Şimdi Ara

Ben ne kendimi ne de hayatı çözemedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler ben kendimi çözemiyorum nerde ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ne yapsam pişman oluyorum mesela bugün gittim bi traş a 25 lira verdim belki güzel keser diye adam bok gibi yaptı hiç birseyi bssaramiyorum başarısız bi insanım çevremdekiler hep çok yakışıklı sin der herkez der bunu ama bazen o kadar tipsiz oluyorum ki bi çok yakışıklı bi çok tipsiz insanlar beni takmiyor sallamiyorlar soylediklerimi bile duymuyorlar neden hersey bu kadar ters artık hayatımı rayına oturtmak istiyorum henüz 16 yaşındayım ve bazı şeyleri yapmanın harekete geçmenin vakti geldi sanırım kendime nasıl değer verebilirim adamlara bakıyorum öyle bi özgüven var ki sorulan sorular i bile cevaplamiyorlar her durumdan kolayca siyrilabiliyirlar onları benden farklı kılan şey ne lütfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Sosyal Zeka dediğimiz bişey var. Tabii birazda özgüvenin olacak. Eğer özgüvenin yoksa bu hayatta bi bok elde edemezsin. Hep ezik kalırsın.

    Ben sana bir ilaç önericem. Onu kullanıcaksın düzenli olarak. 3 ay sonra utangaclıktan eser kalmaz. Umursamaz ve vurdumduymaz birisi olursun. Toplum içinde rahat takılırsın. Kaygıların ve korkuların azalır. Hayattan zevk almaya başlarsın.

    Bu ilacın adı Paxera. Önce 10 mg ile başla ilk hafta yarım kullan sonra tam. 1 ay sonra da 20 mg'a geçersin. 2 ayda onu kullanıp dozu 30 yap.

    Aynı şeyleri yaşadım sayılır.. Bu ilacı kullandıktan sonra hiçbişeyim kalmadi. Bence dene...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.