Şimdi Ara

b 5.5 passat 1.6 exclusive

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • b 5,5 kasa passat almayı düşünüyorum 1.8t ler çok daha iyi ve güçlü bunu biliyorum ama turbo arızası çok yakması vb. birsürü şey duydum arabanın uçmasına gerek yok sakin bi sürücüyüm daha öncede 97 astram vardı oda 1,6 100ps idi o yüzden çok bi fark olmayacagını düşünüyorum performans ve yakıt konusunda. yorumlarınızı yardımlarınız bekliyorum parça fiyatları kullanım kalitesi vb.



  • Passat 1.6 bence daha fazla yakacaktır. Benim 1.8T passatım var. Almadan önce Turbo arızası çıkardığı almamam gerektiğini söyleyen çok kişi oldu. Ben yinede aldım. Gayette memnunum. Turbo, bazı kişilerin bilinçsiz kullanması nedeni ile arızalanıyor. Bu yüzden adı çıkmış. Turbolu araçlar çalışıtırıldıktan 1-2 dakika sonra hareket ettirilmelidir(Yağlaması için). Ayrıca uzun yoldan, yüklenerek kullanıldıktan sonra turbonun soğuması için birkaç dakika rolantideki çalışmaya bırakılması gerekir. Bunu uygulamayan kişiler turbo arızası çıkarıyor diye şikayetlenebilir. Bunlar benim şahsi görüşümdür. Benim aracım şu anda 194.000 km de ve çok şükür hiç bir problemim yok. Parça fiyatı olarak Opel ile aynı sayılır. Sadece işçilik ücreti büyükşehirlerde yüksek. Sanayi esnafımız adam VW kullanıyor, parası vardır zihniyetinde malesef.

    Yakıtını sorarsan benim aracım için(1.8T-LPG):

    Şehir içinde sert kullanımda 34Kr
    Şehir içi sakin kullanım 31Kr
    Şehir dışı sert kullanım 28 Kr
    Şehir dışı sakin kullanım 23Kr
    Şehir dışı çok sakin kullanım 18Kr (Yakmaması için çabalamak gerekiyor :D )

    Konfor dersen modeline gör çok iyi.




  • araba ne kadardır sende sıfır almamıssın anladığım kadarıyla? 1,8t ler km olarak geneli 150-250 bin civarında evet sen dikkat etmişsin ama herkes dikkatli kullanmayabiliyo arıza cıkarsa turbo konusunda 4-5 bin civarı paralardan bahsediyolar 25-30 bin liralık arac için bütçe sarsan bi üçret buda. 1,8t lerden alınacak keyif kolay kolay hiç bi arabadan alınmaz bunu biliyorum ama masraflı olacakmış gibi geliyo işte o yüzden 1,6 ya bakıyorum birazda:)
  • yok mu yardımcı olacak birileri?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.