Şimdi Ara

arkadaşlar hepiniz bakın çok önemli tüm mağdur olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • öncelikle yapmak istediğim şey toplu bir şekilde mahkemeye gitmek çünkü tek tek gittiğimiz takdirde ttnet türktelekom her neyse düzgün bir ceza almıyor yaptıklarına devam ediyorlar.

    bu kampanyayı ekşi ve inci sözlükte de başlatıcam.

    şuan bulunduğum yer istanbul üsküdar merkez ve santrale camdan çıktığımda sesimi duyuracak uzaklıktayım. 2 senedir yaşadığım sıkıntılar şunlardır: kopma problemi, düşük hız ve hiç internet gelmeme. Belirli aralıklarla bunları sürekli yaşıyorum eminim ki yaşayan bir sürü arkadaş vardır.

    verdikleri internet pahalı yurtdışında 5 euro ya bunun 10 katını veriyorlar.

    adil kullanım kotası dedikleri 50 gb daha dolmadan bitiyor tarih belirlemişler kafalarına göre sayaç yükleyip aylarca test ettim bunu. ayın 10 u ile 14 ü arası akk doldu diyor. (kullanmadığım aylarda dahil)

    verdikleri upload hızı 0.6 (wtf) bazen ping 100 leri 200 leri buluyor.

    aradığım zaman upload hızının ne olduğunu pingin ne olduğunu bilmeyen insanlarla karşılaşıyoruz emin olun bu insanlar aylık 2000 tlden fazla maaş alıyor çalışan tanıdıklarım var. böyle bir imkan varsa bizde telekomda yatarak para kazanalım tavsiyedir bu .


    yapılması gereken şey 100 kişi 1000 kişi herneyse toplanıp bu adamları mahkemeye vermek. böyle bir şikayetten sonra bu adamlar emin olun çok büyük bir darbe yiyeceklerdir adam gibi internet vereceklerdir. lütfen ciddiye alın bunu yapalım 2016 senesinde haala internet mağduriyeti çekiyoruz hemde absürd bir ücrete.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.