Şimdi Ara

Bebek İhtiyaçları İçin Sıcak Fırsatlar (873. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38.529
Cevap
1.421
Favori
2.594.398
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 871872873874875
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M.L.Crassus


    quote:

    Orijinalden alıntı: ihzone89

    Beyler bu konuda çok faydalı bilgiler var eyvallah ama konunun başlığı "Bebek İhtiyaçları İçin SICAK FIRSATLAR"
    Sıcak fırsat olmayan uzun uzun tavsiye ve yorumlar başka başlıklar altında toplanmalı. Böylelikle arayan istediğini daha rahat bulur.
    Ben oto koltuğu alacak olsam bu başlığa bakmam mesela ama sayfalarca bu konuşulmuş. yazık bunca emeğe.
    Lütfen konu başlığı ve içeriğine dikkat ederken paylaşımda bulunalım


    Bilgi nerdeyse isteyen istedigini paylaşır. Aktif bir başlık burası ve bebeği olan bebek koltuğu alan da gelir deneyimini paylaşır. Zira koltukta yakalanan indirim de bu basligin konusuna girer. 2 bez bir mama indirimi kovalayacaksiniz diye insanlarin bilgi paylaşımı sizi niçin rahatsız ediyor?

    Paylaşım beni rahatsız etmiyor, forum zaten bilgi paylaşmak için vardır.
    Fakat “düzen” diye bir şey var. Başlığın adı sıcak fırsat ise ürün ne olursa olsun sıcak fırsatsa paylaşılsın. Uzun yorum, kıyaslama, tavsiyeler diğer başlıkların konusu…




  • Tek sorun şu ki insanlar aktif başlıktan bilgi alabiliyor. Yeni başlık açsanız 3 gün yazan olmuyor. Koltuk mevzusu da biraz kampanya ile ilgili olarak bu kadar ısındı. E-Bebek kampanyası ay sonunda bitecek. 2.000-TL lik bir üründe 600-TL / 650-TL lik kazanım da gayet sıcak bir fırsat bence. Ben de 1 senedir başlığı takip ediyorum ama konu güncel olduğu için geldim buraya sordum. Nitekim soruma cevabı da buradan aldım. Biraz anlayışlı olabiliriz belki bu kadar pahalı bir ürün için.

    Başlık açmak isteyen olursa orada da devam edilebilir pek tabiki. Bir itirazım yok buna da

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hepsiburada'da Wellgro Voyage Seyahat Sistem Bebek Arabası aldım. 600 TL fiyatı. %10 banka puanı 75 TL de çek ile uyguna geliyor. Yorumları felanda iyi.(kırmızı aldım ama bitmiş kırmızısı) @EFKEY

    http://www.hepsiburada.com/wellgro-voyage-seyahat-sistem-bebek-arabasi-mavi-p-AILEMND8520-M





  • quote:

    Orijinalden alıntı: M.L.Crassus


    Tek sorun şu ki insanlar aktif başlıktan bilgi alabiliyor. Yeni başlık açsanız 3 gün yazan olmuyor. Koltuk mevzusu da biraz kampanya ile ilgili olarak bu kadar ısındı. E-Bebek kampanyası ay sonunda bitecek. 2.000-TL lik bir üründe 600-TL / 650-TL lik kazanım da gayet sıcak bir fırsat bence. Ben de 1 senedir başlığı takip ediyorum ama konu güncel olduğu için geldim buraya sordum. Nitekim soruma cevabı da buradan aldım. Biraz anlayışlı olabiliriz belki bu kadar pahalı bir ürün için.

    Başlık açmak isteyen olursa orada da devam edilebilir pek tabiki. Bir itirazım yok buna da

    ebebekte otokoltuk için hangi kampanya var acaba bulamadımda




  • Bostancı ve Beylikdüzü mağazalarında her 150-TL alışverişe 50-TL hediye çeki kampanyası mevcut. İnternet sitesinde bilgi yok ama direkt ilgili magazayı arayarak teyit edebilirsiniz Ben Salı akşamı aldım Bostancı'dan daha yeni.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.L.Crassus -- 28 Nisan 2016; 15:06:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar gittigidiyorda e-bebek chicco ürünlerine özel indirim yapmış. yüzde 7 ile birleşince fiyatlar güzel oluyor polly mama sandalyesi 343, lite way plus travel 798, yeni model lite way 464 liraya geliyorhttp://www.gittigidiyor.com/cadde/ebebek/arama/?k=chicco
  • TzisTa kullanıcısına yanıt
    hocam kraft twist alacağım ama bunu da gördüm kafam biraz karışık ürün gelince kalitesi ve kullanımı hakkında düşüncelerini paylaşır mısın.
  • M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    tamam sağol. ben izmir mağazalarını dolaşayım :D
  • http://www.hepsiburada.com/wellgro-voyage-seyahat-sistem-bebek-arabasi-mavi-p-AILEMND8520-M

    vs

    http://www.hepsiburada.com/nuna-pepp-bebek-arabasi-p-AILEEBKNUN113NG

    Tavsiye edebileceğiniz bu iki ürün yada bunlar harici bagajda az yer kaplayacak, iki taraflı kullanıma uygun araba var mı?




  • Tabii ki Hocam. @PauLsHeadquarter
  • arkadaşlar 3 numara bez alacağım hepsiburadada şu ürünü buldum fiyat olarak uygunmu sizce...

    http://www.hepsiburada.com/prima-bebek-bezi-aktif-bebek-aylik-paketi-cesitleri-kk-p-ZYPYON2897
  • Nuna sena park yatak alacağım. Bostancı ebebek'i aradım. İndirimli ürünlerde her 150 tlye 50 tl kampanyası geçerli değilmiş. Gittigidiyor ebebekten %7 indirimli alacağım sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GcGokhan

    http://www.hepsiburada.com/wellgro-voyage-seyahat-sistem-bebek-arabasi-mavi-p-AILEMND8520-M

    vs

    http://www.hepsiburada.com/nuna-pepp-bebek-arabasi-p-AILEEBKNUN113NG

    Tavsiye edebileceğiniz bu iki ürün yada bunlar harici bagajda az yer kaplayacak, iki taraflı kullanıma uygun araba var mı?

    Bebe Confort Streety Plus Travel Sistem ürününe bakmanızı tavsiye ederim.




  • retha R kullanıcısına yanıt
    baktım ama orda da biraz pahalı sanırım
    Toplam ürün: (Vergi Dahil) 49.95 TL
    3.95 TL
    Toplam (Vergi Dahil) 53.90 TL
  • Detayli cevap icin tesekkurler, alintiladigim mesajinda o da karton koymaktan bahsetmis demek ki bunu kastediyormus.

    Bu aksam 360 derece donebilen 5 koltuktan 4'unu yakindan inceleme firsati bulduk (siralama alfabetik):
    - Britax Römer DualFix: Esimin en begendigi koltuk oldu ama bakan herkesin niye dar dedigini, uzun vadede problem olabilecegini gordum.
    - Cybex Sirona: Onundeki guvenlik yastigi nedeniyle esimden veto yedi, gorevli de genelde cocuklarin yastigi istemedigini soyledi, ama fiyati bu kadar yuksek olmasa (her yerde ayni fiyat, 2.250 TL) alinabilir.
    - Maxi-Cosi AxissFix: Ikimizin de pek begenmedigi bir koltuk oldu, biraz dar gibi, arkaya donukken ayak mesafesi az, arkaya cevirince ortaya cikan kemer tehlike yaratabilir.
    - Nuna Rebl: Buyukluk ve rahatlik fena degil ancak hem testlere girmemesi soru isareti hem de eski teknoloji bir koltuk gibi duruyor, en az begenmedigimiz bu oldu.
    - Recaro Zero.1: Ne yazik ki baktigim 2 magazada da yoktu, Kiziltoprak magazasinda stok kontrolu yaptirdim (sagolsun M.L.Crassus'un paylasimlari sayesinde), 2 farkli siyah ve kirmizi-siyah modelleri var, ilk firsatta Bostanci magazasina gidip bunu da inceleyecegim.

    Bu arada e-bebek cek kampanyasina Cybex ve Britax gibi cok sattiklari markalar dahil degilmis.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncaybe -- 28 Nisan 2016; 18:48:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam ; kargomuz bugün teslim edilmiş. Eve geldim kocaman koli karşımda 1 haftada gelir demişlerdi 1 günde geldi. Montajı hemen yapmayacağım için koliden çıkartmadım ama en çok tereddütte kaldığım husus olan rengi sınıfı geçti. Almayi düşünürseniz Carbon Black veya bu Racing Red'i tavsiye ederim. Performance Black bu kadar güzel görünmüyor . Bostancı'da teshirde olanı umarım siz gidene kadar vermezler. Ona %10 ekstra indirim yapıyorlar belki daha bile bastirilabilir indirim oranı için. İndirimi yapıp hediye çekini indirimli tutar üzerinden de olsa yine veriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.L.Crassus -- 28 Nisan 2016; 21:20:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Rengi burada biraz pembe gibi ama kırmızısı kırmızı
    Bu mesaja eklenen görseller:


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ebebek internet sitesinde 150 ye 50 cek kampanyasi devam ediyor mu ? Ya da bildiginiz baska bir cek indirim kampanyasi var mi? Bebek izleme kamerasi alacagim da telsizimiz bozuldu weevel marka..tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Çok iyiymiş, tekrar güle güle kazasız belasız kullanın. Artık bizim de 2 gün içinde gitmemiz lazım Bostancı mağazasına, ürünü beğenip almaya karar verirsek kampanyayı kaçırmış olmayalım. Aslında verdiklere çekle alacağımız hiç bir şey yok şu an için ama Prima falan alırız olmazsa, en kötü satarım ihtiyacı olan birine indirim olmuş olur.
    Bu arada Kızıltoprak mağazasında stok kontrolü yaptırınca sizin aldığınız şekilde alınabileceğini söyledim elemanlara, onlar da çok uyanık (!) oldukları için hemen bizden alın diye atladılar, siz de ürün var mı dedim, yok, çek var mı dedim, o da yok, görmediğim bilmediğim ürünü bir de çeksiz mi alayım yani dedim, haklısınız diyorlar :)
  • Çok iyiymiş, onların yapmak istedikleri gerçekten soğuk satışmış
    Hocam ; Prima bezi çek ile alamıyorsunuz. Keşke alabilsek. Mama ve Bez alınamıyor hediye çekiyle. Tekstil, Oyuncak veya Yatak, Bebek Arabası aksesuarı gibi şeyler alınabiliyor. Bu tip bir ihtiyacınız yoksa sizin için pek cazip olmayabilir kampanya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 871872873874875
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.