna bakarak ayarlamanızı yapabilirsiniz. Bunun en iyi örneği siz anlayın diye bjk örnek veriyorum josef'dir. 8 numara ise oyunu çift yönlü oynar 6 numarayla yaptığı pas bağlatısıyla önünde oynayan 9,10 ve kanatları beslemesi lazımdır. Artık günümüzde bu 8 numaralarda aranan şey sadece tempo oldu. ileri seviye 8 numara çoğu zaman görev vermezler, onun kafa yapısı on numara gibi çalışır zira oyunu iyi okur. İşte buda serbest 8'dir.


    Musrati 6 numarayı iyi takımlarda oynayabilir yada içerde zorlanmayacağın rakiplere karşı yoksa biraz ne yaptığı bilen splintli oyuncular karşısında dünkü gibi hamlede geç kalır. musratinin oyunu beş sezonda geçse hacı ahmed'in oyunu gibi değişmez. Türkiye liginin değişmezi önde basma gibi oyun oynayacaksanız; weghorst gibi önde basan, ortada torreira gibi geçit vermeyen oyunculara ihtiyacınız var. Yada elde net bir malzeme yoksa sergen gibi iki hatta üç, altı sekiz kırması gibi adamla oynayacaksınız ki rakip sizin kalenizi görmesin.


    Musratinin yanında kimin oynadığı çok önemli değil, takım biraz ileri çıktığında rakip ne yaptığını biliyorsa, ankaragücü maçındaki gibi nakalt olması olası. Yine bunla ilgili maç saatinde yazmıştım zira ön libero öyle çalım yemez yediği an tepki vermesi lazımdı ama adam bidon gibi yere düştü kalkamadı.


    Musrati yanlış transferdir. Elde bu kadar 8 numara varken melez oyuncuya bu kadar para verilmez demiştim, fikrim değişmedi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 28 Nisan 2024; 13:38:34 >




  • kupayı alırız diye düşünüyordum ama malesef alamayacağız gibi. çok yazık

  • Diğer üçlü Batshuayi'yi bile ofsayta düşürmüş ama Necip işte. Her zamanki gibi.


    &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU]
  • Semih için resmî teklif:



    Stuttgart 


    1. teklif : 12 mio + bonus 


    2. teklif : 3 mio kiralama + 15 mio satin alma 


    Kaynak: evren

  • Bu taraftar görünen köyler ortada iken yıllarca ;


    ANÇ -Ceyhun ikilisine sabretti...hatta laf bile söylettirmedi...ne zamanki olay artık kervancı-40haramiler-kervan muhafızı hikayesindeki gibi tecavüz mertebesine geldi ancak o zaman ayıktı..ama iş işten geçmişti..

    Yıllarca Oğuzhan Özyakup düzelip ilk senelerdeki performansına ulaşsın diye bekledi..(Buna o zamanki yönetimlerde dahil tabi ki)..olmadı

    Gene yıllarca Adem Llajic bir umut sevgilisi ile barışır da ilk senesi gibi olur diye bekledi ..gene olmadı..


    Neden bu örnekleri verdim..çünkü bizim taraftar neye sabredip, neye hemen tepki vermesi gerektiğini bilemiyor bir türlü..Tepki vermediği şeylerin sonu da kötüye varıyor genellikle


    Son 5 aydır da bir şeyler oluyor ama görünen o ki iyi bir şeyler değil..Taraftar gene bekliyor..hala Ali sol açık oynamasaydı Veli sağ beke çekilip Taceddin ortaya alınsaydı..hala Abuzittin hoca zamanı böyleydi ,Abdülhamit hocam çok daha iyi batırmıştı ah burada olaydı muhabbetleri..Yok Libyalı Prens alışamadı İstanbul un havası serin geldi yanındaki cacık da oyununu çok bozdu..14 milyon euro ama taksitle verdik canım çok da etkilemedi ucuzlukta mal aldık gibi düşünelim vs muhabbetleri


    Gençler bu kadar tepkisiz olunmaz..Bunlar dandirik demeçlerle özürle filan geçiştirilecek mevzular değil..Tepki koymak lazım ...değişiklik ve önlem şart...her geçen gün daha da kötüye gidiliyor..Bir kişi de çıkıp dün akşam tribünlerdeki taraftarın futbolcuları alkışlamasını, Serdar Topraktepe nin garabet demecini ,Braga da 500 bin euro (kaynağını incelemedim duhuliyede okuduğum miktarı yazdım..gene de çok yüksek aldığını düşünmüyorum) alan Al-Musrati ye neden 2,5 milyon euro maaş verildiğini, neden 14 milyon euronun daha 6 ay bekleme hakkımız varken alel acele cebine tıkıştırıldığını sorgulamıyor.


    Özürden , telafi edeceğiz geyiğinden bıktık artık..Bütün Anadolu takımları bizden iyi top oynuyor bilmem farkında mısınız?.Yönetim ekstra ne önlem alacak çıkıp açıklasın. Ama bize enkaz devraldık edebiyatı yapmasın, hakem şöyle böyleydi mavrası da çevirmesin artık..Bu işi kıvıramayan kim varsa değiştirsin Hasan Arat..ve hoca kimse onunla da imzayı atsın bir an önce..Yoksa kendisi de uzun ömürlü olamayacak bu gidişle..





  • 10 Numara kullanıcısına yanıt
    Neciptaş FK'yı tutan Vasatsever tayfa savunur nasıl olsa Her zaman nefret edeceğim kendinden Necip'i kadro dışı bırakan bu takımdan gönderen başkan Efsane başkandır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 28 Nisan 2024; 14:15:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 10 Numara kullanıcısına yanıt
    Onurdan kaçtık, çalım yemez vs dedik daha berbat etti bu çöp.
    İlk sıraya yazmaları lazım göndermek için. Bu kadar berbat bi futbolcu olup senelerdir Beşiktaş’ta oynuyor. Romantik taraftarımıza sorsan adamdır kaptandır ucuz oynuyor(ucuz dedikleri de 5-10m ₺) zart zurt. Dün bile iyi oynuyor son zamanlarda dediler ya. Vasata alışmışlar bi kere.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_90_03 -- 28 Nisan 2024; 14:24:8 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vasıfsız nskalayi aldığı paraya göre iyi oynuyor diye savunan arkadaş değil mıydın sen? O mantıkla bakacaksan necip ne para aliyo ki elestiriyosun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muratdem88 M kullanıcısına yanıt
    Seni ne alakadar ediyor sana laf atan mı var birader? O dönem öyle söyledim ki fena oynamadı zaman zaman. O bile bu çöp necipten faydalı olmuştur.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • amma velakin kullanıcısına yanıt

    Normal zaman için bu dusunulebilirdi hocam ama abou şu an ayakta zor duruyor. Djiku nefes bile aldirmazdi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • theKing_90_03 kullanıcısına yanıt

    Beni zerre alakadar etmiyo da tutarlı yorum yap biraz. Neredeyse bana küfür edecek kadar nsakalayi savunuyodun ne değişti diyorum. Necip cok para aliyo da mı rezalet oynuyor? Necibi savunmuyorum bu arada alt yapıdan çıktığı günden beri gitmesini isterim o ayrı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] 1 kez bile "Beşiktaş'ın çocuğu!" demedim ve haklı gururunu yaşıyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

    Necip'i sağ bek oynatan da kabahat bence, Necip sadece defans oynar şu yaşında. Defansta da gayet iyi maçlar çıkardı ki millet " Necip Milli takıma " diyordu.


    Formsuz Cenk girmeden takım gol bile atamadı dün. Zaten o vuruşu yapacak oyuncumuz da yok pek takımda.


    Necip ve Cenk'i günah keçisi ilan ediyorsunuz ama bu topu 10 kişi daha oynuyor.



    Biraz da dünyanın parasını alan ama yatmaktan başka bir şey yapmayan oyuncuları günah keçisi yapın.

  • muratdem88 M kullanıcısına yanıt
    Tamam alakadar etmiyorsa laf atma bana. Ben senin yorumlarını görmezden geliyorum. Bugüne kadar tek yorumuna cevap vermedim o günden beri. Yorumum da tutarlı gayet. Nsakala da vasatta o dönem zaman zaman iş gördü ve gitti. O dönem de onu söyledim. Sen kendi fikirlerini doğru diye direttiğin için mesele çıktı. Senin fikrin sana benim fikrim bana bu kadar basit. Ayrıca da Necip hep vasat ama hala oynamaya devam ediyor ve gitmiyor. Çok para almıyor dediğin senelerdir kaç milyon ₺ almıştır hesapla istersen? Daha önce 1.2m Euro’ya oynuyormuş şimdi baktım sonra düşürmüşler 400bin Euro. Hesaba vurunca hangisi tutarsız söylediğimin? Nsakala 850bin Euro’ya oynamış.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 25882589259025912592
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.