Şimdi Ara

Aracıma mp3 çalar bağlamak istiyorum. Yardım lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Aracım nissan micra 2005 modeldir. Cd çalar mevcuttur fakat malesef kaset çaları yoktur. Bendeki ipod touch ı aracıma nasıl bağlayabilirim. Bu kaset çalarlar için mp3 çalar adaptörleri gibi bir şey mvcut mu ? Fm transmitter ların cızırtı yaptığını okudum bazı yerlerde. en iyi sesi almak için ne yapmam lazım. şimdiden teşekkür ederim...



  • aux girişi var mı?
  • netten araştırmıştım hocam. sonra kontrol ettim ama herhangbiryerde aux girişi bulamadım.
  • Selamlar,
    Benimde eski aracımda cd çalar vardı ve Fm transmitter kullandım.Sana tavsiye edebilirim ama teknik bazı sorunları var.

    -Fm Transmitter İstanbul içinde bütün frekanslar dolu olduğu için cızırtı yapıyor ama bu hareketli şarkılarda giderek kayboluyor yolda.Ama slow şarkılarda az da hissediliyor.İLk çalıştırınca sesi geliyor cızırtının ama sonra azalıyor.

    -İstanbul dışında banayapı keyfe dönüşüyor bu alet.İstersen bende var aletten haftaiçi yeşilköydeyim denemek istersen 5-10 dk için müsait olabilirim.

    -Orjinal teyplerde cızırtı sesi daha yüksek olabiliyormuş ole duydum ama kesin bilemiyorum.

    İyi Günler.Gene sorun olursa PM atabilirsin.
  • teşekkür ederim hocam cevap için. benim aklıma şöyle bir şey geldi artık biraz pahalıya patlıcak bana sanırım ama. en son çıkan micra ların cd çalarında aux in girişi hatta usb girişi dahi varmış. acaba servisten değiştirebilirmiyim diye düşünüyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: emirvahdet

    teşekkür ederim hocam cevap için. benim aklıma şöyle bir şey geldi artık biraz pahalıya patlıcak bana sanırım ama. en son çıkan micra ların cd çalarında aux in girişi hatta usb girişi dahi varmış. acaba servisten değiştirebilirmiyim diye düşünüyorum.


    bendede era var 2009larda usb li teyp koydular 2008lerde yok bi ara değiştirmeyi düşündüm ama gidip servisten orijinal teyp almak istersen bayaa tuzlu bi hesap çıkaracakları kesin eğer illa ipod bağlayayım diyorsan 200-250ytl ye sont pioneer in spot teypleri var aux usb girişi fln da var en temizi öyle olur yoksa bi ipod bağlamak için orijinal teyp alınmaz çok pahalıya patlar ve değmezde
  • temiz işçilikli bir elektronikçide elindeki teybe aux çıkışı yaptırırsın en ucuzu bu olur
  • ee peki aux çıkışı olan arabada nasıl kullanılır?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.