Şimdi Ara

Bebek Arabası [Ana Konu] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
631
Cevap
36
Favori
197.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • beyazım45 B kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Katlanma biçimi biraz sıkıntılı gibi gelmişti bana. Araba gelince yorumlarınızı yazarsanız seviniriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kraft bukle siparişimiz bugün geldi
    Bu mesaja eklenen görseller:

    Bebek Arabası [Ana Konu] Bebek Arabası [Ana Konu]




  • buda araç içi fotoları 4 tekeri çıkıyor bu arada
    Bu mesaja eklenen görseller:

    Bebek Arabası [Ana Konu] Bebek Arabası [Ana Konu] Bebek Arabası [Ana Konu]




  • beyazım45 B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Hayırlı olsun. Araba oturma ünitesiyle katlanamıyor değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • katlanıyor hocamhttps://www.youtube.com/watch?v=IKb9K9fohSE burda videosu var
  • beyazım45 B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam gördüm. Dikkat etmemişim demek ki. Bu arada karar verdim sayılır. Britax B-Agile 4, Britax B-Motion 4 veya Mamas&Papas Armadillo Flip arasında gidip geliyorum. Oto koltuklarıyla beraber, B-Agile ₺1200, B-Motion ₺1350, Mamas&Papas Armadillo Flip (Normalde araba ₺1799. ebebekteki ₺150'ye ₺50 kampanyasıyla ₺1299' a denk geliyor. ₺300 ana kucağı) ₺1549 'a geliyor. Ben ₺1000'den fazla vermek istemiyorum. Hala kafam karışık.
  • hocam mamas papas vipbebekte direk %30 indirim havaleyede artı &6 hediye cekiyle ugrasma sakın armadillo flip yerine armadillo alırsan oda 750 ye felan geliyo mükemmel kampanya..
  • hbpgks H kullanıcısına yanıt
    ebebek bu hediye çekleri konusunda pek güven vermiyor zaten. Çeklerle ilgili mesaj attım ne arayan var ne soran. Müşteri hizmetlerini aradım ona bakan da yok Bilgilendirme için teşekkür ederim.
  • Arkadaslar yaklasik 10 aydir casual cadillac air kullaniyoruz memnunduk bir sorun yasamadik ama artik kizim cok binmek istemiyor tavsiye edebileceginiz baston puset tarzi ama cocuk uyursa rahat edebilecegi hafif bebek arabasi tavsiyeniz varmidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: altef4

    Arkadaslar yaklasik 10 aydir casual cadillac air kullaniyoruz memnunduk bir sorun yasamadik ama artik kizim cok binmek istemiyor tavsiye edebileceginiz baston puset tarzi ama cocuk uyursa rahat edebilecegi hafif bebek arabasi tavsiyeniz varmidir.

    +1
  • Herkese selamlar,

    Yukarıya bakınca bu konuda tek kararsız biz değiliz deyip rahatladım. Almanlar bu konularda çok başarılı ama yurtiçi yurtdışı, internet blog vb de yaptığım araştırmalarda o markalarda bile bazen testi geçememe ya da geri toplama haberleri okudum.

    BEBEK ARABASI
    cybex iris
    mamas papas armadillo
    quinny buzz
    mamas papas
    kiddy
    concord
    römer b-agile -römer bu ürün geri çağırılmışhttps://us.britax.com/service-support/safety-notices/b-agile-safety-notice-012014/ , ilk çocuğumuzda da bir de oto koltukları vardı yurtdışında geri çarğrılıp burda satılan,


    ANA KUCAK TAŞIMA PUSETİ
    concord air https://www.joker.com.tr/urun/concord-air-gr0-oto-koltugu-raven-black-15-40253?gclid=CK3ro8-AkMwCFegp0wodzWoKfw
    kiddy evolution pro - pro 2 ? http://www.kiddy-shop.com.tr/ana-kucaklari/kiddyevolutionpro2-zebra.html
    cybex aton 4 cybex in bu ürün ADAC geçememiş ??https://www.adac.de/infotestrat/tests/kindersicherung/kindersitz-test/detail.aspx?KisiID=388&nc=True&info=CYBEX++Aton+4+%2B+Aton+Base+2&ergo=True
    maxi cosi pebble
    maxi cosi cabriofix
    römer babysafe http://www.babymall.com.tr/britax-romer-baby-safe-ana-kucagi-0-13-kg-chili-pepper_RMR-2000008156?gclid=CLy14rGAkMwCFUKeGwodmsAOTQ


    her ikisini de aynı marka almak gerekmiyo sanıyorum, ebebekte satış temsilcisi farklı marka bebek arabası ile farklı marka ana kucak set yapılabilir ama adaptör var mı mutlaka sorun dedi. Benim gönlüm bebek arabalarında en çok mamas papas, ana kucak pusetinde de kiddy evolution diyo. Bu ana kucakları yatar pozisyona geçebiliyo ve sanki bebek içinde çok daha fazla rahat edecek gibi. ADAC testi iyi. Oradaki soru işareti marka bir iki mağaza haricinde sadecewww.kiddy-shop.com.tr de var, prima bebek bezleri ile kampanya yapmışlar. İndirimi indirimsiz fiyatlarda %30 indirim yapıyorlar. Hem alman markası hem prima ile birlikte olması güven verici ama insan yine de görmek dokunmak istiyo; 2. tercih maxi cosi. Maxi cosi pebble ya da cabriofix, maxi cosi ana kucağında çok başarılı, ama kiddy nin yatıyo olması büyük artı bence.

    Bir da başka bir soru işareti var aklımda. Bir çok arkadaşım ilk büyük bebek arabası alıp sonra maclaren gibi ikinci bir araba aldı, daha hafif daha pratik. Ana kucağı pusetiyle baston bebek arabası alınsa daha pratik olmaz mı ? büyük puset daha mı iyi ??

    bir sorum da park yatak yazı biraz anneannede geçireceğiz bu kez; kullanıp memnun kaldığınız park yatak marka modeli var mı tavsiye edebileceğiniz ?

    karar verebilenler yorum bildirirse harika olur.




  • beyazım45 B kullanıcısına yanıt
    civilde kampanya var casual cadillac 900 geliyor ayrıca paraf kartınız varsa 45 tl de paraf para veriyor baska modellerdede indirim var almadıysanız bir bakın ...
  • britax b-motion lmayı düşünüyorum, tecrübelerini paylaşabilecek kullanan varmı?
  • hassasanne H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben de aynı ikilemler içerisindeyim. Önceki mesajlarımda uzuuuun listeyi görebilirsiniz Mamas&Papas gerçekten çok iyi bir marka. Bu arada ben de Kiddy düşünüyordum. Hatta Click'n Move 3 alacaktım, ancak katlanması oldukça zor bence. Üstelik araba 12 kg. Yani çok ağır. Bu yüzden eledim. Bununla beraber evet Evolution Pro ve Pro 2 çok iyi ana kucakları, ancak forumdan bazı arkadaşlar yatırma pozisyonunun çok da işe yaramadığını, arabaya sabitlendiğinde mecburen çocuğun dik oturması gerektiğinden bahsetmişti. Park yatak için ben de araştırmadayım, ama aklımda Nuna Sena var. Kolay gelsin.
  • Ben de bu arabadan almayı düşünüyorum, ancak bugün kullanan bir forum arkadaşımız bu konuda benimle tecrübelerini paylaştı. Şöyle:

    quote:

    tt_boy

    Aynı gitgelleri yaşayarak britax b-agile aldık, 9 aydır kullanıyoruz, kesinlikle çok kaliteli ama bir o kadar da hantal, tek elle katlanması muazzam ama hanım kaldıramıyor o yüzden çok işine de gelmiyor, gene eşimin arabasına lastikleri çıkarmadıktan sonra sığmıyor malesef illaki pis lastikleri bir elliyceksiniz , bir de katlandıktan sonra ya çocuğun tuttuğu bar ya sizin tuttuğunuz yere değmek zorunda kalıyor bence tasarım hatası var, yakın zamanlarda çektiğimiz en büyük sıkıntı ise bacak kısmının sabit olması çocuk içinde rahatsız oluyor bacağı kaldırmak zorundasınız uyurken ve sırt kısmının yaklaşık 75 derece kalkması, dik oturmak istiyor çocuk ama tam kalkmadığı için çok huysuzlanıyor. Bunların yanında tentesi de çok az kapanıyor, uyuyunca kapatmak istiyorsunuz ama bildiğiniz yarı yolda bitiyor.

    Armodillo flip çoğu yönünden üstünmüş ama onunda vardır eksileri tabi kullandıkça her ay yeni bi eksisini buluyorsunuz


    Ben Armadillo Flip 'e yöneldim, ama gerçekten çok pahalı.




  • Merhabalar,
    Chicco liteway plus travel sistem kullaniyoruz 8 aydir. Ana kucagina sigmadigi icin pusete gectik ama cocuk pusette oturmuyor. Bizi gormeyince agliyor. Cift yonlu bir araba almayi dusunuyorum. Liteway ide iyice buyuyunce kullanirim gene.

    Mamas papas flip, concord neo gibi arabalari kac yil kullanabiliyoruz gercekte. 3-4 ay sonra pusete gececeksek degmez.

    Yada ucuz yollu cift yonlu ne tavsiye edersiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsedilen dezavantajlar da önemli şeyler. Bende 4 teker havalı olsun istiyorum, zangur zungur olmasın çocuk yollarımız kaldırımlarımız malum.

    Armadillo'ya baktım gayet güzel, ana kucağı yok yanında ayrıca onu da almak lazım.

    siz nasıl bir kombinasyon düşündünüz?
  • tomofil tutkunu kullanıcısına yanıt
    Eğer kumaşı çıkıp tek araba iskeleti kalıyorsa Mamas&Papas Armadillo düşünüyorum. Ana kucağı olarak da Maxi Cosi Citi Sps . Armadillo 1100 civarı, ana kucağı da 300-400 civarı. Adaptörü filan 1500 tutar diye tahmin ediyorum. Bunun dışında Kraft Bukle aklımda (₺800), ama malzeme kalitesinden dolayı bilemiyorum. Arada uçurum var. Fiyat olarak da tabi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Armadillo flip modelinde kumaş çıkıp tek iskelet kalıyor ama flip modeli 1700 civarı.. 1100 olan modelde kumaş çıkıyormu onu bilmiyorum.

    Bukle'de tam yatmıyor sanırım :)

    Ne zor işmiş ben kendime araba alırken bukadar düşünmedim ya.
  • Dün n11'den chicco urban siparişi verdim kırmızı renk paketli olanından, yarın elime ulaşıcak sanırım ve ben böylelikle 2 aydır araştırdığım bir işe son verdim darısı sizin başınıza :)
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.