Şimdi Ara

Bazen monitöre görüntü gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar;

    Yaklaşık iki haftadır, bilgisayarı açtığım bazı zamanlarda monitöre görüntü gelmiyor ama bilgisayar açılıyor yani windows açılış melodisi duyuluyor.
    Birkaç aç-kapa işleminden sonra görüntüyü elde ediyorum ve ne zaman bu olay olsa bilgisayar saatinin ve tarihinin resetlendiğini görüyorum aklıma ilk gelen şey,
    bios pilinin ömrünü tamamlaması oldu ama bios piliyle ekrana görüntü gelmemesinin ne gibi bir bağlantısı olucağını çözmüş değilim. Sonuçta bios pili olmadan da bilgisayar açılabiliyor.

    Sizce sorun ekran kartında olabilir mi ?

    Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.



  • Arkadaşlar tarayıcıyla ilgili bir sorundan dolayı aynı konuyu iki kere açmış bulundum. Konulardan birsini silmemin bir imkanı var mı? Ya da yetkili biri görürse benim için silebilir mi?
  • Kablo oynuyordur, kabloda sorun olabilir.Ekran kartının vidası sıkılmamıştır kart çıkıp çıkıp giriyordur.Herşey olabilir.
  • Ekran kartını söküp tekrardan sağlam bir şekilde takmıştım. Ama buna rağmen sorun aynen devam etti ama dediğiniz gibi DVI kablosunda bir sıkıntı olabilir o hiç aklıma gelmedi.
    elimde bir adet VGA kablosu var ve birde çevirici var. Çeviriciyi ekran kartına takıp birde VGA ile çalıştırmayı deneyip bir süre kullanayım, eğer bir sıkıntı çıkmazsa yeni bir DVI kablosu alırım.

    Yardımınız için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.