Arkadaşlar inanmıyorsunuz ama gerçekten yapabileceğim bir şey yok. Bu günlerde yayınlanacağından bahsediyor. Oyun güncellemesi de olacakmış ayriyeten. O yüzden geciktiriyorlar sanırım. Hala bir kontrolden bahsediyorlar ama artık yayınlanacağını düşünüyorum. Fransız topluluğu da şu an aynı şeyleri yaşıyor. Onlar da sizin gibi bekliyorlar çünkü Fransızca versiyonu da henüz yayınlanmadı. Fransız arkadaşla da sürekli irtibat halindeyim. |
Beholder 3 Türkçeleştirme Projesi (Resmi) (Archura Localisation Group) (Tamamlandı) (8. sayfa)
-
-
Buradaki hata çok büyük oranda yapımcılarda, aylar yıllar oldu yama biteli hala tenezzül edip de eklemekle uğraşmıyorlar. Ama artık gerçekten oyunun gazı söndü, söndü, söndü ve oyunu herkes unuttu dünyada. Oynayan herkes oyunu eleştiri yağmuruna tutmuşken, oynamamış oyuncuları kazanma fırsatını tepiyorlar.
-
eğerki beholder 3 e türkçe dil desteği gelirse önemli derecede satışlarının artacağına eminim torrentleri hemen piyasaya çıkmadan tabi . şayet torrent oyun taraftarı olan biriyimm fakat beholder 3 e türkçe dil desteği gelirse yıllar sonraki hasretimi gidermek için satın alırım . this war of mine serisi gibi beholder seriside sürükleyici bence
-
Hocam siz bu dil dosyasını ilgili dil klasörüne atarsak sorunsuz şekilde türkçe olur dimi eğer oluyorsa ve çeviri sadece yapımcının eklemesini bekliyorsak dosyayı bizimle paylaşsanızda biz kullansak olmaz mı
-
Evet şovmenim ben, palyaçomda sensin göster hünerini.
-
Konu sahibinin yukarda da dediği gibi yapımcı excelde text olarak veriyo çevirmen de çevirip geri gönderiyo oyunun dosyalarında excel dosyası yok yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kosgen -- 13 Mayıs 2023; 0:4:24 > -
Arkadaşlar ben uğraşıp, o kadar emek verdiğim çevirinin yayınlanmasını görmek istemez miyim? Ben ve ekip arkadaşlarım yapmamız gerekeni yaptık ve düzgün bir şekilde gönderdik. Hatta size şu şekilde de göstereyim, aslında oyuna ekleneli çok oluyor ama tüm oyunculara yayınlanmadı. En son beta sürümünde size test işlemlerine girdik diye belirttiğimizden bu yana güncelleme yapılmadı oyuna. Görsellerde de görebileceğiniz gibi karakter hataları vs. mevcut. Elbet çıkaracaklar ama ne zaman olur, bilemiyorum. Biz de o test bittiğinden ve son halini gönderdiğimizden bu yana bekliyoruz.
Elimde yapılmış bir mod çalışması yok, sadece .xlsx uzantılı bir dosya var ve bu uzantının bir Excel uzantısı olduğunu herkes biliyor. Bunu paylaşsam bile elinize bir şey geçmez.
-
Ancak dumbola denen şahsın hiç iş yapmadığı belli ki, bazı şeylerin yapanın elinde olmadığını bilmiyor. Ailesi bu şahsın her istediğini aldığı için istediği şey olmayınca bağırıp çağırıp zırlayan bir tip gibi dolaşıyor ortalıkta ve insanları da ayaklandırarak bir şeyler başaracağını sanıyor.
Benim elimde olsa yüz kere yayınlamıştım ama işte arkadaşın bazı akli sorunları olduğunu düşünüyorum. Her eleştiriye saygım var ama yapıcı eleştiri olduğu sürece. O yüzden bazen tepki veriyorum ama tepkim sadece bu şahsa.
-
kral anladığım kadarıyla siz bu türkce yamayı yapmışsınız bi kac font hatası dışındada bi sorun kalmadı galiba eğer durum böyleyse ilgili dil dosyasını bizimle paylaşırsanız ve bizde bunu dil klasörüne atarsak türkce oluyor dimi eğer sadece dosyayı klasöre atınca türkce oluyorsa dosyayı bizimle paylaşabilirmisiniz
-
Sürekli söylendi ama adam yama yapmamızı istemiyor direkt resmi dil olmasını istiyor
-
Elbet bir gün...
-
bu yapımcının resmi yama yapacağı yok sanırsam tek çözüm dosyayı bizimle paylaşıp oyuna yamammız lazım
-
Elimde yamanın dosyası yok, sizinle paylaşmam gibi bir durum söz konusu değil cümlesini anlayamadınız mı hala ya. "Dosyayı atsana oynayak" diyen tipler var inatla. Ama Alawar'ın bu tutumu gerçekten çok sinir bozucu, bitmiş yamayı kaç aydır bekletiyorlar.
-
Türkçe oyuna eklendi arkadaşlar. Herkese iyi oyunlar, Türkçe çeviriyi nasıl bulduğunuzu söylemeyi unutmayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkçe dili eklendi arkadaşlar. Hayırlı uğurlu olsun. Geç gelmiş olsa da umarım beğenirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sonunda oyunu direk indirmeye başladım
-
Hayırlı Olsun!
-
Peki güncelleme epic games'te de var mı ben oyunu oradan almıştım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X