Şimdi Ara

Araç içi kamera Tavsiyesi (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
31.385
Cevap
825
Favori
1.706.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TuVNeRa

    Aliexpress den satın aldığım kamera:

    Araç içi kamera Tavsiyesi


    Örnek Video:

    http://www.youtube.com/watch?v=5wjf8l19His&feature=youtu.be

    Gündüz çekimi:

    http://www.youtube.com/watch?v=f6OkaG5nxu4&feature=youtu.be

    Cihazın satıldığı internet linki:

    http://www.aliexpress.com/item/New-Full-HD-1920-1080P-GS2000-GPS-G-Sensor-HDMI-Night-vision-car-dvr-camera-recorder/951184978.html

    Çekimler yazdığı gibi 30 fps değil malesef farkettiyseniz. Fakat fiyatına göre işini iyi yapacak bir kameraya benziyor iyi günlerde kullanın. Örnek kayıtlar ve resimler için teşekkürler.

    Not : Bu üründe (GS2000) orjinal Amberalla Chip diye satılan versiyonları var onların fiyatları 100 doların üstünde fakat çekim kaliteleri fiyatına göre daha iyidir diye tahmin ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 7 Eylül 2013; 22:45:27 >




  • Bir de buraya yazayım. Forumdaşlık görevimi yerine getirmiş olayım. Mobius action camera adında anahtarlık şeklinde bir kamerayı ebay den aldım.
    Şu başlıkta da paylaşımda bulundum.

    quote:

    Orijinalden alıntı: tamay_aytam

    Yeni aldığım ve memnun kaldığım bir kamera hakkında bilgi paylaşmıştım. Konu kalabalıkta kaybolmuş ya da pek ilgi görmemiş.
    http://forum.donanimhaber.com/m_80774919/f_//tm.htm#80774919

    Bu başlıkta bilgiler mevcut. Kendi çektiğim bir iki videoyu da attım youtube a. Kameranın gerçek görüntü kalitesini görmek için örnek videoların olduğu linkten dosya indirip izlemelisiniz.









    İnceleyin sorunuz olursa yanıtlayayım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: DaLminSSaH

    Herkese merhaba elimden geldiğince tüm konuyu okudum. Ancak paypal hesabım yok ve yurt dışından hiç alışveriş yapmadım tecrübem yok yani. Yaklaşık bir aydır tüm türkiyedeki araç kamerası satan siteleri gezdim ancak bana hepsi çakma gibi geldi şimdi sizlerden ricam şu şekilde. Ön cam araç içi ve arka cam bir sistem almak istiyorum istediğim en büyük şey göze batmaması ve olabildiğinde yüksek kaliteli görüntü kayıt etmesi açıkcası gps olsada olur olmasada önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

    Merhabalar bence sizin için tam olarak uygun olan ürün bu "Tail Cam High Quality" Yani her iki kamerada yüksek kalitede 720p - 30 fps çekim yapıyor. Dışarıdan bakıldığında sadece ayna olduğu görünür arka kamerasıda ufak olduğu için çok rahat gizlenebilir. Ürüne yapılan yorumları okudum herhangi bir olumsuz yorum almamış. 140° açı ve 2.7" ekran göz dolduruyor. En dikkat çekmeyecek olanı bu başkası gelmedi aklıma. $84.50 fiyatı ödemeyi aliexpress paypal kabul etmiyor. Tavsiyem direkt kredi kartınızı siteye girmek yerine sanal kart oluşturun internet şubesinden onunla satın alın. Sanal kart hakkında bilginiz yoksa bankanızdan bilgi alın. Kafanıza takılan soru varsa çekinmeden sorun lütfen elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

    http://www.aliexpress.com/item/HOT-Sell-Tail-Cam-High-Quality-HD-720p-1280x720-4X-Digital-zoom-Lenses-Mirror-car-dvr/804430899.html


    Fikir sahibi olmanız açısından alttaki videoyu buldum fakat aynı kamera değiller.

    http://www.youtube.com/watch?v=f2YFGowq4II




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tamay_aytam

    Bir de buraya yazayım. Forumdaşlık görevimi yerine getirmiş olayım. Mobius action camera adında anahtarlık şeklinde bir kamerayı ebay den aldım.
    Şu başlıkta da paylaşımda bulundum.

    quote:

    Orijinalden alıntı: tamay_aytam

    Yeni aldığım ve memnun kaldığım bir kamera hakkında bilgi paylaşmıştım. Konu kalabalıkta kaybolmuş ya da pek ilgi görmemiş.
    http://forum.donanimhaber.com/m_80774919/f_//tm.htm#80774919

    Bu başlıkta bilgiler mevcut. Kendi çektiğim bir iki videoyu da attım youtube a. Kameranın gerçek görüntü kalitesini görmek için örnek videoların olduğu linkten dosya indirip izlemelisiniz.









    İnceleyin sorunuz olursa yanıtlayayım.

    Walla şu an aklıma tek gelen kelime ufacık tefecik içi dolu turşucuk diye bir laf vardır o :) O kadar ufakmış ki ilk defa görüyorum. Son sipariş ettiğim kamerayı görmeden önce bunu görseydim kesin bunu alırdım. Adamlar 2,652 sold tane satmış abi ebay'dan yuh dedim ya. Fiyatına ve yaptığı işe bakınca harbi süper bir kameraymış. ARka bagajın oraya bir tane oyuncak ayı koy içine sakla arka tarafı çeksin. Yada Bununla çok güzel gizli kamera çekimleri yapılır :) Netliğine ve Çekme açısına öldüm bittim çok çok iyi. Yaw bununla tam şarj ne kadar süre kayıt yapılır acaba ? Yani elektrik vermeden ? Ayrıca pilini ölürse değiştirme şansımız olurmu basitmi sökmesi fln ?

    Teşekkürler incelemeniz için şu an örnek videoları download ediyorum.

    Düzeltme : Bunu indirdim dehttps://app.dumptruck.goldenfrog.com/p/hB97JbTf3a/1080p30%20Arndale.mov ohha diyebilirmiyim harbi böylemi çekiyor bu 3 parmaklık alet ??? yuuhh ya gerçek olamaz............



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 7 Eylül 2013; 23:19:11 >




  • Tam şarj ile 80 dakika olduğu söyleniyor kitapçığında. 32 gb karta da yaklaşık 4.5 saat video çekimi yapabiliyor. Kart dolduğunda ilk dosyadan başlayarak üzerine yazıyor. Böylece sürekli çekim yapmış oluyorsunuz. Zaman atlayarak foto çekme özelliği de yazılımı ile ayarlanarak kullanılabiliyor. Ben 5 saniyeye ayarladım o şekilde kullanıyorum. İçinin açılıp modifiye edilmesi mümkün. İsterseniz usb bağlantısından harici batarya da bağlayabiliyorsunuz. Araba da zaten sorun yok da ben kaskıma bağlayarak kullanıyorum . Şu an için şarjla alakalı bir sorun yaşamadım ancak ilerde belki litium pillerle bir modifikasyon düşünebilirim.
  • Hocam bir upload sitesine çektiği bir videoyu upload etme şansınız olurmu ? Youtube kırpıp kuşa çeviriyor çünkü netliğine takıldım kaldım r.a.p.id.sha.re fln bedava üyelik yüklemeye izin veriyor. Şu Cihazdaki tek eksik GPS olmaması motorun bi yerine taksanız sanki daha iyi olurdu yada titreme yaparmı bilemedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: klavye_414

    arkadaslar ben 0801 almaya karar verdım incelemeler sonunda küçük olduğu için buna karar verdim. http://www.aliexpress.com/item/Mini-Ambarella-Car-Video-Recorder-DVR-0801-With-A2S60-Chip-Full-HD-30FPS-MOV-File-Format/858074589.html linkinde color secenegınde 8gb built in var bu ne demek oluyor. hangisini almalıyım. gps olsun istiyorum. bu ürünün tüm modellerıne kart takılıyor mu?

    Color Name yazan yerde With GPS e tıklayın US $96.80 yapıyor. Dierlerine extra ödeme yapmaya gerek yok. 8gb built içinde 8 gb hafızası var demek ama yeterli gelmez bu cihazı alıyorsanız adam gibi Class 10 32 gb hafıza kartı lazım. Evet hepsine hafıza kartı takılıyor.




  • Tabii atarım.Ancak zamana ihtiyacım var. Yarın eklerim yandex veya google drive a. Ancak eğer indirdiyseniz o videolardan farkı yok kalite olarak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tamay_aytam

    Tam şarj ile 80 dakika olduğu söyleniyor kitapçığında. 32 gb karta da yaklaşık 4.5 saat video çekimi yapabiliyor. Kart dolduğunda ilk dosyadan başlayarak üzerine yazıyor. Böylece sürekli çekim yapmış oluyorsunuz. Zaman atlayarak foto çekme özelliği de yazılımı ile ayarlanarak kullanılabiliyor. Ben 5 saniyeye ayarladım o şekilde kullanıyorum. İçinin açılıp modifiye edilmesi mümkün. İsterseniz usb bağlantısından harici batarya da bağlayabiliyorsunuz. Araba da zaten sorun yok da ben kaskıma bağlayarak kullanıyorum . Şu an için şarjla alakalı bir sorun yaşamadım ancak ilerde belki litium pillerle bir modifikasyon düşünebilirim.

    GErçekten hoşuma gitti ilerde almayı düşünüyorum bir tane :) Özelliklerinde Gps hariç incelemesini yaptığımız araç kameralarından hiç bir eksiği yok şarjıda harbi çok çok uzun gidiyormuş. Verilen parayı sonuna kadar hak eder bu alet. Hatta buna 100 $ deseler o bile verilir.








  • Mini 0801 güzel bir kamerada bence 2 eksiği var. Birincisi önünde led aydınlatması olmadığı için gece çekimleri net olmayabilir.
    İkincisi ise cihazın ayağını cama yapıştırdığınız için başka bir araçta kullanamayabilirsiniz. Sabit sistem yerine cama vakumlu bir aparat daha iyi olurdu :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tamay_aytam

    Tabii atarım.Ancak zamana ihtiyacım var. Yarın eklerim yandex veya google drive a. Ancak eğer indirdiyseniz o videolardan farkı yok kalite olarak.

    Çok teşekkürler ses kaydı da yapıyor değilmi video çekerken ?
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Evet net bir ses kaydı var. Youtube a koyduğum videolarda kaskın üzerinde olduğu için rüzgar sesini alıyor çokça. Özellikle silmedim bu sesleri performansının anlaşılabilmesi için. Bu da üzerine müzikli.


    Görüntüler 1080p dir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maniavolkan

    Mini 0801 güzel bir kamerada bence 2 eksiği var. Birincisi önünde led aydınlatması olmadığı için gece çekimleri net olmayabilir.
    İkincisi ise cihazın ayağını cama yapıştırdığınız için başka bir araçta kullanamayabilirsiniz. Sabit sistem yerine cama vakumlu bir aparat daha iyi olurdu :(

    1. eksiğe değinirsek LED leri olan kamera da kullandım GS1000 fakat inanın o ledler hiç bir işe yaramıyorlar. Aracın farları dışında geceleyin sizin çekimlerinizi netleştirecek hiç bir olay yok buna inanın. IPhone 5 teki flash bile geceleyin uzak mesafe 3 metreden sonra iş yapmıyor. Kameraların üzerindeki LEd gece çekim olayı tamamen kurgu bence. Gece çekimi derseniz benim bi el kameram var night vision özelliğine alınca yemyeşil yapıyor onunla gece çekimi yapıyor. Ledlere aldanmayın denedim işlev sıfır .) 0801 gece çekimini mesaja ekledim r.a.pidshare ile download edip izlemenizi öneririm youtube kuşa çeviriyor. Ayrıca isterseniz 2-3 adet gece çekimi upload edebilirim.

    2. Eksik konusunda aşılması çok kolay bir sorun. Tek araç için acayip pratik çünkü kabloyu takma-sökme ve araca vakumu ortalama-çıkartma beni sıkıyordu. İkinci araçta kullanmak için 2 tane birbirine geçen plastik ufak aparatla çözülür bu iş. Yapışkan kısmını bir plastik parçaya yapıştırıyoruz sonra 2 adet ona geçen plastik parçaları da diğer araçlara ayrı ayrı yapştırıyoruz. Oldu bitti zor ve yapılmayacak birşey değil piyasadan bu işi yapmak için aparatlar kolayca bulunur bence.

    Teşekkürler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: OlguErhan

    quote:

    Orijinalden alıntı: maniavolkan

    Mini 0801 güzel bir kamerada bence 2 eksiği var. Birincisi önünde led aydınlatması olmadığı için gece çekimleri net olmayabilir.
    İkincisi ise cihazın ayağını cama yapıştırdığınız için başka bir araçta kullanamayabilirsiniz. Sabit sistem yerine cama vakumlu bir aparat daha iyi olurdu :(

    1. eksiğe değinirsek LED leri olan kamera da kullandım GS1000 fakat inanın o ledler hiç bir işe yaramıyorlar. Aracın farları dışında geceleyin sizin çekimlerinizi netleştirecek hiç bir olay yok buna inanın. IPhone 5 teki flash bile geceleyin uzak mesafe 3 metreden sonra iş yapmıyor. Kameraların üzerindeki LEd gece çekim olayı tamamen kurgu bence. Gece çekimi derseniz benim bi el kameram var night vision özelliğine alınca yemyeşil yapıyor onunla gece çekimi yapıyor. Ledlere aldanmayın denedim işlev sıfır .) 0801 gece çekimini mesaja ekledim r.a.pidshare ile download edip izlemenizi öneririm youtube kuşa çeviriyor. Ayrıca isterseniz 2-3 adet gece çekimi upload edebilirim.

    2. Eksik konusunda aşılması çok kolay bir sorun. Tek araç için acayip pratik çünkü kabloyu takma-sökme ve araca vakumu ortalama-çıkartma beni sıkıyordu. İkinci araçta kullanmak için 2 tane birbirine geçen plastik ufak aparatla çözülür bu iş. Yapışkan kısmını bir plastik parçaya yapıştırıyoruz sonra 2 adet ona geçen plastik parçaları da diğer araçlara ayrı ayrı yapştırıyoruz. Oldu bitti zor ve yapılmayacak birşey değil piyasadan bu işi yapmak için aparatlar kolayca bulunur bence.

    Teşekkürler.

    Şu paypal'a üyeliğimi halledeyim aldıracaksınız şu kamerayı bana




  • Ya çok güzel kamera inanın elinize aldığınızda verdiğiniz paraya değmiş diyorsunuz. E-Prance sitesinde fiyatı yüksek zaten AliExpress Paypal kabul etmiyor. Kredi kartı ama tavsiyem sanal kart ile satın alabilirsiniz. US $96.80 Gps'li koş vatandaş kapanda kalıo :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tamay_aytam

    Evet net bir ses kaydı var. Youtube a koyduğum videolarda kaskın üzerinde olduğu için rüzgar sesini alıyor çokça. Özellikle silmedim bu sesleri performansının anlaşılabilmesi için. Bu da üzerine müzikli.


    Görüntüler 1080p dir.

    Videoyu indirdim 222 MB fakat Youtube kuş yapmış upload etmenizi bekliyorum.

    https://app.dumptruck.goldenfrog.com/p/hB97JbTf3a/1080p30%20Day%20Drive.mov

    bunu da indirdim off off off off off off off off bune abiii. :)

    Çanakkale havası aldık misss.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 8 Eylül 2013; 0:15:28 >




  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Evet yandex e kesip attıp videoyu. Biraz kısa oldu ama fikir verecektir.

    http://yadi.sk/d/CrS_uu2G8swXq
  • Türk mühendisler olarak bi kamera üretemedik yazık kamera her arabaya şart baz donanım olarak gelmeli.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.