Şimdi Ara

Belçika'dan alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Iphone 3G 8 GB 475 Euro
    16 GB 575 euro
    32 GB 675 Euro


    Belçika Antwerp Satürn mağazasının şu anki fiyatları.

    8 ya da 16 lığını alacağım. %20 tax free indirimiyle 100-120 euro daha düşecek maliyeti. Sizce bu fiyatlara alınır mı? Alırsan JB Unlock vs. yapmam kolay olur mu? Umarım ben de Iphone ailesine sorunsız bir şekilde katılabilirim.

    Selamlar,
    Hasan



  • Versiyon 3.0'ten yüksek olmazsa rahatlıkla unlock vb yapabilirsin.Daha yüksek versiyonda sanırım daha unlock çıkmamıştı.

    Bu arada hazır oradan alıcaksan 3Gs 32gb'lık al bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Seytan Kobra

    Versiyon 3.0'ten yüksek olmazsa rahatlıkla unlock vb yapabilirsin.Daha yüksek versiyonda sanırım daha unlock çıkmamıştı.

    Bu arada hazır oradan alıcaksan 3Gs 32gb'lık al bence.


    Baktığım telefonun versiyonu 3.0 3GS almaktan biraz çekiniyorum elimle patlar diye, malum Jail break yapılamıyor henüz.
  • Hocam selamlar fiyat gayet makul gözüküyor birde 100-120 € tax free indrimi demişsiniz gerçekten öylemi oluyor? Ayın 1 inde bende Brükselde olucam 1 adet 32 lik 3gs almayı düşünüyorum şuan için orda durum nedir stok açısından bulunabiliyormu cihaz rahatlıkla ? Kontratsız halde satışı mümkünmü ? Birde bu cihazlarda simlock varmı factory unloced versiyonları varmı bilginiz varsa cevaplarsanız sevinirim.

    3.1. 3gs ler için bildiğim kadarıyla şuan için unlock ve JB yapılamıyor ama illaki çıkıcaktır 3.1 içinde. Eski sürümler içinse sorun yok.
  • 3Gs medimarkt'ta ve Saturn'de yoktu, ama gelecekmiş. Fiyatına da 600 küsür euro dedi ama tam emin değildi. Bu mağazalarda satılanlar kontratsız olanlar. Kontratlı Iphone'ları mobistar, base gibi operatörlerin satış mağazaları satıyor bildiğim kadarıyla. Telefonunuzu aldıktan sonra mağazadan Global refund check'i istemeyi unutmayın. Dönerken havaalanında vergi iadenizi alabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hmisir

    3Gs medimarkt'ta ve Saturn'de yoktu, ama gelecekmiş. Fiyatına da 600 küsür euro dedi ama tam emin değildi. Bu mağazalarda satılanlar kontratsız olanlar. Kontratlı Iphone'ları mobistar, base gibi operatörlerin satış mağazaları satıyor bildiğim kadarıyla. Telefonunuzu aldıktan sonra mağazadan Global refund check'i istemeyi unutmayın. Dönerken havaalanında vergi iadenizi alabilirsiniz.



    3GS şu anda yok ise, gelecekse 3.1 versiyon olma ihtimali YÜKSEK... dikkat edin... ipod olarak kullanırsınız sonra... Piyasada bulunmamasının sebebi sanırım 3.0 versiyonları eritip, 3.1 leri toptan daha fazla piyasaya sürüp, kaçağı önlemek... Şu an tabii. dev team çalışıyor...
  • Hadi ya burda bulunmuyo bari ordan alayım dedim ama ordada yok ozaman :( nedir bu Dünyadaki 3gs sıkıntısı ! Peki Mobistar dan falan alamyızmı 3gs ? sadece elektronik marketlerdenmi alma şansımız var ?
    3.1 e de gelicektir diye düşünüyorum jb ve unlock illaki gelir ama ne zaman tabi.
  • Mobistar kontratsız satmıyor bildiğim kadarıyla.
  • Saol hocam bakıcaz artık kısmet. Pazar günü Brükseldeyim, büyük ihtimal bulamıcam. Zaten iş için gittiğim için öyle çokta arama lüksüm yok max 1-2 dükkana bakarım ancak. Dayanamayıp 3g alıp gelmem işallah.
  • versionuna bakın 3.1 ise hiç almayın, ya da alın ama 3.1 için JB ve unlock bekleyin.

    bu arada indirimi katınca fiyat güzel.
    ben 1 hafta evvel farklı bir ülkeden 499€ya almıştım.
  • Belki 2. el falan alırım bulabilirsem çünki 1 arkadaş vasıtasıyla daha sordurdum şuan bulunmuyomuş malesef belçikada 3gs
  • Belçika için durum şöyle, sorduğum sorular ve cevapları.............


    1-) What is the current stock situation in Belgium. Is it possible to find 3gs ? Where and how can I buy it easily ?
    Hum...The stocks are empty everywhere in Brussels. Except if you are VERY Lucky, you won't find any iPhone 3GS in Brussels without reservation (2 weeks before your visit minimum)

    2-) Except the electronic shops like Media Markt, Saturn etc... are Mobistars selling it without contract ?
    most of them does (when there is stocks of course lol). But they try to push costumers to sign a contract with it.

    3-) Are they factory unlocked or has a simlock on it ?
    factory unlocked

    4-) Can you suggest or if there is any place in Brussels which sells used 3gs. Just incase of, if i cant find it because of out stock issues
    I don't know any places like this in Brussels unfortunatly.. (I know places who could sell them if costumers comes and wish to sell it, but I'm pretty sure that there is not any 3GS on they stocks (maybe 3G..)).
    But you could maybe have chance on the internet (look here in the "Petites annonces" part of the forum, you could maybe find your happyness).

    Sorry for the bad news




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.