Şimdi Ara

Bazı maçlarda inatla sur vermeyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bakın bunu 0 10 oynadım sıkıldım ff verip bitirmek istiyorum yaağğ anlamında söylemiyorum.


    Adamlar batırmışlar skorlar berbat kaybedeceğimiz belli ama inatla sur vermiyorlar reddediyorlar.


    Hadi skorları güzel bırakmak istemiyorlar diyeceğim adamların skoru da berbat.


    Birkaç maçtır karşılaşıyorum bu tiplerle. Bu neyin azmi hırsı arkadaş? Bu hırsa gerçek hayatlarında sahipler mi merak ediyorum.


    Adam red verip benim zamanımı çalıyor. Oynamasam afk kalsam ceza yiyorum. Saçma sapan iş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 4 Ocak 2022; 20:35:26 >



  • Düşük eloda sıradan meseleler.


    15 40 iken geriden gelip maç aldığımı bilirim. Oynamak istemiyorsanız daha basit oyunlara yönelin.


    Sezon sonu yamasıyla birlikte zaten sistem geriden gelen takıma extra gold veriyor. Kill Streak yapan oyuncuyu kesip 1000 Gold almayı da hesaba katıyorum. İyi bir jungle uzamış bir oyunu hertürlü çevirebilir ama takım istemiyorsa o ayrı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gurkanq -- 8 Ocak 2022; 3:1:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gurkanq G kullanıcısına yanıt

    Oyunu çevirecek kadar profesyonel olamıyorum hocam. Ben kötüyken takım çevirebiliyorsa çeviriyoruz zaten. Ben çevirebilecekken takım kötü oluyor vs

  • Bisikletçi76 kullanıcısına yanıt

    Siz büyük ihtimal adc oynuyorsunuz. Adc nin tek başına oyun çevirmesi malesef son 1 yılda aşırı engellendi. İşin büyük kısmı junglede bitiyor. Çünkü adc ye göre daha az fokus alıp Gold bazında takıma daha çok etki etme şansı var. Early 'de atılan sağlam bir gank de oyunun kaderini değiştirebiliyor. Ne kadar doğru bilmiyorum ama ben adc oynarken 1 item tank eşyası alıyorum. Çünkü hatırlarsınız eskiden kasan adc var ise durduramiyordunuz şimdi ise 1-2 sn stun yiyen bir adc full ad ise yaşamıyor.


    İrelia, zed, yone, kha, Ap shy vs birsürü hero doğru oynandığı takdirde ölse bile en az bir kişi çıkarıyor. Açıkçası oyunun en kanser ve oynaması zevksiz bölümünü adc olarak görüyorum. Çünkü rangesi yüksek olduğundan riot tarafından oyunun dengesi değişmemesi için üzerinde çok düşünülmüş ve ağır nerf almişlar. Eskiden adc kasarsa taşır mantığı vardi. Bu artık daha çok mid ve junglenin görevi oldu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gurkanq -- 8 Ocak 2022; 15:12:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İnsanlarlar genel olarak ff yazınca ''oynayacaksın'' diyerek maçı uzatmaya çalışıyorlar. Bu çaba oyunu çevirmeden değil, takım arkadaşlarının zamanını çalarak cezalandırma isteğinden kaynaklanıyor. Bunun asıl sebebi ise oyuncuların son yıllarda aşırı toxic olmaya başlaması ve riotun bunun ile ilgili hiçbir şey yapmaması. Küçük bir tavsiye, takım savaşını kaybedip katliam verdikten sonra ff yazarsan takımın evet verme ihtimali daha yüksek olur.

  • ne zamandır bu oyunu oynuyorum, ff atılacak maç var atılmayacak maç var.

    geçen sezon 5 kişi esnek oynarken ligi en yüksek arkadaş dk 12 de ff atalım diye konuşmaya başladı discordda, 5 kişi içerisinden bir tek ben vermedim ve maçı kazandık. elbette benim de ff başlattığım maçlar var fakat oyunu okuyabilirseniz ff atılacak/atılmayacak maçları daha iyi anlarsınız.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu oyunda surrender çekmek kadar anlamsız bir hareket olamaz. Geri düşen takımlar rahatça maçı çevirebiliyor artık. Kule bonusları vs derken her şey bir anda değişebiliyor. Durum böyleyken sürekli /ff kodunu kullanmak takımın moralini bozmaktan başka bir şey değil. Genelde ''Ben iyiyyim de diğerleri kötü. Bunları taşımakla uğraşamam'' tribine girip oylama başlatıyorlar. Kabul edilmeyince de rakiple iletişime geçip ''sur vermiyorlar :d'' ''diana taşıyacak'' gibi oyunla gram alakası olmayan saçmalıklara imza atıyorlar. Bence en büyük trollük budur.

  • tr nin en kanser ligi acık ara d*a elodur. ff diye aglayanlar cok

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.