Şimdi Ara

ARKADASLAR Bİ BAKARMISINIZ??Wireless ag hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkeze Selam! Fazla uzatmadan hemen konuya giricem..Arkadasımla daha öncedn 35 mt kablo ile ag kurmustuk fakan kablo oldugu yere insaat yapılması dolayısyla kabloyu kestiler bende şimdi sorum şu olucak Ben nasıl bi sistem kurabilirim!! Wireless modemi aldım airties rt205 serisinden..Anten tavsiyesi istiyorum öbür pc icin..Yardımlarınız icin tşk ederim..



  • Valla genelde aynı marka tavsiye ediolar, kablosuz bağlantılarda. Ama seni şimdiden uyariim kablosuz ağ kullanan biri olaraktan. Hiçbir verim alamazsın, dosya transferi yapamazsın kablo ile yaptığın gibi. Yani 54 mps dio ama inanma hatta bazılarında ''upto'' 125 mps dio PALAVRA
  • Öncelikle cvp icin tşk ederimm.. peki şöle cekim gücü yüksek yani 125 mb cekimli bi anten alınsa sonuc genemi aynı kalır?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Sdree

    Öncelikle cvp icin tşk ederimm.. peki şöle cekim gücü yüksek yani 125 mb cekimli bi anten alınsa sonuc genemi aynı kalır?


    Selam

    Antenlerin hızları olmaz, hızı belirleyen cihazın üzerindeki chipsettir. Kazancı yüksek antenler ile daha hızlı bağlantı kurabilirsin. 125 Mb gibi hızları görmen için her iki cihazında aynı teknolojiye sahip olması ve çok iyi link kurmuş oması gerekiyor. Örneğin USR 125 Mb bir cihazı Airties 125 Mb lik bir cihaz ile, 125 Mb hızında bağlayamazsın.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.