Şimdi Ara

Askerliğini Tecil Ettirmek İsteyenler(Tecil İçin Şartlar,Gerekenler) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.528
Cevap
35
Favori
675.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tukuas

    hiçbir gerekçe göstermeden tecil oluo dimi
    ayrıca teşekkür ederim :)
    birşey daha sormak istiyorum tecil ettirdik diyelim lise diplomasıyla tekrar össye girip açıköğretime devam etmek istio tecili okulu bitne kadarda devam eder mi?

    2 sene üst üste kalmadığı sürece devam eder
  • teşekkür ederim
  • s.a arkadaşlar. şöyle bir durum söz konusu bana yardımcı olabilcek var mı?
    19.06.1992 doğumluyum. 2010 yılında liseden mezun oldum. 2 defa oss sınavına girdm. birinci de terch yapmadım ikincide de kayıt yaptırmadım. her neyse. tecil işlemleri hakkında hiç bir şey yapmadım ve bu sene bir daha sınava giricem. tecil hakkım var mı? ne yapmalıyım yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler..
  • geçici öğrenim belgesiyle tecil ettirebilir miyim? daha yüksek okuldan diplomamı alamadım.

    bir de şu an garip panik içindeyim. liseden 2007 yılında mezun oldum. 1 yıl öss ye hazırlandım 2008 yılında. tabi bu arada şubeye gitmek aklıma gelmedi. 2008 yılının temmuz ayında eve polis geldi yoklama kağıdını getirdi. şubeye eylülün sonuna kadar gitmem gerektiği yazıyordu. bu arada yüksek okulu kazandım. 2009-2010-2011 bu yıllarda öğrenci durumunda oldum. şu an yüksek okuldan mezun durumdayım. tecil hakkım var mıdır?
  • Arkadaşlar ben 2 yıllık Açık Öğretim fakultesi Önlisans Mezunuyum okulum bittiğinde tecil ettirdim. 2012 yılının sonuna kadar tecil hakkım var şuanda.

    Fakat ben bir daha tecil ettirmek istiyorum. Bu şekilde uzun dönem askerlik yapmak istemediğim için 4 senelik okul bitirmem gerekiyor.


    Ben DGS ile uzatamıyorum okulumu İlahiyat bölümü olduğu için önü kapalı.

    Ben şimdi yeniden Üniversite sınavlarına girsem ve Açık Öğretime Yazılsam (4 yıllık veya 2 yıllık) Lise diplomam ile Askerliği Tecil ettirebilirimiyim.

    Ufukta evlilik var yardımcı olursanız çok makbule geçer.
  • Arkadaşal ben 20.10.1992 doğumluyum 31 ekimdeki son yoklamalara gitmedim gecen hafta gittiğimde askerlik şubesine ocak ayına kadar bir şey olmaz dediler ben açık öğretim lisesinde okuyorum ama burdan tecil olmuyor yüz yüze eğitim şartmış tecil ettirmek istiyorum seneye üniversite sınavlarına girebilicem ünüversiteden sonra askerliğimi yapmak istiyorum. Ne yapacağım hakkında bir bilgi verirseniz çok mutlu olurum .... Acaba şubat ayına kadar kaçsam şubat ayında meslek akşam liseleri var kayıtları şubat ayında oluyor beni alırlarmı bir sorun olurmu.
  • 92 dogumluyum celp dönemım mayıstı. diplomamı temmuzda alıp tecil ettirmem için kasım celbine aldırmak istedim. şubedeki memur kadın aldığni söyledi ama çıktıda subat 2012 celp yazdı. sistemde öyle çıktı genelkurmay onu düzenler dedi ama ben güvenmıyorum kadına subat işaretlemiş olablır. başına böyle bi olay gelen oldumu. acaba sistemde çıktıgı gibi şubattamı alırlar yoksa kasım mı gözukur. yardımcı olun lutfen nezaman askere gitcegmı bılmıyorum ve bu benım üstümde baskı oluşturuyor. şimdiden teşekkür ederim
  • Yokmu bir yardımcı olacak bugün gittim muaynemi oldum mayıta askere çağrıyorlar şubatta akşam lisesine kayıt yaptırsam tecil ettirebilirmiyim .....
  • Arkadaşlar LİSANS(üniversitede 4 yıllık fakülte) mezunları için son gon falan yok.Ben bugün gittim tecil ettirdim 2 yıllık tabi diploma tarihimden 2 yıl olduğu için 2013 Temmuza kadar tecilli oldu.Tecil işi tam 40 dk.mı aldı.Muayene için civar sağlık polikliniklerine gönderiyorlar.çok çabuk bitiyor o iş.
  • arkadaşlar ben busene ağustosta mezun oldum fakat tecili yaptirmadim , 31 ekim tecilin son tarihiymiş , acaba tecilde bir sıkıntı cıkarmı ???

    edit : ustteki cevabi gordum :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malchik -- 13 Aralık 2011; 0:18:16 >
  • arkadaşlar bu sene inşallah 4 yıllık üniversiteden mezun olacağım,mezun olduktan sonra tecil ettircem 2 yıl askerliğimi ama yüksek lisans düşünüyorum ve tezsiz yüksek lisans istiyorum , e haliyle tezsiz yüksek lisanslarda 3 yıl.yüksek lisans için bir fakülteye gidince bu arada kalan bir yılı üniversitemi halledecek askerlik şubesiyle?
  • ÖNEMLİİİİİİİİİİ arkadaşlar şimdi soracağım konu benim için çok ama çok önemli Allah rızası için yardımcı olurmusunuz. ben yeni nişanlandım askerliğimi tecil ettirmek istiyorum ama tecil ettirme şansım 2011 aralık sonu bitiyo yani 31.12.2011 de son ve 2012 şubat 21 de tamamen bitiyo yani askere gitmek zorundayım. şuanda hiçbir okula kaydım yok lise mezunuyum. ben bi şekilde tecil ettirmek istiyorum askerliği. ama nasıl yapabilirim .tecil ettirmemin sebebide sınavlarım var memurlukla ilgili. askerlik şubesini aradım ve bana herhangi bir askerlik şubesine gidip sınav başvuru formunu götür ve gerekeni söyle dedi. yani benim tecilim tamamen bitmiş durumda şimdi gitsem durumumu anlatsam tecil yaparlarmı. bu konuda yardımcı olurlarmı yani bir yıl daha tecil ettirebilirsin diyo çoğu kişi böyle birşey varmı. yalvarırım bilen yardım etsin. ne yapmalıyım bilmiyorum. ya da gitmesen kaçak durumuna düşsem açık öğretimi beklesem ygs ye girip kayıt olup öyle tecil ettirebilir miyim. şimdiden teşekkürlerrrrrrr




  • AMACIM ASKERE GİTMEDEN MESLEK SAHİBİ OLMAK AYRICA BANA SÖYLENENE GÖRE BAŞVURU FORMUYLA GİTMEM AMA ELİMDE BAŞVURU FORMU OLMAYACAK. YANİ BÖYLE Bİ ESNEKLİK VARMI İLERİ Bİ TARİHE ATABİLİRLER Mİ??? LÜTFEEN YARDIMMM!!!
  • Askerlik şubesi gerekli evraklar neler gelecek

    http://www.patronforum.com/forum/showthread.php?tid=17243
  • merhabalar, ben 2010 4yıllık mezunuyum, 2012ye kadar tecıl ıslemını yaptırmıstım gecen yıl, acıkogretıme kaydolmayı dusunuyodm fakat aynı duzeyde ogrenıme devam etmenın tecıl hakkı vermedıgıyle ılgılı yenı bır yasa cıkmıs sanırım. yuksek lısans ıcın yabancı dıl belgem yok tezsız yapabılecek kadar maddı durumum da yok 1987 dogumluyum yasal hakkım olan 2 yıl tecıl suresı doldugunda uzatmak ıcın ne yapmalıyım ??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: memedalibas

    merhabalar, ben 2010 4yıllık mezunuyum, 2012ye kadar tecıl ıslemını yaptırmıstım gecen yıl, acıkogretıme kaydolmayı dusunuyodm fakat aynı duzeyde ogrenıme devam etmenın tecıl hakkı vermedıgıyle ılgılı yenı bır yasa cıkmıs sanırım. yuksek lısans ıcın yabancı dıl belgem yok tezsız yapabılecek kadar maddı durumum da yok 1987 dogumluyum yasal hakkım olan 2 yıl tecıl suresı doldugunda uzatmak ıcın ne yapmalıyım ??

    Yüksek lisans yapmanız lazım yoksa tecil olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 27 Aralık 2011; 16:25:40 >
  • bılgı ıcın tesekkurler.. ekim 2012 de tecılım sonlandıgında aralık donemınde mı askerliğe baslarım :) artık kendımı askere gıtme moduna okayım yavas yavas.
  • Arkadaşlar sorum olacak şimdi askerlik şubesinden geldim mezun olduktan sonra 2 senelik bir tecil hakkı yok dediler Ocak ta mezun olmuştum o günden beri kaşak konumundaymışım para cezası vs varmış bu konular hakkında bilgi sahibi olan beni aydınlatabilirmi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hzr34

    Arkadaşlar sorum olacak şimdi askerlik şubesinden geldim mezun olduktan sonra 2 senelik bir tecil hakkı yok dediler Ocak ta mezun olmuştum o günden beri kaşak konumundaymışım para cezası vs varmış bu konular hakkında bilgi sahibi olan beni aydınlatabilirmi ?

    mezun olduktan sonra diplomayı goturup mezun oldugunu belirtip tehir ettirebilirsin diye biliyoruz mezun olup 2-3 ay gibi bi suresi var sanırım gitmedigimizde kaçak durumuna dusup çeşitli cezalara maruz kalırız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murderer__06

    92 dogumluyum celp dönemım mayıstı. diplomamı temmuzda alıp tecil ettirmem için kasım celbine aldırmak istedim. şubedeki memur kadın aldığni söyledi ama çıktıda subat 2012 celp yazdı. sistemde öyle çıktı genelkurmay onu düzenler dedi ama ben güvenmıyorum kadına subat işaretlemiş olablır. başına böyle bi olay gelen oldumu. acaba sistemde çıktıgı gibi şubattamı alırlar yoksa kasım mı gözukur. yardımcı olun lutfen nezaman askere gitcegmı bılmıyorum ve bu benım üstümde baskı oluşturuyor. şimdiden teşekkür ederim

    Nasıl yani dediğini acıklarmısın bi ?

    Bu arada ben de askere alınıcam sanırım. Aol de okuyorum okul seneye bitiyor 24-12-92 doğumluyum askere değilde üniversiteye gitmek istiyorum e şimdi beni bu sene askere mi alıcaklar yokmudur bunun bi yolu dershaneye falan gidiyorum bide dershane bitmeden inzibatlar alıcak mı

    Muayaneye gitmedim bu arada ekimdeymiş sanırım :S offffffffffffffffffffffff




  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.