Şimdi Ara

ASUS laptop formatı ardından yaşadığım 4 soruna çözüm arıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 3 yıl önce aldığım Asus N55SF laptopum ilk formatını bir kaç hafta önce gördü. Beraberinde bir sürü problemi de getirdi. Arkadaşım vasıtasıyla uefili win7 Ultimate 64bit kurduk. Bir önceki işletim sistemi de win7 64bit Home Premium'du. İlk problem ses kartını tanımaması oldu fakat windows güncellemesi ardınan bu devasa problemden kurtulmuş oldum. Ufak tefek sıkıntıları da giderdim. Geriye çözemediğim, günlerdir araştırdığım, artık kafamın almadığı 4 problem kaldı. Bilginiz ve tecrübeniz dahilindeyse lütfen yardım edin.

    1- Synaptics touchpad driver kurmam ardından windows her boot ettiğinde programı sıfırdan kuruyormuşumcasına bu programı yüklemek istermisiniz belirteci çıkmakta, evet veya hayırı 3 defa tıklıyorum ve kayboluyor, netice değişmiyor. Syenaptics kurulmamış oluyor, ayarlarına giremiyorum.

    2- Bluetooth aygıtını Generic Bluetooth Adapter ünlemiyle aygıt yöneticisinde beliriyor ve "Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43)" hatası ile kurulamıyor. Ulaşabildiğim en benzer durum burada anlatılmış fakat çözüm önerisini anlayamadım, daha önce hotfix ile birşey onarmadım.
    https://support.microsoft.com/en-us/kb/982046
    Ayrıca bu sayfadaki yönergeleri de takip ettim, rstart ardından sonuç yine değişmedi.
    http://ademocut.com/cozum-sorun-bildirdiginden-windows-bu-aygiti-durdurdu-kod-43/

    3- Asus Sonic Master programı kuruluyor, arayüzü çalışıyor fakat kendisi aktif olmuyor. Bu sebeple sese hiç bir katkısı olamıyor. Music Now yazılımıyla birlikte mi çalışmaya programlanmış acaba? Music Now Kurmadım.

    4- En büyük sorun ise bilgisayarın uykudan uyanamaması, aygıt yöneticisinden "güç kazanımı için bu aygıt bilgisayarı kapatsın" tiklerini kaldırdım. Yani anladığım kadarıyla bu sayede usb'lere sürekli güç gidecek!!! Fakat uyku dediğim anda bilgisayyar çok derin uyuor, klavye mouse, hiç birşekilde sistemi devreye sokamıyor...

    Bu dertlerden kurtulabilirsem işime gücüme geri döneceğim, zira her gün meşgul ediyorlar... Şimdiden çok teşekkür ederim...



    < Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.