Şimdi Ara

Barış Evden Eve Nakliyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bursa Barış Evden Eve Asansörlü Nakliyat Hakkında

    Firmamız, Barış Nakliyat olarak, evden eve nakliyeciler sektöründe hizmet vermekteyiz. Başlıca amacımız, Bursa evden eve nakliyat hizmetini en iyi şekilde sizlere sunmaktır. Bu sebepten dolayı işimize büyük önem ve hassasiyet göstermekteyiz, çünkü; Sizin mutluluğunuz bizim mutluğumuzdur. Evden eve nakliyeciler içinde en iyi hizmeti sunmak hedeflerimiz içinde yer almaktadır.



    Nakliye Hizmetimiz

    Yeni taşınacağınız yere geldiğimizde, eşyalarınız sizin yönlendirmenizle, gerekli yerlere taşınarak yerleştirilir. Montajı yapılacak eşyalarınızın montajı yapılır. Tüm eşyalarınız sizin gösterdiğiniz yerlere bırakılır. Şunu da unutmamanız gerekir, tüm eşyalarınız 40.000 TL Ak Sigorta güvencesi altındadır. Bu sigorta güvencesi taşıma esnasında geçerlidir. Bursa evden eve nakliyat hizmeti, asansörlü taşımacılık ile daha detaylı bilgi almak için bizi her zaman arayabilirsiniz.


    Taşıma Aşaması

    Karşılıklı taşınacak gün belirlendikten sonra, taşınma esnasında asansöre ihtiyaç varsa, eşyaların alımında yada yeni yere aktarılmasında, gerekli araçlarla birlikte asansör getirilir. Değerli tüm eşyalarınızı siz daha önce alırsınız. Geriye kalan tüm taşınacak eşyalarınızı biz büyük bir itina ile toplarız. Sizin her hangi bir şey yapmanıza gerek yoktur. Fakat yine de, eser isterseniz, önceden bizden koli alarak kırılacak eşyalarınızı kolilere koyabilirsiniz. Eşyalarınızın paketlenmesi ve araçlara sevkiyatı sırasında her hangi bir sorun yada sorularınız için, müşteri temsilcisi arkadaşımızla muhatap olabilirsiniz. Evden eve nakliyat hizmeti son bulana kadar müşteri temsilcisi arkadaşımız hep yanınızda olacaktır.

    Fiyat Politikamız

    Bursa Evden Eve Nakliye hizmeti için size en iyi hizmeti sunmaya çalışmaktayız. Bunun için önce, taşınacak evinizi yada ofisinizi, fabrikanızı, sizin müsait olduğunuz bir gün ziyaret etmekteyiz. Buradaki başlıca amacımız, hangi tür araç ve ne kadar malzeme gideceğini tespit etmektir. Bu iş için kaç personelin yeterli olacağını anlamaktır. Çok iyi bir analizle size en uygun ve sağlıklı bir fiyat veririz. Bu verdiğimiz fiyat eşyalarınızın analizi yapıldıktan sonra net ve kesin bir fiyattır.
     Barış Evden Eve Nakliyat







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.