Şimdi Ara

ASUS 1814BL DVD YAZICI SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar daha önce ne karşılaştım ne de işittim, ve ne olduğunu nası olduğunu bilmiyorum ama sinir bozucu... Asus 1814BL dvd yazıcında okutmaya çalıştığım tüm medyaların içeriği, dosya ya da klasör farketmiyor, hepsinin ikonu "internet explorer"ın ikonu şeklinde gözüküyor... bu durumla karşılaşan, duyan, çözümünü bilen var mı arkadaşlar, bu arada güncel bir norton virüs programı ile taratıyorum, virüste yok bilgisayarda.. anlatmaya çalıştığım sorunumun ekran görüntüsünü ekliyorum aşağıya... çözümü olan varsa ve yazarsa sevinirim...

     ASUS 1814BL DVD YAZICI SORUNU
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • kimse yaşamadı mı arkadaşlar bu sorunu, bi bilgisi olan falan da mı yok,
  • virüs olmadığından eminsen yanlışlıkla dosya uzantılarının birlikte açılma seçeneklerini değiştirmiş olabilirsin ama bana virüs gibi geliyor kasperky y da nod32 yle tarat derim norton a güvenmiyorum çünkü.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: istblacken

    virüs olmadığından eminsen yanlışlıkla dosya uzantılarının birlikte açılma seçeneklerini değiştirmiş olabilirsin ama bana virüs gibi geliyor kasperky y da nod32 yle tarat derim "norton a güvenmiyorum çünkü".



    öncelikle teşekkürler cevap için, evet ben de güvenmediğimden sonradan Kav kurdum ve tarattım bilgisayarı ama virüs çıkmadı, bir de "birlikte aç" desem tüm sürücülerde bu sorunu yaşamaz mıydım?, o zaman sadece dosyaların ikonları explorer'a dönerdi ama resimde de olduğu gibi klasörlerin ikonu da aynı... hala çözemedim sorunu, bu gidişle ya format ya da asus pencereden aşağı...
  • mesleğim imzamda yazıyor. ben bile ilk defa duyuyorum ve görüyorum böyle bir durum ki 98 den bu yana bi fiil bu işle geçim sağlıyorum.

    sorunun sebebini ve çözümünü bulan arkadaşı alnından öpeceğim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: erhanzeynel

    mesleğim imzamda yazıyor. ben bile ilk defa duyuyorum ve görüyorum böyle bir durum ki 98 den bu yana bi fiil bu işle geçim sağlıyorum.

    sorunun sebebini ve çözümünü bulan arkadaşı alnından öpeceğim.


    hala çözemedim arkadaşlar... bakan, gören, karşılaşan, bilen yok mudur bu durumla... @erhanzeynel arkadaşım gibi ben de 98 den beri bu işin içindeyim ama hakaten bu dvd yazıcıda karşıma çıktı bu durum.. bir de sürücüye dvd, cd ne tür medya atarsam atayım, medyanın içeriği ne olursa olsun (film, program, dosya, klasör, işletim sistemi, ...) görüntü hep aynı, bütün ikonlar "internet explorer"!!!???




  • bu forumda cevap bulamazsam hiçbiryerde bulamam bu sorunuma çözüm demiştim ve burada da çıkmadı çözüm, heralde böyle kullanmaya devam edeceğim, biraz önce formatladım bilgisayarı yine aynı yine aynı, ben hala bilen karşılaşan çözecek olan olur diye sabırla bekliyorum..
  • dostum bilgisayarı formatlamışsın ama sen dvd writerına ne takarsan tak içindekileri explorer simgesi olarak mı gösteriyor?yoksa bu sadece taktığın o medya da mı oluyor?
    bir de, sadece klasörlr mi yoksa klasörlerin içlerindeki dosyalarda mı explorer simgesi olarak görünüyor?
  • internet explorer ı sisteminden kaldır bakalım o zman ne ikonu gelicek.merak ettim dogrusu
  • bir tane mov dosyası bilgisayarına kopyala, bir de bkopyalama öncesi ve sonrası pc' den screenshot versene.
  • evet arkadaşlar bu soruna çözüm aramaya başlayalı yaklaşık 8 ay olmuş ama bu cihazın yaptığı aptallığa hala bi cevap bulabilmiş durumda değilim. o zamandan bu zamana belki gidip bu writer ı alan olmuş, bu sorunla karşılaşmış ve çözmüştür umuduyla tekrardan yazıyorum.

    quote:

    Orjinalden alıntı: mesuthaksoy

    dostum bilgisayarı formatlamışsın ama sen dvd writerına ne takarsan tak içindekileri explorer simgesi olarak mı gösteriyor?yoksa bu sadece taktığın o medya da mı oluyor?
    bir de, sadece klasörlr mi yoksa klasörlerin içlerindeki dosyalarda mı explorer simgesi olarak görünüyor?


    evet @mesuthaksoy dvd writerıma ne takarsam takayım (cd-dvd) içindekilerin hepsini explorer simgesi olarak gösteriyor, bu dosya olmuş, klasör olmuş fark etmiyor. klasör olduğunu bildiğim durumlarda çift tıklamayla içine girince de gelen ekran aynı onların da simgesi explorer. bi fikrin var mı dostum...

    quote:

    Orjinalden alıntı: murderuo

    internet explorer ı sisteminden kaldır bakalım o zman ne ikonu gelicek.merak ettim dogrusu


    az kaldı onu da yapıcam, bakalım o zaman nolacak, heralde bu sefer de kurduğum tarayıcının simgesini verir, firefoz falan

    quote:

    Orjinalden alıntı: The souls migration

    bir tane mov dosyası bilgisayarına kopyala, bir de bkopyalama öncesi ve sonrası pc' den screenshot versene.


    ????

     ASUS 1814BL DVD YAZICI SORUNU


     ASUS 1814BL DVD YAZICI SORUNU




  • valla aynı yazıcıdan ben de de var ve hiç böyle bişeyle karşılaşmadım kardeş,kusura bakma
  • Şunları yapın adım adım, düzelecektir;

    My Computer
    DVD Writer'a sağ tık
    Özellikler
    En sağdaki "Recording" sekmesi
    "Enable CD recording on this drive" tikini kaldırın
    OK
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.