Şimdi Ara

Asus n81vp arıza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. 2009 yılında y.dışından getirdiğim asus n81vp modelinde pes2013 oynarken ekranda çizgiler çıkma, laptopun kendiliğinden kapanması ve mavi ekran hataları alıyorum. Önceden yarım saat oyun oynatır sonra kapanırdı, şimdi ise 5 dk. bile dayanmıyor. Acaba sorun neyden kaynaklanmaktadır? Macunda sürdüm aşırı ısınıyor diye ama kapanmasına falan çare olmadı. En ucuz maliyetle bu laptopu nasıl adam ederim sizce?



  • macunun nereye sürdün laptop un bakımı zordur ısıların kontrol edilmesi ve temizlenmesi geklidir fanının değiştirilmesi gerekebilir bu konuda deneyimli değilseniz bi bilgisayarcıya götürmeniz iyi olur
  • Anakarta termal macun sürdüm. Fanıda temizledim. dışardan temiz görünüyordu, içerden ince bi tığla tek tek açtım gözenekleri. Ama kapanmalar devam ettiler. Benim merak ettiğim, böyle hatalar (mavi ekran, ekranda şerit çizgilerin çıkması v.s.) anakartmı yoksa ekran kartı hatalarından mı kaynaklanır? Çünkü eski model ekran kartım Ati radeon hd 4650 sıfırını temin etmem zor görünüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.