Şimdi Ara

Arkadaşlar lütfen yardım acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamun aleyküm arkadaşlar,ARKADAŞLAR LÜTFEN OKUYUN YARDIMA İHTİYACIM VAR

    Şimdi,6 ay önce pendikte bir bilgisayarcıdan bilgisayar toplamıştım,neyse bütün bileşenleri söyledim tamam tamam falan,hdd de fazla anlamıyordum 750gb-1tb bişey olsun dedim,adam samsung hd753lj takmış,herşey kutusuyla beraber garantisiyle beraberdi fakat hdd nin kutu garanti hiçbişeyi yoktu takmışlar sadece, bilgisayarı eve getirdim çok ses çıkıyodu kasadandır sandım baya eski kasa h600b,sonra anladım hdd den tabi 6 ay geçti,götürmeyede üşeniyodum bilgisayarı 17kg bilgisayar,uzakta bilgisayarcı minibüs yol falan çok üşendim,dün forumdan bir abimiz sayesinden hd tune den bişeyler yaptık hd tune teslerinide aşağıya koyucam.

    http://d1302.hizliresim.com/16/w/kl5ny.png
    http://b1302.hizliresim.com/16/w/kl590.png
    http://f1302.hizliresim.com/16/w/kl5wj.png
    http://f1302.hizliresim.com/16/w/kl5wp.png


    Arkadaşlar fx 6300,4*2 1600mhz cl9 ram,hd 6850,var oyunlarda hiçbir sıkıntım yok ama,windowsta dosya aktarmaları falan çok yavaş masaüstündeki resmi silerken bile 10 sn bekletiyo bişey falan doluyo abimin tarihi eser bilgisayarında bile çat diye siliyor,çok sinirlendim bu işe,sizce bu power on time 6 ayda olmuş olabilirmi,yarın kuzenime götürücem bilgisayarı ,format atarız hdd geçmişine bakarız senden önce biri kullanmışmı bakarız öyle birşeyler dedi ama,bilgisayarcıya götürsem anlatsam böyle böyle para iadesi yaparmı,yoksa yeni bi model söylerim üstüne para veririm onu alırım öyle olurmu ?,faturaya toplu fiyat geçmiş,tek tek fiyatlar yazmıyo o yüzden para iadesi yaparsa şuanki değerine göremi yapar ?,SİZCE BU POWER ON TİME DEĞERİ 6 Ayda olmuş olabilirmi ?

    BİR SORUM DAHA OLUCAK,Her format atıldığında bu hd tube,power on time değeri sıfırlanıyormu,Şimdiden okuyan,cevaplayan her kardeşime teşekkürler,ALLAH Razı olsun.







  • hocam okudum şöyle ki evet bir hata gözüküyor minimum değer çok düşük bu tür durumlar kablodan kaynaklanabiliyor hdd > anakart arasındaki ince uzun ide kablosunu yeni alın eskisiyle değiştirin bükmeden takın birde öyle deneyin.

    eğer olmaz ise maxblastla 0lanıp badsector giderilebilir ama uğraşmam diyorsan gönder geriye bugünün değeri değil o gün faturada kaç para yazıyorsa o paradan geri veriyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bjk__murat

    hocam okudum şöyle ki evet bir hata gözüküyor minimum değer çok düşük bu tür durumlar kablodan kaynaklanabiliyor hdd > anakart arasındaki ince uzun ide kablosunu yeni alın eskisiyle değiştirin bükmeden takın birde öyle deneyin.

    eğer olmaz ise maxblastla 0lanıp badsector giderilebilir ama uğraşmam diyorsan gönder geriye bugünün değeri değil o gün faturada kaç para yazıyorsa o paradan geri veriyorlar.


    hocam benim istediğim bu hdd alsınlar benim vericeğim modeli versinler üstünede para vereyim öyle olurmu sizce hocam teşekkürler bu arada
  • quote:

    Orijinalden alıntı: **3A**

    hocam benim istediğim bu hdd alsınlar benim vericeğim modeli versinler üstünede para vereyim öyle olurmu sizce hocam teşekkürler bu arada

    valla normalde olması lazım bilgisayarcı bir pislik yapmassa.

    rica ederim.
  • Arkadaşlar gücel,lütfen yardım
  • Güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.