Şimdi Ara

ASUS S46CM-WX103H Kullanıcı Yorumları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
2.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar, bu bilgisayar donanım olarak iyi ve fiyat olarak uygun. Teknosa turuncu indiriminde 1850 TL. Ancak bilgisayarın optik sürücü yeri varmış oncak, çalışmıyourmuş.
    Alan arkadaşlardan acilen bilgi istiyorum. Mümkünse fotoğraf.



  • Kimse cevap yazmadı, bari ben yazayım, bilgisayarı teslim aldım. Tasarım olarak güzel. Şimdilik oyun performansı konusunda bir şey diyemem. Tuş takımı dısında cihaz kaliteli. Tuş takımı çok karışık ve kalitesi hafif düşük. Wın 8 gercekten karışık, alışmaya zorlanıyor insan. Bil. İşlemci ekran kartı yüksek ancak, ekran çöz. Düşük. Pil ömrü 3-4 saat arası. Ben bir MacBook kullanicisiyim, bu cihazı esime almıştım. Ancak şu bir gercekki donanim olarak çok üstün olsada mac os akıcılığını ve kalitesini hala yakın bile değil. Touchpad genişlemiş ancak zaman zaman takılıyor. Tuş takımı da.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bil. Resimleri

     ASUS S46CM-WX103H Kullanıcı Yorumları
  •  ASUS S46CM-WX103H Kullanıcı Yorumları
  • HAYIRLI OLSUN
    ilginç bir bilgisayarmış teknosa sitesinde bile optik sürücü yok yazmışlar ama halbuki çektiğiniz resimlerde optik sürücü olduğu görünüyor
    http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/ultrabook/1549/125032429/asus-s46cm-wx103h-ultrabook
  • Malesef optik sürücü yok. sadece yeri var. o kısmı iptal etmişler oraya sabit bir kapak koymuşlar. ben alırken terettüt ettim. Çirkin olurmu diye ama sadece süs gibi duruyor. Birde ekran kartı gt635 ki 630 göre oldukca performans üstünlüğü var. Bugün öğleden sonra oyun testini de yapacağım daha geniş bilgi veririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bil. 2gündür kullanıyorum. Performans olarak oldukça iyi. 10 sn açılış süresi var. Programlar uyumlu çalışıyor. Isınma sorunu şimdilik göremedim. 1 saatin üzerinde World of Tank oynamama rağmen bir olumsuzla karşılaşmadım. Oyunu yüksek ayarda oynayabiliyor. Yani ekran kartı oldukça iyi. Fan sesi oyunla birlikte çalısmaya başlasada cok gürültülu değil. Fan ile hard disk sol tarafta ve sol elin konulan yerde hafif ısı artısı oluyor. Bana göre turuncu indirim ile alınabilecek bir cihaz. Tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 - 3 haftadır kullanıyorum matlab da takılmadan analiz yapabiliyorum.oyun performası olarak ta bad company 2 yi biraz ayarları kısarak akıcı bir şekilde oynadım.ısınma sorunu yok gibi zaten metal gövde bu konuda çok iyi.arkadaşın da dediği gibi sol tarafta bir sıcaklık artısı oluyor oyunda.optic sürücü asusun sitesinde bile optional diyor.yani müşteriye kalmış.bizim ülkemizde satıcıya kalmış demek o:D
  • bilgisayar cok guzel iyi fiyata bulmussun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omerv

    Kimse cevap yazmadı, bari ben yazayım, bilgisayarı teslim aldım. Tasarım olarak güzel. Şimdilik oyun performansı konusunda bir şey diyemem. Tuş takımı dısında cihaz kaliteli. Tuş takımı çok karışık ve kalitesi hafif düşük. Wın 8 gercekten karışık, alışmaya zorlanıyor insan. Bil. İşlemci ekran kartı yüksek ancak, ekran çöz. Düşük. Pil ömrü 3-4 saat arası. Ben bir MacBook kullanicisiyim, bu cihazı esime almıştım. Ancak şu bir gercekki donanim olarak çok üstün olsada mac os akıcılığını ve kalitesini hala yakın bile değil. Touchpad genişlemiş ancak zaman zaman takılıyor. Tuş takımı da.

    hocam apple ile bunu karşılaştırman yanlış olmuş :D ben aldım gayet memnunum tuş takımı kalitesiz değil sadece alışmış olmadığınız için veyahut kaliteden kastınızı sizinle alakalı bir durum.ekran kartı güçlü çözünürlüktede sıkıntı yok eğer sıkıntı olacaksa tüm hd ekranları çöpe atalım çünkü ekran hd pil ömrüde bataryalı üründe olduğu gibi kullanıma bağlı.




  • Dediğinize tamamen katılıyorum, kalite anlayışı biraz insana bağlı. Benim için şuan kullandığım bilgisayar kalite standartını oluşturuyor. Ö yüzden gelmiş olabilir. Tuş takımının karışık olması ise bir gerçek. Hemen hemen bütün harflerin alt numara eklenmiş gerekirmi. İkincisi f tuşları hala direk, oysa f fonksiyona fn ile ulaşılıp sık kullandığımız ses, parlaklık ayarları alta alınabilirdi. Touchpad ise çok hassasdeğil. Diğer taraflar ise iyi.
  • Bende yaklaşık bir haftadır kullanıyorum Öncesinde chronos almıştım çokda memnundum ancak bir sıkıntı çıktı iade aldım. Sonrasında bir soğukluk olunca bu Asusu aldım tabiki donanım olarak chronos ile karşılaştırılamaz ancak touchpad olarak şunu söyleyebilirimki bir çok pc den çok daha iyi. ben pek takılma yaşamadım emin olun chronos ta touchpadi kullanmak tamamen sıkıntıydı. Klavyesi evet kullanışlı değil tuşlar alçak ve yazı yazmak çok da rahat değil chronosta yazı yazman büyük bir zevkti :(
  • Cihazın klavyesi nasıl ?
  • cihazı 3 hafta önce aldım hiç bir sorunum yokken dün makinayı açtığımda klavyede karışık olarak tuşların yazmadığını farkettim "f,ş,ğ,ü,v,n,ö,ç,z,<,sağdaki shift ve nokta tuşları" . Hemen aldığım yeri aradım (bimeks) onlar da bana tüm aksesuarı ve kutusuyla yollamamı söylediler. Asus servisiyle irtibata geçip eğer gerekli görüldüğü takdirde ürün değişikliği ve ya para iadesi yapabileceklerin söylediler. Fakat bugün bilgisayarımı açtığımda tuşların tekrar çalıtığını gördüm. İlk haftalarda da gidip gelme sorunu yaşamıştım ama hiç bi gün sürmemişti. Şuanda çalışıyolar ama ben ürün değişikliği istiyorum. Acaba servis bu şekilde ürün değişikliği yapabilir mi yani ölesine bilgisayarı açıp bunlar yazıyo diyip geri mi gönderirler yoksa içini açıp donanımsal bozukluklara bakarlar mı. Daha önce asus servisini kullanmış arkadaşlardan yardım istiyorum.




  • Son gorusler neler hocam 1750 civarina buldum ama merak ettiklerim var.
    1. Kasa kalitesi
    2.oyun performansi ozellikle ekran karti iyi ama islemci sorun cikarirmi
    3.isinma ve ses

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasa kalitesi iyi
    İşlemci en iyisi
    Fiyatıda ıyı bulmussunuz
    Nr dıyelim alınır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam siz bayadir kullaniyorsunuz isninmasi ve fan sesi nasil simdiden tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üründen memnunum. Basettiğim gibi aslında mac book air kullanıyorum. Bu ürünü hediye diye almış tım. Ancak büyük diye beğenilmedi. Artık stoklarda da yok. İlgilenen arkadaş varsa satabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.