Şimdi Ara

asus x550jx ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • evet arkadaşlar yeni bir notebook kullanıcısıyım bugün asus x550jx aldım ekran kartı gtx 950 M yazıyordu. fakat dxdiag'dan bakınca intel 4600 gösteriyor. sorunu nedir?
    not vatandan aldım ürünü.



  • Artık işlemcilerin çoğunda entegre ekran kartları var. Sistem boşta iken ya da internet gibi fazla özellik istemeyen programlarda bu kart çalışarak hem enerji tasarrufu sağlar ısınmaz fan seside çıkmaz fazla. Nvıdıa denetim masasına girerek ekran kartının modelini görebilirsin. Burada istediğin programı harici ekran kartı 950m ile çalıştırabilirsin. Varsayılan ayar otomatiktir sistem kendine göre seçer. Genelde oyunları 950m açar eski bazı oyunlarda ise yan tarafında bulunan sekmeden dosyanın bulunduğu oyun exe seçip yüksek performaslı nvıdıa işlemcisi yapmak gerekir. Ya da otomatik yüksek ferformans getirerek büyük uygulamaz gtx950 ile çalıştırabilirsiniz.
  • hocam aynen senin dediğin gibi herşey istediğim performans olmayınca driveri manuel güncelledim ama csgoda bile lowda 60 fpsyi geçmiyor.
    makinayı aldım driverler yüklü şekilde geldi. windows 8.1 . nvidia sürücüsünüde manuel güncelledim. ama ekran kartı canımı sıkıyor.
     asus x550jx ekran kartı asus x550jx ekran kartı




  • Sizin ekran yenileme hızı 60hz oyunun vsync özelliğini kapatın fps artar.Çift kartlı sistemlerde dxdiag'da her zaman dahili kart görünür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.