Şimdi Ara

ASRock'dan oyunculara özel yeni ses kartı; Game Blaster (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deadric

    quote:

    Orijinalden alıntı: draconist

    Oyun değil de müzisyenlere yönelik ses kartları da incelense çok faydalı olurdu, m-audio fast track pro ve e-mu 0404 benzeri cihazlar ve bunlarla beraber kullanılabilen Digital Audio Workstation programları hakkında (Cubase, Pro Tools, Logic Pro gibi) bilgiler verebilirseniz bir ilki gerçekleştirmiş olursunuz. Türk teknoloji site ve forumlarında şimdiye kadar bu tür şeyler göremedik. DH bu tür konulardan bir inceleme haber sıralamasına başlarsa gerçekten bir ilk yapmış olur, bu tür konuları sadece müzik forumlarında görüyoruz.


    O tür ürünleri o işlerle uğraşan kişiler incelerler diye düşünüyorum. Video olarak olmasa da yazı olarak incelemeleri de karşıma çıkmıştı. İngilizce varsa youtube zaten bu tarz incelemelerle dolu.


    Ben incelemeyi kendi adıma istemedim zira bunları uygulama derecesinde biliyorum. Müziğe ilgisi olupda ne tür donanım ve yazılım kullanmasını bilmeyen bir çok genç arkadaş var ve bu programları kullanabilmek için ingilizce şart, bu genç arkadaşların bir çoğu da bu videoları anlamıyor, youtube bir anlam ifade etmiyor çünkü hem yabancı dil hem de görsel olarak izleyip anlaşılması zor programlar var.

    Yeri geldiği zaman otomobil ve yat haberi veren bir siteden, doğrudan bilgisayarla ilgili bir donanım olan ses kartı incelemesi istemem ve bilgisayar yazılımı hakkında yüzeysel de olsa bilgi vermesini istemem abes olmasa gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ses kartinda ethernet ne kadar dogru bilemiyorum ama bana ilginc geldi. İsin icinde creative varsa zaten kaliteli olcagi kesindir
  • ürünleri gellsin artık tr bi rülke neden gelmez bu kadar kaliteli ürünler kimse getirtemez anlamıs degilim.

    bir cok ürünü asustan cok daha kaliteli.

    eminim bu marka tr geldiginde cok satacak.ASRock
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Teacher

    Windows 7 nin ses kartlarına destek vermediğini biliyordum. Neden hala ses kartı çıkarılıyor

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.