Şimdi Ara

Araç Tavsiyesi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, ben model olarak çok düşük olmayan(mümkünse 2004 ve sonrası), 10,000 - 16,000 lira arası, dizel ve az yakan ve 2. eli çok iyi olan bir araç arıyorum. Şu an kullandığım arabayı satıp bunu alacağım ve en fazla Ocak yada Şubata kadar yani 6-7 ay süreyle genellikle Gebze - İstanbul arası kullanacağım. Bu yüzden az yakması ve 2. elinin güçlü olması benim için çok önemli. Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim..



  • fiat/ford/renault uclusunden seçiceksiniz ozaman aracı. ama o paraya duzgun temiz bir dizel bulmanız pek olası değil. tuplu araclara yonelmelisiniz bence.
  • http://www.sahibinden.com/2004_model_seat_cordoba_sahibinden_acil_satilik_-01WQQaXQQ15845165WQQpXQQdisplayitem
    Buyrun size çok güzel bir seçenek. Bende aynı arabanın 2006 modeli var şehir dışında uzun yolda fabrika verisi 4.1lt benim ortalamamsa 4.5lt uzun yolda Varmı ötesi sedan bir araçta? Abs, asr, immobiliser, dijital klima, 2 airbag, cd çalar vs vs.
  • Aslında bu fiyata temiz bir kaç Fiesta buldum ancak tabi gidip inceleme fırsatım olmadı, bir kaç opel corsa da gözüme çarptı ancak bunlar kmsi yüksek araçlar tabiiki.. Aslında Citroen C3 yada Pevgeot 307 düşündüm bir ara, bu markalar konusunda takıntılıyım düşük malzeme kalitesinden dolayı zaten 2. elide yok sanırım.. Tüplü araba düşünmüyorum her ne kadar artık tüp teknolojisi çok ilerlemiş sorunsuz hale gelmiş olsada, daha önceki bir kaç olaydan dolayı tüpe güvenmiyorum.. heralde en iyisi fiesta olacak ancak beni düşündüren onların şehiriçi kullanımları.. 65 beygir gibi bir gücü var yanlış bilmiyorsam, istanbul trafiğinde özellikle yokuşlarda zorlar mı diye düşünmüyor değilim açıkcası..

    Seatta araştırdım baya bir süre fakat onların da 2. eli pek yok gibi gözüküyor. Dediğim gibi satmak istediğimde beni çok yormayacak bir araba istiyorum, çünkü daha sonra bunu satıp birikimimi de koyup iyi bir araba alıcam..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ornitorenk -- 12 Ağustos 2009; 19:37:32 >




  • Citroen C3
    Hyundai Getz
    05' Accent
    Peugeot 206

    şimdilik aklıma gelenler bunlar.Ben C3 öneririm. O fiyata Full donanımlısını bulabilirsiniz.
    Örnek olarak ;http://www.sahibinden.com/2006_model_52000_km_de_dizel_bakimli-23WQQaXQQ15988078WQQpXQQdisplayitem&keyword=Citroen%20C3


    Üstteki yorumunuzu şimdi okudum. C3'ü 2 yıl kullanmış biri olarak o sınıfta araçlardan hiç bir eksik kalır yanı yok gayet başarılı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Trabzon61~ -- 12 Ağustos 2009; 20:19:19 >
  • C3 baya bi araştırdım aslında, aklıma da yatmıştı çok uygun fiyata 2004 model 90 beygirliğini buldum fakat işte daha sonra kolayca elden çıkarabilir miyim düşüncesi aklımı kurcalıyor. Aslında tip olarak fiestadan yada corsadan daha kötü durmuyor, ekstra donanımı da cabası malzeme kalitesi kötü ancak geçici bir araba için malzeme kalitesinin pekte üstünde durmaya gerek yok.. Getzlerin piyasası hakkında bilginiz var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SaB_

    C3 baya bi araştırdım aslında, aklıma da yatmıştı çok uygun fiyata 2004 model 90 beygirliğini buldum fakat işte daha sonra kolayca elden çıkarabilir miyim düşüncesi aklımı kurcalıyor. Aslında tip olarak fiestadan yada corsadan daha kötü durmuyor, ekstra donanımı da cabası malzeme kalitesi kötü ancak geçici bir araba için malzeme kalitesinin pekte üstünde durmaya gerek yok.. Getzlerin piyasası hakkında bilginiz var mı?


    Biz C3'ü sattığımız zaman cama ilan yapıştırmıştık. E-5'te trafikte yan arabadaki adam aracın fiyatını soruyordu Bence piyasası iyi.
    Getz hakkında pek bir bilgim yok performansı iyi diyorlar kullananlarda memnun olduklarını söylüyorlar o bakımdan önerdim hemde hyundai'nin son zamanlardaki başarılını ele alaraktan ama yakıt olayıdır konforu donanımını falan bilmem




  • bence uygun modelli; 1.2 motor opel corsalara bakabilirsin...tabi fiyat olarak para arttıkça model artacaktır...
    opeli...öneririm...
    ama skoda fabia 1.2 lerede göz atabilirsin...aradığın sağlamlık değil ise..fiat veya diğer nazik modellere bakmanı öneririm...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SaB_

    Aslında bu fiyata temiz bir kaç Fiesta buldum ancak tabi gidip inceleme fırsatım olmadı, bir kaç opel corsa da gözüme çarptı ancak bunlar kmsi yüksek araçlar tabiiki.. Aslında Citroen C3 yada Pevgeot 307 düşündüm bir ara, bu markalar konusunda takıntılıyım düşük malzeme kalitesinden dolayı zaten 2. elide yok sanırım.. Tüplü araba düşünmüyorum her ne kadar artık tüp teknolojisi çok ilerlemiş sorunsuz hale gelmiş olsada, daha önceki bir kaç olaydan dolayı tüpe güvenmiyorum.. heralde en iyisi fiesta olacak ancak beni düşündüren onların şehiriçi kullanımları.. 65 beygir gibi bir gücü var yanlış bilmiyorsam, istanbul trafiğinde özellikle yokuşlarda zorlar mı diye düşünmüyor değilim açıkcası..

    Seatta araştırdım baya bir süre fakat onların da 2. eli pek yok gibi gözüküyor. Dediğim gibi satmak istediğimde beni çok yormayacak bir araba istiyorum, çünkü daha sonra bunu satıp birikimimi de koyup iyi bir araba alıcam..


    16000TL'ye temiz bir Fiesta 1.4 TDCi bulunur diye tahmin ediyorum ve tavsiye ederim. Motoru 68hp, 160nm. 4 yıl, 87000km'dir kullanıyoruz, aracın sürüş karakterine alıştıktan sonra performanstan yana sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olivier_kahm -- 13 Ağustos 2009; 0:06:31 >




  • Açıkcası bende şu an sadece C3 ve Fiesta bakıyorum. C3 doluluk bakımından daha cazip gelmeye başladı, fiestada sonra satış açısından daha cazip.. Bu fiyatlara 100bin km nin altı araç yok gibi bişey, bu iki araç için konuşursak bu kmlerden sonra sorun çıkarırlar mı?
  • C3 yada Getz 2si arasında bir tercih yapın derim. C3 Sorunsuz bir araçtır Kuzenim 0 aldı suan 45'binde bakımlarını yapıp yağını suyunu koyup gidiyor. Bence temizini bulursanız kaçırmayın Fiesta'ya göre bence çok çok daha iyi bir araç C3.
    C3 Atak arabadır ayrıca.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _ornitorenk

    Açıkcası bende şu an sadece C3 ve Fiesta bakıyorum. C3 doluluk bakımından daha cazip gelmeye başladı, fiestada sonra satış açısından daha cazip.. Bu fiyatlara 100bin km nin altı araç yok gibi bişey, bu iki araç için konuşursak bu kmlerden sonra sorun çıkarırlar mı?


    Cevapları okumadan cevabımı yazayım demiştim önce ama sonra az mesaj olunca okumaya karar verdim...

    İki önerim olacaktı ki bunlar da C3 ve Fiesta... C3 yakıt konusunda çok cimri ve piyasada çok karşılaşılan bir araba... Hatta bu yılın gözde araçlarından... Fiesta da yakıt konusunda cimriliğini yıllardır tescillemiş bir araç ki bu yüzden şirketlerin vazgeçilmezi oluyor...

    Fiesta eski kasası biraz daha eski tasarım, bu nedenle cezbetmeyebilir... Yalnız sağlamlık konusunda kullanıcının yüzünü güldürür... Ben Fransız arabalarını kısa vadede elden çıkartılacak araçlar olarak görürüm... Getz ise bu iki araçtan daha aşağılarda kalır benim nezdimde...

    EKLEME:Peugeot 307 tarihin en fiyasko arabalarından birisidir... Üretimlerin %90'ı sıkıntılıdır... Temiz ve sorunsuzluğundan emin olduğunuz tanıdık arabası varsa sıkıntı olmaz çünkü sorunsuz olanları iyidir ama bilmediğiniz bir 307 bir üst satırda belirttiğim ihtimalde başınıza bela olacaktır...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkerdogan -- 15 Ağustos 2009; 10:50:18 >




  • Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler.. en sonunda 2006 model temiz bir Fiesta bulup aldım.. İlk tercihim c3tü ancak aradığım temizlikte bir araba bulamadım, ayrıca c3lerin çoğunda ABS olmaması beni bu arabalardan soğuttu açıkçası.. Umarım 5-6 ay boyunca sorunsuz binebilirim bu araca..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.