Şimdi Ara

Aras Kargo Terbiyesizliği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Aras Kargo Terbiyesizliği
    Bakın arkadaşlar bugün ayın üçü ve sisteme o günden beri giriş yok.Kargo nerede belli değil bunu yapan samsun atakum şubesi.Firma yeni mahalle bölgesine kargo getirmeye üşeniyor.Bu emin olun bir değil iki değil gerçekten atakum şubesinden sıkıldım.Şikayet ediyorsun düzelmiyor telefonla arıyorsun açan eden yok.Hani diyorlardı yurtiçi diye bu ondan beter çıktı hiç olmazsa kargo geliyordu arasta öyle bir şey yok gel al diyorlar.







  • İstanbul Küçükyalı şubeside aynı durumda. Şubeye gelen kargoyu 2 3 gün sonra sisteme giriyorlar. Birde eve geldik sizi bulamadık diyorlar. Evde beklediğimizle kalıyoruz.
  • Aslında süreç ile ilgilenebilecek vakiti kendimde bulsam, üşenmeyip dava edeceğim. Manisada aynı durumda.
  • Nazillide de aynı durum var gün boyu evdeydim kimse gelmedi mesaj atmışlar evde bulamadık diye. Terbiyesizler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelen gideni aratıyor maalesef. Aras Kargo yüzünden Hepsiburada'dan alışverişi bıraktım. Keşke Yurtiçi'yle de anlaşmayı bozmayıp kargo seçimini bize bıraksalardı.

    Hiçbir şekilde eve teslimat yapmıyolar bi de sisteme kargoyu kabul etmedi yazıp şubeye gelip almamız için mesaj atıyolar.
  • Hepsi aynı malesef denetim mekanizması yok. Ulaştırma bakanlığımı bunlarla ilgileniyor kim belli değil. Keyfi iş yapıyorlar asgari ücrete çalışıyorlar diye kargocular sallıyor.

    Eve geldik bulamadık olayı kargoyu teslimata yetiştiremedik merkeze bilirim gerek bizde müşteriyi suçluyoruz demektir.
  • dün aradığımda kargocu rahatsızlandığından bizim mahalleye gelediklerini söylediler bu gün geldi kargo adam bana ismini ve tc numaranı şuraya yaz dedi bende siz yazarmısınız diye kibarca birazda sert bi yüz ifadesi ile söyledim önce suratıma baktı sonra tamam dedi. tam giderken 5 dk bekleyin kargoyu açıp kontrol etmem lazım dedim ben sizi dünden beri bekliyorum sizde 5 dk bekleyin bi zahmet normalde hiç yapmadım böyle bişey sırf geç getirdiler diye beklettim. zaten gelen ürünün dış kartonu hamura dönmüş resmen
  • Bende aynı şeyi Sürat kargoile yaşdım cumartesi dükkanıkapatırlarken elden gidip son dkaldım :( Malesef iyici hepsi laçka oldu halbuki sektörünkar marjıda sürekliartıyor
  • Aras kargo ile ilgili bende fazlası ile sorun yaşadım maalesef. Yaşadığımız sorunu bende bir konu olarak paylaştım
    https://forum.donanimhaber.com/aras-kargo-rezaleti--141269501
  • UPS de aynı.

    Trendyol'dan Kasım ayında aldığım mont..

    Adamlar ayın 10'undan beri şehrimdeki başka bir ilçede tutuyorlar kargoyu, alıkoydular. Kayıp mı, çalındı mı, ne oldu belli değil. Şikayetvara yazdık dönen olmadı. Arıyoruz müşteri hizmetleri açmıyor. Hiçbir yerden cevap yok. Kargo ne geliyor ne geri dönüyor. Geri dönse de kullandığım 50TL kupon havaya gidecek, üstüne trendyol kargo kitleyecek.

     Aras Kargo Terbiyesizliği

    Şeytan diyor bin git salihliye yerlerine, ortalığı ayağa kaldır.




  • Aras Kargo en kalitesiz kargo şirketidir. Ben hiç memnun değilim. Dolandırıcının birinden dürüsüt sanarak bir saat aldım, ancak görüntüyle alakası olmayan saat geldi. kapıda kutu içine baktırmayan kim bilin bakalım. Tabiki de Aras Kargo, bana dönüş yapılsın diye Aras Kargo'yu sikayetvar.com'a şikayet ettim. Arayan soran yok. Bu yüzden ne yaparsanız yapın Aras Kargodan uzak durun. çalışanlarının dini yaşayışlarına bile müdahale ettiği haberini çok duymuştum. Kalite yoksunu bir firmadır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.