Şimdi Ara

Araç Multimedya Cihazı için Önerileriniz Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. 2011 mitsubishi lancer aldım. aracımda multimedya veya geri görüş sistemi yok.önceki aracımdan dolayı göğüste bulunan geri görüş sistemine çok alışmıştım. Bu sebeple çeşitli seçeneklerim var:

    1. aracıma uyumlu sistemi 2000 liraya yaptırmak(aracı 6 ay içerisinde satma ihtimalim var ve bu sistemden ötürü satarken aracın üzerine 2000 tl koyamayacağım). Bu seçenekte marka seçeneğim pek yok ve genelde piyasa çin malı ürünlerle dolu.
    2. araca uyumlu double din çerçevesi satın alıp içerisine 1. seçenekte yazdığım anroidden daha kaliteli pioneer vs gibi markalarda geri görüşü destekleyen aynı zamanda multimedya sistemli bir teyp almak. Bu seçeneği kullanırsam aracımı satarken teyp sökülüp orjinali takılacak ve universal olan bu ürünü yeni alacağım araçta rahatça kullanabileceğim.
    çerçevenin linki :https://www.hepsiburada.com/mitsubishi-lancer-2008-2018-double-teyp-cercevesi-p-HBV00000EGWVX?magaza=AutoMusicCenter&wt_gl=cpc.tum.universal-genel.pla&gclid=CjwKCAjw4NrpBRBsEiwAUcLcDGZPukfFdWsvqzIFynSU-jXRbTDH6z8mRUhBzhH-DntoIIDYgqUWxBoCCXIQAvD_BwE

    soru 1: Bana şuan 2. seçenek daha mantıklı geliyor. Sizler ne düşünüyorsunuz?
    soru 2: 2. seçeneği uygun görürseniz bana ömürlük kullanabileceğim geri görüş özellikli hızlı stabil hangi marka ve model cihazları önerebilirsiniz( bütçe 1500 + - 500 TL ) Ayrıca bu sistemde çalışabilecek gece görüşlü bir kamera önerisi bekliyorum.

    Şimdiden çok teşekkürler.







  • Kusura bakmayın araç multimedya diye ayrı bir kategori varmış . Bu konuyu oraya nasıl taşıyabilirim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.