Şimdi Ara

Batman Arkham Knight'ın Koleksiyoncu Sürümünde Bulunan Heykel Neyi İşaret Ediyor? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metebyr

    ilk oyunda onca düşmanla savaştık hepsi birbirinden mutasyonlu garipti keza 2. oyunda da öyleydi üzerimizde kumaş kıyafet ama ölmedik, şimdi robocop gibiyiz bunca teçhizat varken ölmesi garip olur açıkçası :D


    Oyunlara göre yola çıkma anladığım kadarıyla çizgi romanlarını veyahut çizgi dizilerini takip etmiyorsun(belki ediyorsun yanlış anlama). DC Comic'de en güçlü karakter Batman ve Superman'dir çünkü hayvan gibi adamların mutasyona uğramış karakterlerin hepsinin açığı panzehiri bilmem nesi belli, en basitinden Superman'in açığı kripton gibi. Oyun bu kardeşim çok takma yani :D

    Dipnot: 'Batman'ime laf yedirtmem yanlış anlama (Y)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Niye ölsün ölmeden minnettar olunmuyor mu? Belki şehri büyük bir felaketten kurtardı ve ortadan kayboldu. Ayrıca Batman ölmez :).

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu seriinin bitmesi iyi oldu. Ben cizgiroman disinda bi Christopher NOLAN hikaye- sunumu iceren bir oyun bekliyorum. Tabiki Rocksteady'den yine.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Batman'in son oyunu olduğunu düşünmüyorum sadece Arkham serisinin son oyunu olacaktır . Arkham ismi de zaten çizgi romanda ki Arkham akıl hastanesinden geliyor . Mesela atıyorum Batman Blackgate diye bir seri de oluşturulabilir . Bir kahramanın çok fazla çizgi romanı olabiliyor mesela Spider Man Ultimate serisinde ölmüşken Amazing de devam ediyor diye biliyorum .

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • son filme paralel son yapmak istiyo olabilirler
  • daha henüz çok erken bunları konuşmak şuan ocak ayındayız ve oyun haziranda çıkış yapacak ve bu yüzden en azından nisan/mayıs aylarını beklemek gerekiyor.daha net bilgiler için.!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.