Şimdi Ara

Arşivciler üzgün: Plex Media Server eski bilgisayarlarda çalışmayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arşivciler üzgün: Plex Media Server eski bilgisayarlarda çalışmayacak
    Plex, kullanıcıların film, dizi, müzik koleksiyonuna istediği cihazdan erişip izlemesine ve hatta başkalarıyla paylaşmasına izin verir. Özellikle film-dizi severlerin favori programlarından Plex Media Server, eski Windows PC’ler ve Mac’ler için desteği kesmek üzere.



    Ayrıca Bkz.IPTV nedir, nasıl kullanılır? En iyi IPTV uygulamaları



    Hangi Windows ve Mac sürümlerinde çalışmayacak?



    Plex Madia Server, çok çeşitli donanım ve işletim sistemlerinde çalışıyor ancak artık Windows 10 sürüm 1607’den eski Windows sürümlerini ve macOS 10.13 High Sierra’dan eski macOS sürümlerini desteklemeyecek. 10 Nisan 2023 tarihinden itibaren Plex, Windows 7, 8, 8.1 çalıştıran sunucu bilgisayarları desteklemeyecek.



    Plex içerikleri eski PC’lerde web uygulaması üzerinden hâlâ izlenebiliyor. Plex forumundaki açıklamaya göre, kullanıcıların güvenliği için Microsoft’un destek vermediği işletim sistemlerinde Plex medya sunucusu artık çalışmayacak.




    Kaynak:https://forums.plex.tv/t/plex-media-server-support-ending-for-older-versions-of-windows-7-8-and-8-1-macos-10-11-10-12/834359







  • jellyfin varken plex kullanılmaz
  • media Server mi kaldi ya, WWW zaten başlı başına bir dünya ve herşey cloud
  • Kullanıcıların güvenliği için mi? W 7, muhtemelen 8, 10 ve 11'den daha güvenli bence.
  • Server kuracaksan da Linux kurar geçersin.
  • Plex'i Asustor NAS cihazında tutuyorum WiFi 6 bir router ile Apple TV'ye görüntüyü kablosuz aktarıyorum hersey mükemmel çalışıyor. Hiç transcode gerekmeden sesi ve görüntüyü maksimum kalite de aktarıyor. 40GB'lık 2160P ve DTS Atmos filmi hiç buffer yemeden ve transcode gerekmeden sorunsuz atıyorum. Mükemmel sistem kendi Netflix'ini kuruyorsun ama yatırım maliyeti yüksek. Transcode için yüksek donanımlı veya RTX serisi bir kart kullanmaya da gerek kalmıyor işin en basit çözümü Apple TV tüm codecleri içinde barındırdığı için hersek doğrudan oynatma ile full kalite çalışıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhtbodur -- 17 Mart 2023; 13:41:26 >
  • mhtbodur kullanıcısına yanıt
    Merhaba ıyı pazarlar bırsey soracağım bende nvidea shield mevcut pcden plex den fılm acınca bazı filmler de ekranın ucde birinde sansurlu yayın gibi goruntu bozuk oynatıyor pcde acıyorum sorun yok hdd yi tvye baglayıp acıp acıyorum sorun yok sadece plex den acınca oyle sebep ne olabılır cok arastırdım sonuc bulamadım (Bu arada TVim lg oled setup da q990b soundbar ve hue snyc var) tsk ederım şimdiden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.