Şimdi Ara

Arceo jant titreme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık iki hafta oluyor golf 7.5 1.5 tsi aracıma arceo monaco jantlarını taktım 18 inç ancak balans sorunu ortaya çıktı çözemiyoruz. Araç 110 120 civarlarından itibaren titreme yapmaya başlıyor ancak titreme direksiyonda değil alttan gelen bir titreme belki de balans değildir bilmiyorum. başta jantı aldığım yerdeki kişiyle test ettiğimzde kendisi akstan kaynaklı bir sorun olduğunu söyledi servise gösterdiğimde de aksa bakmadılar bana direkt janttan dolayı diyip finish balans yaptırmamı söylediler ancak bunu otomatik araca tavsiye etmiyorlar sorun ne olabilir bilgisi olan var mı jant lastikte balans sorunu yok gözüküyor cihaza sokulduğunda. Hunter cihazda bile bakıldı sorun yok. Son olarak bir süre kullanıp tekrar balans yapıldı ve titreme eskisine göre azaldı büyük ölçüde. Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim iyi forumlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 4 tane orjinal jant bulup takın jantcıyıda yanınıza alın titreme yoksa janttandır bukadar basit. Durban dartfort mallory vs gibi orjinal ekipman secenekleri varken dediğiniz markayı araca takmanız risk bence. Replika ve bu ibik zibik marka jantları araca takmak cok riskli. Momo, oz gibi gercekten hem görünüş hem güvenlik hemde hafiflikte basarılı markalar takılabilir.

    Kaza anında aracınız perte cıkarsa jantınızda vw orjinal ekipman olmadıgı için kaskonun eline büyük koz vermiş oluyorsunuz forumda hasarı jantları yüzünden ödenmeyen bir arkadas konu açmıştı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NosWagen -- 18 Ağustos 2022; 12:15:21 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.