Şimdi Ara

Arka Sileceğin Olmaması Muayeneye engel mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Benim arka sileceği mahallede ki çocuklar söküp koparmış bende sipariş verdim boyu biraz uzun geldi. Bende zaten kullanmıyorum diye takmadım. Muayenede sıkıntı olur mu? Yeri var belli duruyor. Acaba ilk geleni alıp taksam mı? Ne dersiniz iyi forumlar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Yok mu bilgisi olan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam emin değilim fakat görüş ile ilgili bir şey olduğu için büyük ihtimal ağır kusur sınıfına giriyordur diye düşünüyorum.Ön sileceklerden bırakıyorlar arka silecekten de bırakırlar.
  • Muayeneden geçemezsin...Ağır kusur...

    Benim silecek fıskiyesi bozulmuş,su atmıyordu...Geçirmedi muayeneden...
  • Kriterlerde ön cam silecek olmaması ağır kusur ama arka silecek için yazılmamış yapacak bişe yok yarın gelecek bir tane uygun olan takacağız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muayeneden geçirmezler. sileceklerden su gelmediği zaman bile geçirmiyorlar. arka ön fark etmez. arabanın orjinal aksesuarları çalışır durumda olacak diyorlar. far yıkama çalışmadığı zaman da geçirmiyorlar. bizim eski tempra sxa kalmıştı. far yıkaması çalışmıyordu. sen silecek kırıldı diyorsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wraith Todd -- 8 Kasım 2015; 21:28:20 >
  • Benimde bugün dank etti mahallede bi kaç eşşeksıpası var daha yakalayamadım aldığım arabalara kıllar :)) sokağa çıkıp top bile oynuyorum sıpalarla aralarında gıcık olan mı vardır nedir 😁😁😁

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi engel nasıl sorular bunlar ya ne kadar gereksiz sorular :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skoda Favoritin bazı donanımlarında arka silecek varken bazılarında yoktu. Arka sileceği olmayan donanımda sileceğin oldugu deliği tıpa ile kapatılmıştı. Silecek frezesi söküp deliği tıpa ile kapatıp öyle muayaneden geçirebilme ihtimalin vardır.

    Bu şekildeki gibi. Resmi tıklayıp büyütürseniz ne demek istediğimi anlamışsındır.
     Arka Sileceğin Olmaması Muayeneye engel mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyBlue -- 9 Kasım 2015; 19:03:25 >




  • Yapacak bişe yok taktım bugün stepne de fabrika çıkışı yok araçta çakmaklığa takılan hava pompası var sadece o hafif kusurla geçiyormuş. Aradım öyle dediler bakalım yarın gideceğiz artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ABB09'

    Yapacak bişe yok taktım bugün stepne de fabrika çıkışı yok araçta çakmaklığa takılan hava pompası var sadece o hafif kusurla geçiyormuş. Aradım öyle dediler bakalım yarın gideceğiz artık.

    araçta fabrika çıkışı stepne yoksa kusur yazamazlar, benim araçta da stepne yok, orjinal tamir ekipmanı da yok(ikinci el aldığım için yoktu, orjinalinde var tabi) kendim köpük alıp attım ne olur ne olmaz diye, bu durumu şimdiye kadar kusur yazmadılar, son muayeneye 2 kasımda girdim bu arada.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.