Şimdi Ara

AVEA İNTOUCH VE AVEA İNTOUCH 2 KULLANICILARI (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.512
Cevap
19
Favori
180.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ayrıca ben anladığım kadarıyla belirteyim Gen2 Gen3 olayını..

    *Gen1 ve Gen2 Android 2.2 firmwaresi olarak düşünelim bunun üzerine cm9,10... sürümler kurulunca romda hatalar ve ağır çalışmalar meydana geliyor.

    Ama Gen3 android 2.3 firmwaresi gibi düşünebiliriz, bunun üzerinde cm sürümleri kurulduğu zaman cihaz sorunsuz oluyor + oldukça stabil çalışıyor..
    Resmen zte bladeden şuan keyif alıyorum..

    Not : Gen1 veya Gen2 TPT li stock rom üzerine cm9,10 kurulunca çalışıyo fakat Gen3 patchı yayınlamış geliştrici bunu üzerine kurunca imei siliniyor, bu yüzden ben Gen3 TPT kurmak zorunda kalmışdım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alainn -- 26 Ekim 2013; 16:21:17 >
  • teşekkürler dostum ilgin için bu kurulu zaten bunu kullanıyorum ama bbm indiremiyorum nedense apk yüklesem dahi hata alıyorum o yüzden rom değiştiriyim diye düşünmüştüm :)
  • abzurtmen kullanıcısına yanıt
    Çalışması nasıl romun ? Stabil mi
  • evet kısmen kendi launcher kasıyor sadece onu da hallediyorum farklı launcher ile bluetooth ikinci kez açılmıyor fakat ama pekte kullanmıyorum zaten
  • Normalde kendi launcheri kasmıyor ve iyi çalışıyor gen3 patch atsanız muhtemelen cihaz uçar :)
    Ama riskleri almanız lazım bu halde işinizi görüyosa uğraşmayada pek gerek yok..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nefsim

    Normalde kendi launcheri kasmıyor ve iyi çalışıyor gen3 patch atsanız muhtemelen cihaz uçar :)
    Ama riskleri almanız lazım bu halde işinizi görüyosa uğraşmayada pek gerek yok..

    müsait olduğunda ufak özet geçersen düşünebilirim dostum ilgin için teşekkürler!
  • abzurtmen kullanıcısına yanıt
    Akşam evde anlatayım inş.
  • yahu intouch 2 de bazen gifli sitelere falan girince tarayici durdu diyor. onun disinda guzel telefon discovery alacaktim ama biraz devam edelim bakalim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reset sorunu için böyle bişey buldum umarım işe yarar deneyecem
    http://www.youtube.com/watch?v=62eJjjCjN1w
    bu tel zte blade ve demek ki yabancı kişilerde bu sorunu yaşamış..adam araya kağıt koyup sıkıştırmış umarım işe yarar yaramazsa teli çöpe atacam. garantiye yollamadan
  • bilgisayardan attığım videoları açamıyorum. ve telefondan bir video çektiğimde pc'de videoyu izlerken videonun sesi çıkmıyor

  • bu lanet telefonla fotoğraf çekerken gelen "çıkırt" sesinden rahatsız olan yok mu arkadaş
  • Avea Intouch 2 telefonuma android 4.1.2, 4.2.2 ve 4.3.1 romlarını ve bunlara uygun gapps ları ayrı ayrı hafıza kartına atarak kuruyorum. Sorunum şu ki format sonrasında rom kurulumu telefon hafızasına yapılırken kullanıcı dosyalarını hafıza kartına yapıyor ve hafıza kartını çıkardığımda dolayısıyla storage bölümü yok diye hata veriyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Androidin telefon hafızasına kurulması için ne gerekiyor? Nerde hata yapıyorum?

    Aşağıdaki resimde görülen kısımlar hafıza kartında. Normalde telefon hafızasında olması gerekmiyormu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalcanavar -- 4 Kasım 2013; 22:18:52 >




  • Huawei Ascend G301 mi yoksa bu mu daha iyi.

    İki telefondan birisini arkadaşıma alacağız.


    Huawei 299 TL

  • Merhaba.

    Babamın kullandığı henüz 1 aylık olan in touch 2 yi şarj arızasından dolayı servise gönderdik. (Lanet olasıca Teleservise) Cihaz yenisi ile değişti geldi. Kutuyu bir güzel açtım baktım cihazı yenisi ile değiştirmişler önce sevindim arkasından sevincim çok sürmedi. Kutunun içerisinde batarya yok. Cihazı gönderirken gönderdiğim parçalarının serilerini v.s. bir bir yazıp bir nüshasını kutuya koyup bir nüshasını da kendim almıştım.

    Yeni cihaz elime ulaştıkan 13 gün boyunca günde 2-3 kez teleservisi telefonla aradım, 2 günde bir mail attım neredeyse. Son olarak biraz bağırıdıktan sonra En sonunda tam 13 gün sonra batarya geldi. Fakat bir de ne göreyim batarya kullanılmış eski bir batarya ve benim yolladığım batarya bile değil ki aldığım seri numarası tutmuyo bununla.

    Teleservisten soğudum iyice ve aklıma geldikçe sövüp sayıyorum. Kendi kullandığım motorola atrix inde kulaklığının birisi patladı servise yollamaya korkuyorum. Kulağıma küpe oldu bundan sonra telefon alırken özellikle garantisini soracağım.

    Buradaki arkadaşlarında dikkat etmeleri gerektiğini düşünüyorum. Ve özellikle teleservise garanti için cihaz gönderirken gönderdiğiniz parçaları tek tek yazın. Hatta mümkünse kargonun irsaliyesine serilerini v.s. yazın, resmini çekin. Özelikle de garantiden gelen paketi mutlaka kargonun yanında açın ve eksik gedik bişey varmı parçalar gönderdiklerinizle birbirini tutuyor mu kontrollerini yapın gerekirse tutanak tutturmayı ihmal etmeyin.

    İyi forumlar...




  • Hersey iyi tamamfa bnde 4.1.2 romu var acilistaki in touch 2 yazisini kaldiramazmiyiz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaklaşık üç aydır kullanıyorum gayet memnunum kendi launcherını kullanıyorum ve oldukça beğeniyorum burda anlatılanların aksine nedense ben sarj sonu yaşamadım çok fazla kullanmadığım uygulamaları kapatıyorum (ev tuşuna uzun basınca görev yöneticisi açılıyor ordan kapatıyorum) benim şuan bi fotograf çekerken çıkan sesi kapatamadım bulan varsa söylerse çok sevinirim. birde ekran görütüsü alamıyorum ses tuşu e kapatma tuşuyla alıyor ama kafasına göre alıyor çözemedim onu çözebilen varsa yardım edebilir mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ceyimsi

    yaklaşık üç aydır kullanıyorum gayet memnunum kendi launcherını kullanıyorum ve oldukça beğeniyorum burda anlatılanların aksine nedense ben sarj sonu yaşamadım çok fazla kullanmadığım uygulamaları kapatıyorum (ev tuşuna uzun basınca görev yöneticisi açılıyor ordan kapatıyorum) benim şuan bi fotograf çekerken çıkan sesi kapatamadım bulan varsa söylerse çok sevinirim. birde ekran görütüsü alamıyorum ses tuşu e kapatma tuşuyla alıyor ama kafasına göre alıyor çözemedim onu çözebilen varsa yardım edebilir mi?

    kafasına göre derken?

    ses kısma tuşuyla güç tuşlarına aynı anda basınca çekiyor işte ss.




  • Arkadaslar, suanda aktif olarak huawei ideos x5(u8800) kullanmaktayim. Keyfe keder telefon degisikligi yapmak istiyorum ama cok para katmadan. Avea dan kampanyali intouch2 alabilirim. Kullananlar yorumlari paylasirsa sevinirim. Sizce bu telefonu birakip onu almali miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nefsim

    http://www.modaco.com/topic/365330-devrom1110-cyanogenmod-102-android-431/

    Bu romu deneyen oldumu ?

    deneyen yokmu arakdaşlar? güzele benziyor 4.4 de ciddi oranda ram optimizasyonu var(nexus 4 kullanıcısıym 4.4 den önce sonra default ram kullanımında 250 mb a yakın fark var düşün konfigrasyonlu makinalarda iyi sonuç vereceği kanaatindeyim)
  • Çok güzel bi Araştırma olmuş ellerine sağlık
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.