Şimdi Ara

Archer :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • onceden character hakkında 2 topic actim ileride ne giyebilirim die sordum bd giy dediler simdi gidiorm bakıorm bd 100m yapamam okadar para benim daha ucuz ne bilim 10-20m(1 parca icin) giynebilirim.Önerebilirseniz sevinirim .
    birde hala karar veremiorm toxic mi daha ii violet mi (bow bakımından)



  • Lvl ine göre bulabildiginin en iyisini giy işte.BD için 75 lvl olman lazım bilmiyorum biliyormusun.100m ye BD iyi bulmuşsun.O fiyata BD yok.Silah olarakta Violet daha iyidir.+5,+6 vio silahın oldumu başka silaha gerek duymazsın bence.Defansın az ise def veren, skill defansın az ise skill def veren kıyafet giy oldu bitti.
  • anlamadınız ki yane statlar 90 str 90 dex full int skill def problemi olmucak wariorum hp sorunum yok aktif skilim zaten def verio ne giysem gider ama ben saglamın saglamı olmak istiorm biraz da bide sunu sorcam % veren defense yada skill defense la normal defense ve skill defense verenle ne farkı var..soracaım 5D mi giyiim SC mii FT miii vsvs...isim istiorm mesela sen okcuysan sole ne taktıını ne giydiini



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicksizadam -- 9 Ağustos 2007; 17:24:58 >
  • kardesım 5d :55 lvl de gıyılır

    ft : 65level de gıyılır

    sc :70 lvl de gıyılır

    bd 75 lvl de gıyılır

    sen ne demek ıstıyosun okcu kılıccı dıe ayrım yok ıstedıgını gıyer ama lvl yeterse .female male ayrımı var ok?
  • vala saol yeni ogrendim male-famele ayrımı olduunu alla allaaa demekki biliorz gormusuz o armorları hangisi ii die soruorz yani senin gibi bilgili birisi burda olduu surece ...... lol ben ozellikleri bakımından diorm kendi charımı tanıtıorm sen bana kac lvlda giyildiini soliosun alla allaaa ne diim sana...arkadas bana solemiş violet daha ii die ama ben yinede soriim dedim ne taktıını anlıomusun!!!gereksiz bi cwp vermişsin yani posttan baska amacı yok!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicksizadam -- 9 Ağustos 2007; 17:33:39 >




  • SEN DEDIN KI 5D MI GIYCEM SC MI YOKSA BENDE BILMIYOSUNDUR DIE LVL LERINI VERDINM NOLMUS BUNDA FORUMDA GEZINIYOMDA SENIN MSJ LARIN SANKI ANLAMLI HEP EZIK EZIK KONULAR ACIP DURUYIN BANA DICEGINE KENDI HALINE BAK
  • goster bana ezigg bi konu ok??sen de eziggtin unutma!!!bende eziggtim gecti!!seni bilemiorm
  • sen skill def ve normal def karıstır.ayarla işte lvl ine göre ,kastıgın haritaya göre.kıyafetleri sorarsan 75 lvl itemi ve en son craft item olduguna göre en iyisi dogal olarak BD.Hedefin 75 te bd set giymek olmalı..kasarken hangisi eksikse ona agırlık vereceksin.skill def yada normal def.Sana şöyle örnek verim.55 lvl sin diyelim.skill def in cok iyi ve kastıgın haritadaki moblara fazlasıyla yetiyorsa boss da dahil ozaman 5d helm,5d bot giyersin.armoruda def veren normal bir armor giyersin.Böylece az pot harcarsın.Paran cebinde kalır.Dex ide sana tavsiyem 90 dan fazla verme.Hatta str de öyle kalsın full int git.defans acıgını kıyafetlerle gidermeye calış.iyi birde silahın olursa atağın cok iyi olur.yüzde-normal olayına gelince skill defte %daha iyidir normal defansta yuzde olmayan daha iyidir.Mesela bende sc armor var 130 skill def veriyo ama kullanmıyorum.çünkü dex im az ve bu nedenle 66 lvl +64 normal defans veren dragon armor giyiyorum.Savaşlarda ise tam tersine sc armoru giyiyorum.sc botum var ama kullanmıyorum onun yerine 55 lvl 5d bot giyiyorum dex im az oldugu için.Llv ini bilmiyorum ama sana tavsiyem 70 lvl e kadar arkası kırmızı alev şeklinde olan kıyafetleri giy set olarak.onları +4 yapmaya çalış ve 70 lvl e kadar onlarla idare et.Zaten o kıyafetler seni 70 lvl e kadar rahat götürür.Yardımcı olabildiysem ne ala....bayada uzun yazmışım be.bi kaptırdım mı arkası gelmiyo.........




  • 90-90-xxx le iyi yapmışsın warrior için. Def % mi giyeyim normal mi diye sormuşsun. % daha iyi olur 90 dex e. Kastığın veya kasmak istediğin yerler önemli giysi konusunda.Mesela Sv de 600 def 1300+ sd ideal. Crimsonda 1600+ sd 600+ def. Crystalde 1800+ sd 800+ def. Sd sorunum yok demişsin o zaman 5d armor giyme. Bot da sana sc daha uygun.Çünkü %sd ve % def var. Sc helm defans için ideal. Ft helm yaramaz. Ft armorun +4 % deflisi sağlamdır vs vs vs .Bakalım bu cevaba da bi laf edebilecek misin. Sana yardım etmek isteyenleri terslemek en büyük ezikliktir eğer eziklikten bahsediyorsan. Oyundaki levelini yemişim hayattaki leveline bak derim.
  • Bir de tox/vio olayı var. Eğer int 450 ise toxun vermiş olduğu %5 skill attack vio nun vermiş olduğu min-max skill damage yi geçiyo.
  • yardım da yardım olsa ne sorulduuna ve cewapa bida bakmanı tavsiye ederim gereksiz polemik ortamı yaratma istersen alla allaa.neymiş hayattaki lvlına bak.yani bole laf carptırınca mutlu oluosan devam et.ama bence gayet gereksiz.ben orada dusuncelerimi acıklamısım.yinede teşekkür ederim istediim cevabı vermişsınız.
  • mosquinto iyi açıklamış.anladın sanırım olayı.
  • Armor sormuşsun sana statlarına göre armor tarifi, nerde kasacaksan ona göre sd/def ihtiyaçlarını,hangi armorun sana uyacağını yazdım. Tox/vio farkını sormuşsun afedersin öküze anlatır gibi açıkladım. Bu kadar açık ve net anlatmama rağmen hala yardım da yardım olsa gibi cümleler kurabilen bir insanın, bu oyunu nasıl olur da bilgisayara yükleyebildiğine şaşıyorum. Bilgisayar senin neyine? Daha kompleks olmayan bir yapıyla ilgilen. Masa, sandalye vs vs .
  • Düzgün konuş sen ilgilen asıl onlarla ben sana öküze sorar gibi soruorm sen öküz gibi cwp veriosun olay bu.sen yardım da yardım yazınca kime olduunu bile anlamamıssın neyse yazık...
    bu aradaa coook teşekkürler akinsapmaz
  • nıcksız adam bakıyomda artık herkezle satasıyosun senle polemık yaratmak ıstedıgım yok ben sadece ınsanlarla konusurum oyunu bılmeden baslamısın kım ezık bıraz dusunsen veya da aynaya baksan anlarsın .sana bılgı acıkladım burnumdan getırdın lvlın kac bole hava atıyosun sunun surasında hepımız ezıqız .ama ıllada sen ezıksın dıyosan senle pvp ye hazırım.hatta senın tıgırım bıle keser:)




  • Sana Türkçe öğretenin ellerinden öpüyorum abicim bu bir. Önce bi düşün kafanda toparla ne yazacağını ondan sonra yaz foruma.Gelelim öküz denilen ve hindistanda kutsal sayılan, iki boynuzunun arasında dünyanın döndüğü varsayılan hayvana. Valla benim yetiştiğim yerde o bahsi geçen canlıdan yok. Hele seninki gibi evimin içine asla girmedi de. O konuda öküzlüğün inceliklerini öğrenmek isterim senden. Bak sen de eskişehirliymişsin. Adresini falan bana bi zahmet pm leyebilirsin güzel yavrum. Belki buzağıyken evcilleştiririz.

    "Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir,tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" demiş atalarımız. Bakalım nushlamı kötekle mi halledeceğiz. Hadi iyi oyunlar sana.
  • sanada...'Gelelim öküz denilen ve hindistanda kutsal sayılan, iki boynuzunun arasında dünyanın döndüğü varsayılan hayvana. Valla benim yetiştiğim yerde o bahsi geçen canlıdan yok. Hele seninki gibi evimin içine asla girmedi de . O konuda öküzlüğün inceliklerini öğrenmek isterim senden aynen iade...acıyorum sana aynaya bakmak kotu olmalı...
  • Serkancım konuyu gayet iyi özetlemis. E artık anlayan anlar.

    Bu arada Serkanla laf dialoguna girme nicksiz adam . O konustugun kişi heroda ben biliyorum diyenlerin

    %80 ini cebinden cıkarır. bilmem anlatabildimmi.
  • hll utku
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mehmet09

    kardesım 5d :55 lvl de gıyılır

    ft : 65level de gıyılır

    sc :70 lvl de gıyılır

    bd 75 lvl de gıyılır

    sen ne demek ıstıyosun okcu kılıccı dıe ayrım yok ıstedıgını gıyer ama lvl yeterse .female male ayrımı var ok?


    Cok bilmislik yapmisin ama ft 65 degil 75 lwlde giyilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.