Şimdi Ara

Asus Rog Swift PG278QR Vs BenQ Zowie XL2735

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iki monitor arasında kaldım ve bir türlü karar veremiyorum.
    Asus ile iligli aklıma takılan nokta; BenQ'da bulunan Black Equalizer özelliğinde olduğu gibi bir visuality/görünürlük yakalayabilir miyim ?

    Birkaç karşılaştırma izledim. Örneğin şu videoda olduğu gibi FPS oyunlarında Asus'da karanlık kısımlar böyle ağır siyah mı ? Gerçekten böyle ise competitive/rekabetçi FPS oyunlarında BenQ daha iyi gibi ama bilemedim sizlere soruyorum... Bu monitörlerden birini kullanan, en azından Asus pg278q/pg278qr kullanan var mı ? FPS oyunlarında performansı nasıl monitörün ?

    İki monitör arasında 1300 TL fiyat farkı var ama artık bunu geçtim kararsızlığımı yenmeye çalışıyorum. Gerçekten 2 haftadır monitör alacağım alamadım ve bu durum can sıkmaya başladı.
    Çok paralar veriyoruz. Pişman olmak istemiyorum. Almışken bana en fazla avantaj sağlayacak, en iyi 1440p monitörü alayım diyorum. Mutlaka bu ikisinden birini alacağım diğer marka/modelleri eledim kesinlikle.

    Kullanıcı yorumlarını dört gözle bekliyorum. Bir Cs-Go'da bir Pubg'de bir Fortnite'da hangisi en iyi görünürlük ve verimi sağlar ? Bunun dışında film falanda izleme amacı ile kullanılacak.
    G-Sync çok kullanmam diyorum sanki ben ? Sonuçta FPS oyunlarında en yüksek MHZ hedeflenir. Oynadığım oyunlarda sistemi zorlamayacak oyunlar... Belki arada rainbow,CoD falan zorlar...

    Yardımlarınızı bekliyorum. Değerli yorumlarınız için teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undomiels -- 30 Ocak 2018; 10:20:37 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.