Şimdi Ara

Avast Antivirüs Silinemiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bilgisayarıma trend micro antivirüs programı kurmak istedim, Ancak avast antivirüs yüzünden kurulmuyor. Avastı kaldırma mı isityor. Avastı program ekle kaldırdan kalkmıyor. Uninstall programı yok. Programların içinden dosyalarını sildim, Bir dosya slinmiyor. Engellemeye devam ediyor. Avastın ayarlarında, programı müdahaleyi engelle seçeneği var onu iptal ettim yinede silinmiyor. Ne yapmalıyım. Sistemimde bir virüs var avast onu silemiyor. Trend i onun için kuracağım. Avastım güncelleyemiyorum, evde internet bağlantım yok.



  • AVAST sitesinden AVAST Kaldırma Aracını yükle, ancak o kaldırır...

    Ayrıca internet yoksa şiddetle ücrestsiz ANTIVIR tavsiye ederim... Son versiyonda spyware ve troyan kodları da eklemişler, artık çok daha güzel, hem de haftada 1-2 kez güncelleme dosyasını indirip güncelleyebilirsin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alx -- 15 Nisan 2009; 10:41:04 >
  • Your Uninstaller programını dene. Ayrıca bu programı sadece avastı kaldırmak için değil, sürekli dursun. Program kaldırırken tüm kayıt bilgileri ve gereksiz dosyalarıyla beraber(kısaca kırıntı bırakmaksızın kaldırıyor, wondowsun program ekle/kaldırı gibi değil) kaldırır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.