Şimdi Ara

Battlefield 3 PC kilitlenmesine kesin çözüm. (realtek onboard ses kartı çakışması)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba bu sorun için uzun süredir ugraşıyordum. 2 gündür sorunsuz oynamaktayım. Çok ugraştım sorunu halledebilmek için. Yabancı forumlarda bile bu sorunla ilgili kesin çözüm bulamamıştım.

    1) İlk önce punkbuster programınızı silin. Son sürümü internetten tekrar kurun.
    programı çalıştırdıgınızda oyu olarak battlefield 3 ü seçin. Seçim aktifken check update yapın ve güncellemeleri yükleyin.

    2) Ekran kartınız nwidia ise. Aygıt yöneticisinden realtek'i devre dışı bırakıp. Son sürüm driverı tekrar kurun. Sonra realtek'i tekrar etkinleştirin.(nvidanın driverında hd audio driverları var. bunlarla ilgili bir çakışma olmasın)

    3)ikinci olarak sisteminize windows server ın bu sürümünü kurun WindowsServer2003-KB942288-v4-x64 (32 bitlik kullanıcılar için x86 sürümü olucak.)

    sistemi tekrar başlatın sorun çözülecektir. En son yaptıgım degişiklikler bunlar. Hangisi düzeltti emin degilim test etme şansım yok. Aynen sırlamayı yazdım.







  • tam olarak oyunda yaşadığınız sorun neydi ?
  • aynı sorun bende de vardı oyun çıktığında.Sadece onboard ses kartını devre dışı bırakırsan oynanıyordu oyun.Çok denedim.Dediklerini de yapmıştı o zaman.Olmamıştı.Sıralama doğru olmayabilir ama.Punkbuster güncwellemesinide realtek son sürücüsünüde vs.hepsini denedimö.En son gidip Creative titanyum ses kartı aldım.Anında sorun çözüldü.Sorun oyun değil lanet punkbuster ve onboar ses kartıa arsıdnaki çakışma.
    Bu arada ses akrtını iyiki alşmışım diyorum seslerde çağ atladı vbirden.Ayrıca ses kartı oyunun genel performansını artırdı..
  • "Son sürüm driverı tekrar kurun" derken nvidia ekran kartının son driveri değil mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sniper83us

    aynı sorun bende de vardı oyun çıktığında.Sadece onboard ses kartını devre dışı bırakırsan oynanıyordu oyun.Çok denedim.Dediklerini de yapmıştı o zaman.Olmamıştı.Sıralama doğru olmayabilir ama.Punkbuster güncwellemesinide realtek son sürücüsünüde vs.hepsini denedimö.En son gidip Creative titanyum ses kartı aldım.Anında sorun çözüldü.Sorun oyun değil lanet punkbuster ve onboar ses kartıa arsıdnaki çakışma.
    Bu arada ses akrtını iyiki alşmışım diyorum seslerde çağ atladı vbirden.Ayrıca ses kartı oyunun genel performansını artırdı..


    Bende yeni ses kartı alıcaktım. Yabancı forumlarda denenlerin hepsini yaptım. Realtek-punkbuster çakışması yaşayanlar bunları denerlerse düzelecektir.
  • dediğin gibi yaptım 1 saattir sorunsuz oynuyorum,önceden 5-10 dakika içinde bilgisayar kitleniyordu res atmak zorunda kalıyordum şuan bi problem yok çok teşekkürler
  • WindowsServer2003-KB942288-v4-x64 bunu buldum ama kuramadım dostum :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.