Şimdi Ara

Beklenen oldu arkadaşlar..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar sizlere söylediğim şey sonunda gerçekleşiyor :) Sizlere Ishara da türk guildi kurduk dediğimde bir çok insan tepki gösterdi ve bana o server ölü sizden birşey olmaz gibi şeyler söylendi şuan ise 56 kişiyiz ve güzel haber şu... 13.05.2014 Salı günü :) yani yarın 3 Tane server birleşiyor Ishara ile :) yani o sizlerin yerlere göklere sığdıramadığınız Killiandan kalabalık olucak :) sizleri Guildimize bekliyoruz arkadaşlar :) Ts adresimizde çok hoş sohbetler dönüyor ayrıca yeni başlayan arkadaşlarımıza sonuna kadar destek oluyoruz.



  • avrupa serverlarında ortalama kaç pingle oynuyorsunuz? piyasa olarak bi mark of bloodshed ne kadardan gidiyor? gameforge para kazanma iştahına engel olamamış millet kristalleri parayla alsın diye sadece strongboxlardan düşecek diye duydum doğru mudur? bir complete crystalbind 3k dan bir tane normal kristal 1k dan gidiyor diye duydum. doğruysa allah sabır versin kardeş. 3 serverı birleştirdiklerine göre adam kalmamış demekki, çünkü na serverlarında bi dolu avrupalı oyuncu guildi var.
  • Fraya pve serverlerının en buyugu ve kıllıanın yanından gecemez kıllıana nazaran bos sw :3 / 3 sw bırlessede 1 kıllıan etmez o denlı kalabalık o sw.Oynayan bılır.
  • hangi serverlar birleşiyor?
  • :) çok yazık sana biliyormusun birader :) 3 serverın birleşiminin nasıl bir nufusa sahip olacağını bilemeyecek kadar az ilgilisin bu işlere burda killian diyorsun :) bizde davet var sadece gelmek isteyen buyursun gelsin 3 server nedemek bi de onu bi araştırırsan sevinirim. Birleşen serverların adı aklımda değil arkadaşlar IShara Turkish Avengers Ts adresmizi skype ımız mevcut teşekkürler.
  • 164 ilvl mystic var balder de artık aynı serverda olmuş oluyoruz sanırım

    şu sıralar pek sık gelemem de finaller başlayacak 10 15 güne kadar. ondan sonra yeni class geliyormuş sanırım bu yazın başında belki o zaman katılırım size. bu arada avatarın biraz ürkütücü insanlar korkuyor olabilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MarilymManson

    :) çok yazık sana biliyormusun birader :) 3 serverın birleşiminin nasıl bir nufusa sahip olacağını bilemeyecek kadar az ilgilisin bu işlere burda killian diyorsun :) bizde davet var sadece gelmek isteyen buyursun gelsin 3 server nedemek bi de onu bi araştırırsan sevinirim. Birleşen serverların adı aklımda değil arkadaşlar IShara Turkish Avengers Ts adresmizi skype ımız mevcut teşekkürler.

    0+0+0= ? Kime yazık afedersin ? Kendı bılgınle benım bılgımı kıyaslamaya kalkmana acırım.Daha oyuna baslayalı 1 ay olmus 2 senelık oyuncuyla s*dik yarısına gırıyor.Guldurme beni..
  • :) şeker kız candy :) gir bi ara bak serverın haline :D hareket edilmiyor her yer insan ben killianı gördüm yorum yapıyorum sen daha burayı görmeden yorum yapıyorsun bunun 2 5 10 yıllık oyuncu olmayla alakası yok :D server bugun birleşti gördün mü ki yorum yapıyorsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MarilymManson

    :) şeker kız candy :) gir bi ara bak serverın haline :D hareket edilmiyor her yer insan ben killianı gördüm yorum yapıyorum sen daha burayı görmeden yorum yapıyorsun bunun 2 5 10 yıllık oyuncu olmayla alakası yok :D server bugun birleşti gördün mü ki yorum yapıyorsun

    Yahu ordada karakterım var daha bugun gırdım ordakı karakterı tasıyıp ısmını degıstırdım yıne KILLIAN KADAR kalabalık degıldı .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karameell -- 13 Mayıs 2014; 18:37:30 >
  • :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.