Şimdi Ara

Babamdan nefret ediyorum. Yol gösterenim yok. Çömez gibi kaldım ortalıkta.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
4.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hayır anlamıyorum adamın beni gram taktığı yok bu hayatta.(Emekli) Kıdemli başçavuş deniz astsubayı kendisi. Bu hayatta bir halt olamayacağım bari free meslek olan askerliği tercih edeyim demiş herhalde ben buradan bunu anlıyorum. Herif dışarıdan bi eve geliyor sanırsın padişah teşrif ediyor. Zile basıyor açıyorum kapıyı çekil ulan önümden diyip omzumdan tutuyor beni yana doğru savuruyor, bunu yapıyor çoğu zaman, yani o gün mutlu olsa bile. Ben bu adamı bu hayatta bir kere bile doya doya gülerken hatırlamıyorum ve mutlu olduğu bir anı yok.

    Anca kahveye gitsin arkadaşlarıyla okey falan oynasın ganyana gitsin at yarışı oynasın, kısacası kumarla bayağı bi iç içe. Adamın evle karısıyla çocuğuyla bir derdi yok yani hayat ona güzel. Ben buraya bunları yazacağım aklıma gelmezdi ama yazıyorum işte gözlerim dola dola. Sırf bu benim babam olacak adam yüzünden ben intihar etmeyi düşündüm. Zaman zaman rabbime seslenirim; "eyy yüce rabbim neden benim böyle bir babam var, ben ne yaptım sana da böyle bir babaya layık gördün beni?" derim. Neden böyle bir babam olduğunu sorguluyorum evde bilgisayar sandalyesinde oturup sürekli.

    Annem desen ilkokul mezunu kendine bir şey katamamış bu hayatta eğitim anlamında ama onu dünyalara değişmem çoook seviyorum onun ayaklarını bile yıkarım istese, sırtımda taşırım ayakları tutmasa o derece. Ama gel gör ki bu babam olacak dünyadan,imandan,ailesinden nasibini alamamış bir hıyartonun teki hayatımın en güzel en deli dolu yaşlarımda beni intihar etmeye surüklüyor hareketleriyle ve bana yaptıklarıyla. Resmen onun yüzünden ben bu hayattan soğudum ya olmaz olsun böyle baba der, odama kapanıp sessiz sessiz ağlarım çoğu zaman. Ulan diyorum bazen böyle bir babam olacağına hiç olmadaydı, ben annemin karnındayken geberseydi diyorum keşke hiç tanımasaydım görmeseydim bir fotoğrafını bile.

    Ama var işte varr böyle bir baban senin diyorum sonra aynanın karşısına geçip kendime. Adam geçiyo odasına 96 ekran tüplü televizyonunu açıyo abi gece 3'lere belki bilemedin 4'lere kadar orada oturuyor, uyukluyor ara ara horluyor da, bazen biz annemle diğer odada otururken anneme seslenip "hanım su getir de bi içelim içimiz yandı" diyor. Canım annem sen otur ben götürürüm diyorum ve istemeyerek de olsa o küstah herife suyunu bile ben götürüyorum. Ya ben böyle bir insan evladı daha önce hiç bir yerde görmedim. Bu nasıl bir şey böyle ve neden benim başıma gelir ki diye ahlanıyorum içimden sürekli. O suyu ona götürürken bir gün bir yerden öldürücü özelliği olan, suyun içinde eriyebilen çok güçlü bir zehir alıp koymak geçiyor ama dönüp anneciğime bakıyorum o üzülür belki böyle bir şey yaparsam diyip tövbe edip vazgeçiyorum her aklıma geldiğinde böyle bir düşünce. Sonuçta annemin hayat arkadaşı.(her ne kadar insana benzemese de davranış olarak)

    Ben kafayı yemek üzereyim arkadaşlar. Lütfen bir yol gösterin bu yazıyı diğer forumlarda da yazıcam ama kopyalayarak değil her seferinde içimden ne dökülürse onu yazacağım. Onun yüzünden üniversiteye de gidemedim bu arada.(istediğim bölüm tutmasına rağmen göndermedi neymiş efendim para yokmuş para yollayamazmış) Ben kendimi bu dünyadaki en değersiz en aşağılık biri olarak görüyorum böyle bir hayvanın çocuğu olduğum için. Bana etmediği kötü muamele, etmediği küfür kalmadı. Adamın bir dediğini iki etmiyorum ama gene de yaranamıyorum. Bir yerden ip ayarlamaya başlasam mı?? Çözümü yok gibi çünkü bu işin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polizeii -- 24 Ekim 2016; 22:40:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Boşver ipi mipi de onsuz hayatını kafanda kurmaya başla ve ilerisi için iş planla.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle bir seçenek yok ki önümde yapabileceğim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polizeii -- 23 Ekim 2016; 22:10:45 >
  • Sakin ol kardeşim böyle intihar mintihar şeyleri düşünme sen sabret dua et babanın ıslah olması icin bi baktın düzelmis biraz zaman lazım yaş kaç bu arada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Obscuritass kullanıcısına yanıt
    20 yaşındayım bugüne kadar bu soysuzun kahrını çektim artık çekmek istemiyorum ya o gitsin bu dünyadan ya ben gideyim diye düşünüyorum artık.
  • Polizeii kullanıcısına yanıt
    Nasıl yok yaşın ilerlesin oraya doğru gider hayatlar.
  • Polizeii kullanıcısına yanıt
    Düzelir düzelir zamana bırak ve daha 20 yaşındasın 23 25 yaşlarına geldigin zaman tepkini ister istemez koyarsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üniversiteye göndermemek nedir kardeşim kyknın kredisi yok mu devlet ünileri bedava değil mi kyk yurtları yok mu bu ne saçmalık
  • Saçma olduğunu o da belirtmiş zaten , çözüm arıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem para yok diye göndermiyor çalısıp para biriktirebilirsin,baska şehirde okuyup part time çalısabilirsin veya akrabaların hayırlıysa onlarda ayda 50-100 lira civarı parayla şehir dısında üniversite idare edebilirsin.Ya da sabredip memlekette okuyup ise geçtiğinde kendine 1+1 tutarsın para biriktirip sehir bile değiştirebilirsin.
    Benimde babamla problemlerin var ama seninki kadar hayırsız değil Allaha şükür.Ben okuyup taşınmayı düşünüyorum,yapacak birşey yok Allah herkesi milyarder cocuğu olarak doğurtturmuyor.Bizimde imtihanımız bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden zengin zübbeleri imtihan olmuyor o zaman da ben sen biz oluyoruz bu imtihandan? Onlar VIP mi? Adam atlıyo land roverına şehrin tozunu attırıyor. Hiç de imtihan oluyor gibi gözükmüyor mesela bu kişi ama?

    Niye ben imtihan olacaklar listesindeyim Allah'ım sorusunu tekrar sorarım ben burada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polizeii -- 23 Ekim 2016; 23:54:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim türkiyede çoğu insan babasını sevmez. Haklıdırlarda ben bu babalarin cocuklarini yanlis yetistirmelerini kurtulus savasina bagliyorum. O savas cok uzak degil 100 yil once cogu insan egitimsiz. Cok yorgun bir halk. Insanlar cahil ve cocuklarina yani bizim babalarimiza katacaklari pek birseyde yok e babalarda cahil kaliyor oyle olunca ama biz okulda egitim goruyoruz. 50 yil once bile egitim cok kotuydu.

    Dostum benimde babam cok iyi biri degil sadece benim degil babasini sevmeyen bir cok kisi tanidim. Hepsinin babasiyla ayri derdi. Yalniz degilsin yani.

    Ama istersen universite kazanir. Yada bir meslege baslarsin. ve evden ayrilirsin. Motivasyonunda bu olabilir evden ayrilmak.

    Allah isyan etmende cok yanlis. Dunya hayatindayiz herkesin bir sinav sekli var sabirli ol. Babanin duzelmesini bekleme kendin bu durumdan kurtul.

    Hayatta basarilar dostum. Insallah mutlu ve iyi bir insan olursun.

    Edit: uniye gondermedi demissin. Calisip universite parani bulmalisin yada baska bi sekilde hayatindaki detaylari bilmeden bu konuda yardimci olamam. Ama universiteye gitmeyerek hayatinin hatasini yapmissin. Gerekirse evden kac ama yinede git o universiteye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GerçekçiAdam -- 24 Ekim 2016; 0:00:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Polizeii

    Neden zengin zübbeleri imtihan olmuyor o zaman da ben sen biz oluyoruz bu imtihandan? Onlar VIP mi? Adam atlıyo land roverına şehrin tozunu attırıyor. Hiç de imtihan oluyor gibi gözükmüyor mesela bu kişi ama?

    Niye ben imtihan olacaklar listesindeyim Allah'ım sorusunu tekrar sorarım ben burada.

    Bu konu hakkında çok düşündüm ama sorgulamanın bir faydası olmuyor.Hayat adil değil elinizde olanları en iyi şekilde değerlendirmeye bakın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bkz: babalara gelmek..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Obscuritass

    Düzelir düzelir zamana bırak ve daha 20 yaşındasın 23 25 yaşlarına geldigin zaman tepkini ister istemez koyarsın




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 24 Ekim 2016; 0:20:12 >
  • Derin Mavi kullanıcısına yanıt
    Ne avatari ne çalması sen neden bahsediyorsun evlat

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam o zaman sonumuz hayrola diyelim o zaman yapacak bir şey yok.. İmtihansa imtihan tamam ama neden bazıları bundan muaf tutuluyor? Hayat bir imtihansa (eğer gerçekten) bu herkese uygulanmalı, öyle değil mi? Neden alt kattaki adam her gün et yerken neden ben makarnaya muhtacım? Yediğim en lüx yemek kuru fasulye falandır herhalde bu hayatta. O da işte aydan aya.

    Bu arada devlet üniversitesinde istediğim bölümü kazanmama rağmen bizimki göndernedi annem zaten ayrı bi taraftan kahroluyor durumuma çok üzülüyor kahrından ölmese bari diye dua eder oldum. Ya böyle bir baba olmasın ya yazıklar olsun senin gibi babaya demek istiyorum buradan. Ne biçim babasın sen ha? İnsan çocuğuna bu kadar mı değer vermez insafsız herif! Kusura bakmayın biraz doluyum..... Milletin babalarına bakıyorum beraber playstation oyunu oynuyorlar konsollarla ama bunda öyle bir şey veya uzaktan yakından benzeyen benimle bugüne kadar yapmış olduğu faaliyet yok. Adamla beraber gittiğimiz tek yer liseye kayıt için gittiğimiz gündü ondan başka yok. Böyle namert bir baba gören olmamıştır herhalde. Durumum bayağı vahim. Altıntan kalkmasi gerçekten çok zor bir durum içerisindeyim ama sabır sabır diyorum Allah sesimi duymuyor herhalde diyip babama sövmeye başlıyorum içimden olmaz olsun senin gibi baba diyorum şam babası resmen. Benimkinden daha kötü bir babaya sahip olan yoktur herhalde düşüncesi içimi yiyip bitiriyor. Siz siz olun babanızın kıymetini bilin. Bundan kötü bir baba yoktur sanırım bu evrende illallah dedirtti artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polizeii -- 24 Ekim 2016; 0:20:22 >




  • Gercekten kurtulmak istiyosan yapabilirsin. Gir bir ise ve birdhaa basla ygs lys hazirlanmaya. 6bin 7bin para biriktirsen. Yurt parasi rahat cikar bursta aldinmi temiz yasarsin. Tabi evden gitmene annen uzulucekse karsina al konuş. Baban gitme desede eve kilitlicek degil yabas git . Hayatta basarilar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Obscuritass

    Ne avatari ne çalması sen neden bahsediyorsun evlat

    Ne avatarı? Ne diyon sen?

  • Ailemle bir sıkıntım yokta bana da yol gösteren birisi yok. Hep kendim karar veriyorum. Hiç kimse bak şu şöyle bu böyle deyip öğüt vermiyor. Aslında böyle daha iyi en azından suçlayacak birilerini aramıyorsun.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.