Şimdi Ara

Asus zenfone 6 Vs lenovo vibe x2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gençler yeni telefon alacağım bu iki telefon arasında kkaldım.
    İşlemci olarak 8 çekirdek işlemci ve saat hızı olarak lenovo daha iyi sanırım. Fakat media tech olması canımı sıkıyor. Lenovo da kart takılmıyor fakat alınca direk 32 gb alacağım asus ta karta da para çıkacak yani 90 lira fark var aralarındaama oonu saymayın eşit olarak alın değerlendirmeyi fiyat üzerinden yapmayın.
    Asus un artıları ise gorilla glass 3 olması ve kamerası özellikle gece çekimlerinde çok daha iyi. Batarya da çok çok daha iyi. 720 p olması da buna katkı sağlıyor.
    Şimdi genel olarak bakılınca lenovo daha iyi ekran da full HD ama gorilla glass bence çok önemli ayrıca batarya ömrü de önemli.
    Sizce hangisi alınır batarya gerçekten sıkıntı mı lenovo da asusun oyun performansı nasıl pikseller sırıtıyor mu? Öneri ve görüşlerinizi bekliyorum.
    Teknosa vatan gibi sitelerde asus 900 lenovo ise 990 fiyat farkını da yazayım ama dediğim gibi asus ta karta para çıkacak bu yüzden fiyat üzerinden değerlendirme yapmasaksdaha iyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abehesti -- 17 Haziran 2015; 22:36:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • zenfone 6 beni sadece kamerasıyla üzdü megapiksele aldanma renkler her koşulda berbat onun dışında performans, pil, yazılım vs. mükemmel..

    ha bir de aldığım ilk zenfone 6 da ölü piksel çıktı hemen iade verdiler gelen 2. telefonda da 8 ay sonra ekranda sapma sorunu meydana geldi şimdi serviste bakalım napacaklar ama servis ilgili
  • Vibe X2 750TL'ye satılıyordu bir kaç gün önce, bu fiyata alınır. Zenfone 6 ise 700 liradan fazlayı hak etmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _magnetar_ -- 18 Haziran 2015; 12:28:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kaç gün önce? Bir kaç fgün önce baktım bende 900 hepsi ya sırf şu batarya ömrü ve gorilla glass3 yyüzünden asus zenfone 6 alacağım. Taksit seçeceğide kkalkmış artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Abehesti

    Bir kaç gün önce? Bir kaç fgün önce baktım bende 900 hepsi ya sırf şu batarya ömrü ve gorilla glass3 yyüzünden asus zenfone 6 alacağım. Taksit seçeceğide kkalkmış artık

    Mediamarkt satmış 750den, ana konusunda yazıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zenfone 6 kullanıcısı olarak telefonumu benden cok servis kullandı. şimdi iade kararı cıktı vibe x2 ye geçmeyi düşünüyorum bende
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.