Şimdi Ara

AXESS'TEN SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL 50 TL CHİP PARA !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
6.191
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: doganays

    bende şimdi 500 tl lik internetten alışveriş yaptım balaım ne zaman yüklenecek

    ben de internetten yapmıştım önceki gün..bu sabah benzin alınca yüklenmiş 50tl..
  • CUMA AKŞAMI 520 TL LİK HARCAMA YAPTIK CHİP ANINDA YÜKLENDİ HARCADIK...
  • Bugün harcama yaptım, anında çıkan slipte yazıyordu. Sevgililer günü kampanyası 50 TL chippara.

    Anlamadığım şey ise, slibin sonunda sevgililer günü cirosu 250 tl yazıyordu. Ne demek acaba?
  • bende internetten 500 tl lik harcama yaptım 1 gün sonra geldi... güzel kampanya :) 50 tl yi harcadım bile :)
  • yaw sadece banamı bu banka dedi 15 inde chip paranız yüklenecek diye bunu anlayamadım ben. herkese anında yüklenmiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gekren

    yaw sadece banamı bu banka dedi 15 inde chip paranız yüklenecek diye bunu anlayamadım ben. herkese anında yüklenmiş.


    Gekren arkadaşım yukarıda birkaç arkadaşın yazdığı yöntemi bir denemeni tavsiye ederim. Bu Axess'te sistem hep aynı, sistem puanlarını kartına yüklüyor ama bu yüklemenin pratikte geçerli olması için kartını bir Akbank Pos cihazında kullanman gerekiyor (ki bu puanlar senin kullanabileceğin bir şekilde fiilen kartına yüklensin). Küçük bir rakam çektir -mesela 1 TL- büyük ihtimal senin puanlarında hazır hale gelecektir. Boş yere 15 ini bekleme bence, karar senin.
  • cmtesi HALKBANK POS cihazından tek çekim 700tl harcama yaptım , cuma gecesi msj atmıştım, bugün akşam müş.teri aradım 15 şubat yüklencek dedi ( akbank pos tan yapılan işlemlerde hemen gelebiliyormuş )

    kontrol etti , katılımınızda sorun yok dedi , bugün yine akbank pos tan çekim yaptım 37,9 tl sevgililer günü cirosu diyor ama halen 50 tl chıp para gelmedi 15 şubat ı beklerim artık napalım:((
  • aynen bukalemun arkadaşın gibi durumum.akbank posundan kendi ofisimde 1 tl çektim ancak yine ıolmadı.
  • arkadaşlar ben şu msj atma olayını sonradan gördüm ve şimdi attım...ayın 12 sinde 350 liralık axess harcamam vardı bugün de 500 e tamamladım...mesajda "11 ile 14 şubat arası yaptığınız 500 liralık alışveriş" diyor o halde mesajı 14 ünde de atsam 12 sindeki alışveriş kampanyaya dahil olmalıdır değil mi?
  • PehlivanJedi kampanya şartlarında mesajdan sonradan bir ibare var. İstersen genede müşteri hizmetleri ile bir görüş.
  • helal olsun axess adamlar yapmış
    anında 500 tl harcadım ve 50 tl chip para yüklendi.
    world gibi 3x100 yap yok 14 şubatta git restorana 18:00-24:00 arası harca
    ayıp ya
    world card
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MySteRioUsMeN

    helal olsun axess adamlar yapmış
    anında 500 tl harcadım ve 50 tl chip para yüklendi.
    world gibi 3x100 yap yok 14 şubatta git restorana 18:00-24:00 arası harca
    ayıp ya
    world card


    Bu a ancak gülerim ben...

    World 1 seneyi aşkın süredir her ay 200 TL harcamamıza 50 TL Puan değil ekstre borcundan indirim veriyor... Süre. sektör, alt limit kısıtlaması yok. Akaryakıtta bile geçerli... Bir ayda yaptığın alışveriş tutarının %25 i iade (En çok 50 tl)... Tek şart işlemi temassız yapmak...




  • Birbirimizle çatışmayalım arkadaşlar, bırakın onlar çatışsın bize yarar. Nasıl olsa herkese, herkeseye göre ayrı fırsat bulunur, bana uymaz sana uyar, sana uymaz bana uyar (en basitinden bu YKB arkadaşıma ayda 10,000 harca al sana 100 TL puan diyor, ben de yaparım bana da verin diyorum vermiyor). Bu tür fırsatlar kaçmaz, bankalardan ne koparsanız kardır! Adamlar etimizden, sütümüzden ayrı ayrı faydalanıyor, hiç olmazsa arada bir de biz 3-5 yolumuzu bulalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexia -- 14 Şubat 2011; 16:43:11 >
  • Ben de dün akşam alışveriş yaptım bugün baktım yüklenmiş.Bu chip paraları internetten harcayabileceğim web sitesi biliyor musunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dexia

    Birbirimizle çatışmayalım arkadaşlar, bırakın onlar çatışsın bize yarar. Nasıl olsa herkese, herkeseye göre ayrı fırsat bulunur, bana uymaz sana uyar, sana uymaz bana uyar (en basitinden bu YKB arkadaşıma ayda 10,000 harca al sana 100 TL puan diyor, ben de yaparım bana da verin diyorum vermiyor). Bu tür fırsatlar kaçmaz, bankalardan ne koparsanız kardır! Adamlar etimizden, sütümüzden ayrı ayrı faydalanıyor, hiç olmazsa arada bir de biz 3-5 yolumuzu bulalım.


    +1

    amaç duyuru ve ulaşma yollarını burada saygı içinde paylaşmak / tartışmak. gerisi hikaye. kazanıyorsak uzatmaya gerek yok , muhakkak bir şekilde katılım sağlayan ve PUAN kazanın oluyordur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anil

    Ben de dün akşam alışveriş yaptım bugün baktım yüklenmiş.Bu chip paraları internetten harcayabileceğim web sitesi biliyor musunuz?


    hepsiburada.com ve hizlial.com da world puan kullanılabiliyor ama Axess cip para kullanılıyor mu bilmiyorum, bir araştır istersen
  • ben mesajı gönderdim ama gönderdiğiniz mesaj uygulanamaz diye cevap geldi. aveadan gönderdim. turkcell dışı hatlar için verilen numaraya. ama olmadı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arama_Botu


    quote:

    Orijinalden alıntı: anil

    Ben de dün akşam alışveriş yaptım bugün baktım yüklenmiş.Bu chip paraları internetten harcayabileceğim web sitesi biliyor musunuz?


    hepsiburada.com ve hizlial.com da world puan kullanılabiliyor ama Axess cip para kullanılıyor mu bilmiyorum, bir araştır istersen


    iki sitede de malesef yok bilen var mı acaba?
  • arkadaslar akbank pos haricindeki alısverisler sayılmıyor.ben bugun akpos dısındakı poslardan 2000 tl cektım 490 tlde akpostan...sadece bu 490ı saymıs..gece gece tukana gıdıp 10 tl daha cektım anca 50 geldi.allah bereket versin:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustang07

    arkadaslar akbank pos haricindeki alısverisler sayılmıyor.ben bugun akpos dısındakı poslardan 2000 tl cektım 490 tlde akpostan...sadece bu 490ı saymıs..gece gece tukana gıdıp 10 tl daha cektım anca 50 geldi.allah bereket versin:)


    Alakası yok benim çektiğim pos akbank pos değildi. Chip param yüklendi Ama 1 gün sonra yüklendi. Akbank pos olunca sistemleri anında yüklüyor olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.