Şimdi Ara

Avea, Samsung Galaxy Nexus satışına başladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
12.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • meraba ben aldım 1438 felan civarında avea kullanıyorum tahaahütlü almadım ve 2 yıl garantili aldım biraz araştırın avea dan almayın telefona gelince baya güzel 4/3 diyebiliriz sadece eksiği artırabilir hafıza yok diğer bütün işlemlerde rakipsiz her bakımdan tekrar ediyorum aveadan Almayın
  • çok büyük.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hasenk

    quote:

    Orijinalden alıntı: MrSilence

    Arkadaşlar cihaz pahalı değil, ezik avea cihazı yok 4gb internet 1000 dk konuşma yanında vererek, sanki düzgün bir şekilde bu hizmeti verebiliyormuşcasına telefonla beraber kakalamaya çalşıyor, telefonun Türkiye fiyatı yaklaşık 1500TL civarı olması gerekirken EZİK avea nedeniyle pahalı satılıyor...

    @MrSilence Telefonun fiyatı 1.500 Tl olması gerekirken demişsinde geçen sene Haziran-Temmuz gibi ülkemize giriş yapan Galaxy S2 bile halen 1.750 Tl ile satılıyor.Kampanyalarla falan 1.600 Tl fiyatına bulunabiliyor Galaxy S2.


    quote:

    Orijinalden alıntı: egirgin37

    Fiyatı 3 aya düşer.

    @egirgin37 fiyatı üç aya düşerse neden Galaxy S2'nin fiyatı 6 aydır düşmüyor.


    quote:

    Orijinalden alıntı: fendur

    Bir telefon için çok yüksek bir fiyat. Zaten 3 aya kadar yeni mödeller de piyasaya çıkacak. Bence fiyatı 3 aya kadar 1.100-1.300(PEŞİN) düşer. Bu tel alacağınız yerine Galaxy S (S2 değil) alın daha iyi.

    @fendur aynı soruyu size de sorayım neden Galaxy S2'nin fiyatı hala düşmedi.Galaxy S2 bile halen 1.750 Tl'ye satılırken Nexus nasıl peşin olarak 1.100-1.300 Tl fiyata satılacak açıklarmısınız.


    Bakın bu fiyatları, Samsung'u veya Avea'yı savunduğum yok.Fakat mantıklı konuşmak lazım.Türkiye piyasası böyle.Keşke sizin dediğiniz gibi olsa.
    Saygılar.


    Galaxy s2 bir f/p ürünü olarak görülüyor. Galaxy s3 ün fiyatı bundan ucuz veya buna yakın çıkarsa bak gör bunun fiyatını.




  • samsung en güzel telefo'd ur

  • Elimizde iPhone 5 gibi bir cevher varken hiç bu tarz telefonlara girişmeye gerek yok dört dörtük oku oku inanma :)http://www.iphonesoftware.net/2012/09/iste-huzurlarinizda-iphone-5.html tebrikler iPhone !tebrikler Apple, benden size tavsiye arkadaşlar

  • samsung galaxy nexusun şimfdiki fiyatı ne kadar

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.