Şimdi Ara

Avea Connection Manager çalışmayı durdurdu sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Avea 3G Modemle internete bağlanıyorum modemin kurulumunu yapıyorum en son bağlandıktan sonra program kendiliğinden hata veriyor ama internette sorun yok hiç bir şekilde bir program indirmedim;işime yaramayan programları sildim..ne yaptıysam olmadı..3 hafta sonra mı uyum sorunu çıktı bu baglantı yöneticisinin anlayamadım.programı defalarca kurup kaldırdım..anlayan arkadaslar yardım edebilir mi??



  • aptalca bişey işte arayüzün çökmesi tamamen bağlıntıdan sonraki arayüzün açılır pencereden kaynaklanıyor bunu ne avedaki servistekiler bilir nede sattığı kişiler yok sana windows orjinaldi değildi 50tane şey sallarlar burdan yazayımda bari yazılılmcıları boş boş göbet büyütmesinler.
  • Sorun tamamen internet explorer ile alakalı. Internet explorer birçok çevrimiçi program için sorun teşkil ediyo. Çözümü açıklıyorum:
    İnternet exploreri açın ve 'Alt'a basın. Açılan sekmelerden araçları seçin ve en alttaki internet seçeneklerine tıklayın. Üstteki sekmelerden bağlantıları tıklayın. Avea connection manager(varsayılan) seçiliyken alttaki seçeneklerden 'Herzaman varsayılan bağlantımı çevir' seçeneğini tıklayın ve uygula deyin. Sorun çözülmüştür.

    Çok gıcık birşey bu. Format atsanız bile değişmeyen bir seçenek olduğu için sorunun programdan kaynaklandığı sanılıyor. Adamı katil eder :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.