Şimdi Ara

babam için 700-800 TL lik cep telefonu almalıyım :) yardım lütfen (alternatifleri belirledim gibi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • babam için maksimum 800 tl ye cep telefonu almam gerekiyor. aslında babam için olması önemli değil. sonuçta bu fiyata alınabilecek iyi bir şey bulmak istiyorum. evet fiyat itibariyle bazı şeylerden fedakarlık etmek lazım. bunu da biliyorum. unutmadan ekran 5 inç olsun diye düşündük. 4.5 G'yi desteklesin dedim. ileride belki operatörler 3G desteğini keserse ortada kalmayalım. konuşma sırasında karşı tarafın sesinin net ve yüksek gelebilmesi de önemli. görüş tecrübe ve önerileriniz bekliyorum. aşağıdaki telefonlar dışındaki önerilere de açığım.

    benim küçük bir eleme ile bulabildiğim telefonlar :

    ASUS ZENFONE GO 2
    ASUS ZENFONE GO

    SAMSUNG GALAXY J320
    SAMSUNG GALAXY J PRO
    SAMSUNG GRAND PRİME PLUS

    LG STYLUS 2



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desailles -- 15 Temmuz 2017; 13:30:28 >



  • Xiaomi redmi 4x

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgekılıçhan B kullanıcısına yanıt
    evet xiaomi oldukça umut vaadeden bir seçenek gibi duruyor. ama bu marka bilinmediği için babamı buna ikna etmem pek mümkün değil gibi. ikna etmeyi başarsam da bir sorun çıkarsa bilinmedik bir marka aldırdığım için ihale bende kalır bu nedenle başka bri marka ve model almalıyım.
  • O bütçeyle telefon alabilmeniz için arkadaşın da dediği gibi xiaomi almanız gerekebilir çünkü f/p ürünler arasında en sağlam olan marka sonuçta.
  • Saldırgan Gamer kullanıcısına yanıt
    teşekkür edeerim. ama yukarıda da dedğimi gibi bu benim için hem ikna etme hemde risk açısından zor. kendime alıyor olsaydım olurdu. babamı piyasadaki hakim markalar dışında bir markaya ikna etmek zor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desailles -- 18 Temmuz 2017; 13:21:54 >
  • Ben de seninle aynı durumdaydım fakat senin paylaştığın telefonlar zaten bir sene sonra teknik olarak çöp olacak, tp link neffos c5 bile onlardan çok iyidir, bizimkisi sadece tavsiye, fikir alışverişi, umarım istediğini bulursun, ama LG den uzak dur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zenfone go fena değil fakat fiyatının telefonu değil, ama +100 lira distribütör garantisi için zaten her markaya para veriyoruz, o da en alt limit bazı firmalar 300 fark koyuyor yurtdışı fiyatına vergiler hariç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.