Şimdi Ara

Asus K50ID - isletim sistemi yukleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yerel bir bilgisayar firmasinda calisiyorum. Asus K50ID-SX169D model dizustu bilgisayardan bu yil icinde 10 civari sattik. Ancak bunlarin 3 tanesinde fabrikadan isletim sistemi olmadan geldigi icin windows 7 kurarken sorunla karsilastik. Soyle ki;

    Bios fabrika ayarlarinda iken, windows 7 dvd si ile baslatilan bilgisayar HDD bolumleri silemiyor, siliyor ama olusturamiyor, olustursa da yeniden baslatinda hdd yok hatasi veriyor. Sorunu cozmek icin ilk denedigimiz bios guncellemesi oldu zira bilgisayar sifir kutusundan cikmis ve ilke kez calistiriliyor. Degisiklik olmadi, farkli windows dvd leri denedik sonuc degismedi. Bir de sunu belirteyim HDD isigi surekli yaniyor, arada bir sonuyor ama cok kisa sureli, dikkatli bakilmazsa farkedilemeyecek kadar kisa.

    Bunlardan ilkini, acelemiz oldugu icin hemen sifir bir hdd takarak kurduk ve teslim ettik, musterinin durumdan haberi olmadi ve suanda gayet mutlu.

    Birini degisim onayi icin Asus'a gonderdik, sifir urun icin 20 gundur "Onarimda" bilgisiyle bekletiliyoruz.

    Musteriyi daha fazla bekletmemek icin cumartesi gunu yeni bir k50id siparis vermistik, bugun elimize ulasti, yine isletim sistemi kurmaya calisirken ayni sorunlar karsimizda.

    Ben eminim ki hdd sini degistirirsem bu da duzgun calisacak ama merak ediyorum k50 serisi dizustu bilgisayarlarda benzer sorunlarla karsilasanlar var mi, yoksa biz mi birseyleri yanlis yapiyoruz, yanlis yapiyorsak diger sattiklarimiz neden bozulmuyor da k50id lerin neredeyse yarisi bozuluyor, sistem arizali degilse Asus neden bizi 20 gun bekletsin?

    Teknik bilgimizin son kullanicidan fazla oldugunu ongorerek makul, mantikli ve cozume yonelik cevaplar yazarsaniz minnettar olacagim...







  • Problemli dediğiniz diskleri farklı bir pc yada notebook'a bağlayıp biçimlendirmeyi ve işletim sistemi kurmayı denedinizmi ?
  • evet basarisiz

    Not: bugun gelenin de hdd degitirdim, duzgun calisiyor...

    kendi hdd si baska pc de donanim olarak gorunuyor ama bolum olusturulamiyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.