Şimdi Ara

Araç Bakımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar;
    Çoğumuz bir heyecanla araba almayı planlıyoruz. Arabayı almak için çabalıyoruz çalışıyoruz kredi çekiyoruz ödemeye çalışıyoruz. Peki ya o kadar çalışıp para verdiğimiz aracımızın bakımını sizce de iyi bir şekilde yapıyor muyuz ? Haftada veya ayda 1 kez arabamızı yıkatmaya götürünce aracımızın bakımını tamamen karşılandığına inanıyoruz fakat öyle değil. Herkes aracının görünümünün ve performansının her zaman fabrikadan ilk aldığı gibi görünmesini/çalışmasını ister ama bunun mümkün olmayacağını zanneder. Aracımıza ilk günkü parlaklığını, o güzel görünümünü kazandırmak bir kaç tane yaptıracağımız uygulama var. Bunlar nelerdir ?

    -Seramik Kaplama (En önemli uygulama)

    Seramik Kaplama nedir: Seramik Kaplama son teknolojik bir boya koruma çeşididir. Seramik Kaplama formülündeki silika ve silika bileşikleri sayesinde kimyasal olarak sıvı cam özellikleri gösteren, otomotiv dış yüzeylerinde dış etkenlere karşı koruma sağlayan koruyucu bir kaplamadır. Boyalı yüzeyin güneşin UV ışınlarına karşı korur. Böylece aracın son kat boyasının, canlılığını ve parlaklığını uzun süre devam ettirmesini sağlar. Araç dış yüzeyini darbe, çizik kimyasal ve 500 dereceye ulaşan sıcaklıklara karşı dayanıklı hale getirir. (Devamını okumak için tıklayınız.)

    - Boya Koruma

    Boya Koruma nedir: Aracınızın dış yüzeyini; güneş ışını, doğa şartları veya yıkamadan dolayı, aracınızın dış yüzeyinde oluşan matlaşmayı 3M'in özel çizik giderici, boya koruyucu ve parlatıcı ürünleri ile bu sorunu ortadan kaldıran bir uygulamadır. (Devamını okumak için tıklayınız.)

    - Detaylı İç Temizlik (İç Bakım)

    Detaylı İç Temizlik nedir: Detaylı İç Temizlik Uygulamaları otomobil iç yüzeylerine uygulanan eşsiz bir temizlik sistemidir.
    Tüm iç yüzeylerin en dar ve küçük noktalarına kadar uygulanarak üstün 3M kimyasallarıyla kir, leke, sigara isi, meşrubat ve içecek kalıntıları azaltılıp, bakterilerden ve kötü kokulardan arındırılır.(Devamını okumak için tıklayınız.)

    - Cam Film

    Cam Film nedir: Cam Filmi ile aracınızın dışı estetik bir görünüm kazanırken, güneşin zararlı UV ışınları engellenerek araç içinde koruma sağlanır. Aynı zamanda araç içinde aşırı ısınmaya sebep veren ışınlar filtrelenerek klima masraflarınız azalır.(Devamını okumak için tıklayınız.)

    - Motor Temizliği ve Koruma (Performans Bakım)

    Motor Temizliği ve Koruma nedir: Motorun üzerindeki toz ve kirler aracın daha az performanslı çalışmasını sağlar. Aracınızın daha performanslı çalışmasını istiyorsanız, motorun temiz olmasını sağlamalısınız. Üstün 3M kimyasallarıyla motor yüzeyindeki tüm noktalarına ulaşarak derinlemesine bir temizlik sağlanır.(Devamını okumak için tıklayınız.)

    - Araç Kaplama

    Araç Kaplama nedir: Araç Kaplama; aracınızın dış etkenlerden korunması, çiziklerin ve boya hatalarının saklanması veya tamamen zevke bağlı olarak renk değiştirme işlemidir. Üzeri boyalı, vernikli ve tüm pürüzsüz dış yüzeye uygulanabilir. Araç kaplama dekoratif ve estetik görünüm sağlayarak aracınızı istediğiniz gibi özelleştirmenizi sağlıyor.(Devamını okumak için tıklayınız.)

    - Koltuk Koruma (İç Bakım)

    Koltuk Koruma nedir: Oto Koltuk ve Döşeme Koruyucu ile tekstil dokunun içine işleyerek , suya, kire, yağa ve leke oluşumuna karşı koruma sağlar. Uygulunan koltuk veya döşeme dokusu yumuşak ve bakımlı kalır. Eskimiş yüzeylerde ise renkleri canlandırır. Yani koltuk ve döşemelerinizi lekelere karşı korumanıza yardımcı olur. Su ve yağ bazlı lekelere karşı korur. Aracınızın koltuk ve döşemelerinde derinlemesine temizlik ve güçlü koruma sağlar.([http://www.defnemotomotiv.com/uygulamalar/koltuk-koruma]Devamını okumak için tıklayınız.[/link])

    - Kaput Koruma Filmleri

    Kaput Koruma Filmleri nedir: Kaput Koruma Filmi, aracınızı, görünüşünü bozan kötü koşullara karşı korumaya yardımcı olur. Taş, kum, yoldaki çöküntü ve böcek asitlerinin zararlarına karşı sizi güvende tutar. Aracınızın hasar görebilecek ve sıkça darbeye uğrayan yüzeylerin üzerine uygulanan renksiz ve uzun ömürlü poliüretan bir filmdir. Anahtar veya yüzüklerin yol açabileceği çizikleri karşı koyar.([http://www.defnemotomotiv.com/uygulamalar/kaput-koruma]Devamını okumak için tıklayınız.[/link])

    Aracınıza her zaman tutkuyla bakmayı, ilk günkü rengine, parlaklığına, canlılığına ve performansına kavuşmasını istiyorsanız
    bu uygulamalar ilk tercihiniz olmalıdır.

    Bu uygulamalardan daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanız sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Ya da uygulamaları yaptırmak isterseniz bu bölümden randevu alarak bizimle iletişime geçebilirsiniz iyi forumlar.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.