Şimdi Ara

Benim için cidden hayati bir durumdur..! (SATA RAID)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 250 x 2 seagate sata diskim var. Anakartım Asus P5GD1-Pro. windows diskimi tek disk miş gibi algılıyor. ve bu tek disk üzerinden 2 ye bölünmüş durumda. 130GB ta 334Gb filan... varolan windows maalesef çöküverdi. bende C sürücüsüne, yani windows üzerine windows kurdum. en son ses kartı driverını yüklerken makine cat diye bir anda siyah ekrana düştü ve gidiş o gidiş.. şu anda yeniden kurulum yapmakistiyorum fakat D sürücüsünün bölümlenmemiş olduğunu söylüyor!!!!! 334 GB bilgim yok arkadaşlar.. Diskleri söküp hemen başka bilgisayara taktım. Disk formatları CDFS iyice delirdim..!

    Arkadaşlar ne olur yardım benim için hayati önem taşıyan verilerim var orda. işin kötüsü disk nerdeyse ağzına kadar dolu! ve şu anda bilgilerin tümüne ulaşamıcak durumdayım!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deville -- 20 Ocak 2006 8:58:14 >



  • bir daha raid mi tövbeler olsun. s.karım süratine performansına. büyük ihtimalle format atıcam, yinede cevaplarınızı fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.
  • şu siteyi bir incele
    http://www.quetek.com/RAID_recovery.htm?source=google2
    belki deneme sürümü bir umut olur.en azından imkan varsa bir programla oluyorsa ona göre program aranabilir.hangi programları denedin bilmiyorum gerçi.
  • yok kardeş buraları filan denedim. maalesef yok... dosyalar benim için çok önemli,dünyanın imajı var içinde.. bütün grafik çalışmaları onlar giderse hayatım sola kayar benim. denemediğim zımbırtı kalmadı.veri kurtarma programlarını deniyorum, kurtardığı imajlar hep diğer imajlarla karışık durumda.. en küçük imaj 200Mb... Kurtarma operasyonu için yeterince boş alan var. yeterki veri kurtarabileceğim çalışan birşey olsun. Raid i de tamir etmesini istemiyorum artı. Yeterki veriler kurtulsun :-((((((((((((
  • Gerek kalmadı. Pufff oldu bilgiler. siz siz olun performans artışı için güvenlikten ödün vermeyin...
  • walla tek yapacağın salam bir bilgisayarcıya götürüp profesyonel weri kurtarmaları kullanacaksın biraz para gider mesela hdd üreticisine email at bizim arkadaş yapmıştı çok önemli werilerim war bune gibilerinden kaymıştı baya anlıyacan paraya bakıyor öle internette bulduğun programlar hepsini geri getirmez benimde birzamanlar 80 gb uçtuydu elektrik gitti geldi hdd komple sıfır hdd olarak gördü pc bende yeniden böle format at gibi uğraştım ama weriler sıfırrrrr kurtarma için şirketler war pc dergilerinde reklamları falan war
    onları bir dene




  • quote:

    Orjinalden alıntı: aLastis

    walla tek yapacağın salam bir bilgisayarcıya götürüp profesyonel weri kurtarmaları kullanacaksın biraz para gider mesela hdd üreticisine email at bizim arkadaş yapmıştı çok önemli werilerim war bune gibilerinden kaymıştı baya anlıyacan paraya bakıyor öle internette bulduğun programlar hepsini geri getirmez benimde birzamanlar 80 gb uçtuydu elektrik gitti geldi hdd komple sıfır hdd olarak gördü pc bende yeniden böle format at gibi uğraştım ama weriler sıfırrrrr kurtarma için şirketler war pc dergilerinde reklamları falan war
    onları bir dene



    yok artık gitti zaten. benim için önemli olan o bilgilere hızlı bir şekilde ulaşmamdı.. (bir kısmına) ne kadar firmayı aradıysam, hepsinde aynı cevap:

    size fiyat veremiyoruz diskleri görmemiz gerekli. Gerekirse 2-3-5-10 gün bizde kalacaklar. verilerin %100 ü için garanti asla yok. Veri kurtarılan diskler artık kullanılamayacak*, ücretlendirme 200 ile 2000 dolar arasında çıkabilir.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.