Şimdi Ara

Apple Store İstanbul - Değişim Koşulları (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.888
Cevap
53
Favori
208.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mebrar


    quote:

    Orijinalden alıntı: Arwen Undomiel

    Merhaba arkadaşlar ben telefonumu ölü pixelden dolayı apple store'a götürmek istiyorum fakat 7.0.4 versiyonlu ve jailbreakli, tabi götürürken jbyi kaldırmam gerekli bunun içinde 7.1 e güncellemek istemiyorum çünkü olurda değişim kararı çıkmazsa diye, şöyle yapsam jailbreakli olduğunu anlarlar mı acaba? Semi-restore ile cihazı sıfırlayıp sonra ifunbox tarzı programla cydia ikonunu silsem olur mu acaba?

    Jailbreakli olarak goturmenizde bir sikinti yok hocam.

    Garanti devre dışı kalmıyormu hocam?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1,5 sene önce Turkcell'in internet sitesinden satın aldığım iphone 5'imin arka kamerasında toz var, nasıl girdi içine bilmiyorum ama internette iphone 5 lerle ilgili böyle bir sıkıntı olduğu söyleniyor. Her neyse benim sorunum şu; 2 yıllık garantisi olması gereken telefonum Apple'ın sitesinde garantisi bitmiş olarak gözüküyor. Faturayla gittiğimde ilgileneceklerine dair yazılar okudum fakat işin kötüsü faturayı da bulamıyorum evde. Kutusunu falan götürsem telefonun Türkiye'den aldığımı ispat etsem yeterli olur mu acaba?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • white aura haklı bencede, forumda 3.defa cihaz değişimine gönderenler var, değişim istek sebebi de şunları yazmış, ""bataryası az gidiyor, programlardan atma oluyor. 5s gold rengini sevmiyorum sıfır gelince satmayı düşünüyorum"" yazmış. tabi bu herkes için geçerli değil. herkes üstüne alınmasın lütfen...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatiherbay

    1,5 sene önce Turkcell'in internet sitesinden satın aldığım iphone 5'imin arka kamerasında toz var, nasıl girdi içine bilmiyorum ama internette iphone 5 lerle ilgili böyle bir sıkıntı olduğu söyleniyor. Her neyse benim sorunum şu; 2 yıllık garantisi olması gereken telefonum Apple'ın sitesinde garantisi bitmiş olarak gözüküyor. Faturayla gittiğimde ilgileneceklerine dair yazılar okudum fakat işin kötüsü faturayı da bulamıyorum evde. Kutusunu falan götürsem telefonun Türkiye'den aldığımı ispat etsem yeterli olur mu acaba?

    Cihazı götürmen yeterli hocam fatura kutu götürme olayları bizim çok bilmiş müşteri memnuniyeti sıfır olan firmalar tarafından isteniyor zaten adam seri numarasından cihazın seceresini görüyor sadece cihazla gitmen yeterli tabi yedeğini almayı unutma cihaz değişebilir bilgin olsun 1 hafta önce 14 aylık genpa garantili ıp5 cihazım değişim aldı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Multe -- 20 Nisan 2014; 19:59:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hanımın iPhone4 ünde power tuşu çökmesi vardı değiştirdiler.
    Şarj kablosunda soyulma vardı onu da değiştirdiler.
    Benim iPhone4s te batarya problemi var dedim. Garanti biteli 73 gün olmuş dedi yoksa onu da değiştirecekti.
  • Apple Online Store acıldığında hemen ordan rapor tuttursaydın şimdi değişir di :) Garanti süresini Mağaza acılana kadar uzatıyorlardı.
  • Olsun hiç önemli değil. Apple bu tavrıyla herkese ders veriyor adeta. Müşteri memnuniyeti budur işte.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cabriolet1981

    4s var.
    Yurtdışı.
    1,5 yıl oldu.
    Hiçbi garantiden yararlanamıyorum.
    Bu çok kötü.
    Bana 1500'e geldi. Tr'de o zaman 2000 liraydı.
    Şimdi bi pil değiştirsem Zorlu'da, 200 lira.
    300 lira kârdayım.
    İnş arıza filan yaşamam.

    Pil değişiminin 200 TL olduğunu nereden duydunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: White Aura

    Forumda sadece cihazında kozmetik problemler yüzünden değiştiren arkadaşlar var.Apple calışanı zorlayarak değiştirdiklerini beyan etmişler.Benim yorumum bu kişiler icindir.Yoksa cihazında problem varsa tabiki değişim yapılır

    iPhone 5 için konuşuyorum.
    Telefonuma 100 150 tllik korumalı kaplar aldığım halde ve çok titiz birisi olduğum halde kronik bir çizilme problemi varsa zorlamama gerek yok restoremi yapar gider değişim talebi yaparım. Babamda iPhone 4 var fırlatıp atıyor 1 kılcak çizik yok. Ben masaya koyarken bile dikkat eden bir insanım ki kenarlar çizildi nasıl çizildi beyaz beyaz aliminyüm kasa çıktı meydana tabiki değişmesi gerekli ama vakti var.
  • Aynı sekilde bende düşürdüm ekran paramparça randevunuzdan sonra bilgi verirseniz cok sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir telefona üç telefon parası verip sorun nedeniyle değişim yapılınca sevinmek garip. şimdi diyecek ki diğerleri de aynı paraya satıyor yok arkadaş kimse apple dan önce bu paraya satmıyordu cesaret edemezler sadece pahalı olsun diye 64 gb alan tabaka iiçin özel ürünler olurdu o kadar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahmudf2

    Eğer telefonda sadece pil arızalı ve onun dışında telefonda bir problem yoksa 189TL'ye değiştiriyorlar telefonu, yeni telefon ile

    Garanti süresi biteli az bir zaman oldu, iPhone 5 bataryam sorunlu. 189 TL garanti kapsamı dışı için mi geçerli? Başlıkta 700 küsür TL'lik servis ücreti yazılmış, o nedir acaba?
  • [TuR].S@liM kullanıcısına yanıt
    Samsung S5,Note 3,HTC m8 ile İphone 5S fiyatlarına bak istersen ? Apple zam yapmadı.Genelde zamda yapmıyor.Bu firmaları görüyorsunuz.Teknik Destekleri dahi yok.Samsung'da ürün değiştirmek bile cok zor.Mahkemeye vermeniz gerekiyor.
  • Bazen sadece pilide değiştirebiliyorlar duruma göre ama bazen de telefonu değiştiriyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • power tuşu içine çökmüş ve pil sorunlu Amerika cihazım var. garantisi biteli 1 ay oluyor.Ne kadara tamir ederler veya yenisiyle değişirler ??
  • Arkadaşlar az önce apple store'daydım ip5s ekran sarı ışığı ve üst tuş sallanmasından dolayı iade yaptım online storedan geçicem siparişimi, onun dışında ip5 ekranımda oluşan lekeler vardı garantiside hala devam etmekte kıbrıstan alınmış cihaz aynı zamanda türk cihazı fakat eleman sistemden sorguladığında ingilizce bi uyarı aldı aklımda kalan kısmı SSO ve Self terimleri içeriyordu garantisi göründüğü halde müdahale edemiyorum dedi, ipadindeki repair seçenekleri onarım veya değişimi sisteme gireceği bölümler sönük olarak gözüküyordu.apple care numarasını verdi aramamı söyledi onlar yardımcı olacaklarmış bide ilk defa karşılaştım dedi eleman.Acaba arkadaşlar kıbrıs türk kesiminden alınan iphone lar apple store garantisi dışındamı ? kafam iyice karıştı sabit numaradan arayıp sormam lazım şimdi bunu, sizde yardımcı olabilirseniz sevinirim..
  • Arkadaşlar geçen yıl haziran ayında satın aldığım iphone 5 telefonumun şarj girişi gövşemiş durumda. Kaç tane şarj aleti denedıysem şarj olurken sorun yaşıyorum ve sanırım aynı sebepten dolayı ısınma yaşamaktayım. Apple canlı destek hattının telefon ile aramalarını beklemekteyim. Ancak 23 nisan için en yakın zaman vardı. O gün gelene kadar bende size sormak istedim. Store a gitsem değişim yaparlar mı ? Eğer yaparlarsa ne kadar süre beklemem gerekicek ? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: talesoflostchildren

    Arkadaşlar geçen yıl haziran ayında satın aldığım iphone 5 telefonumun şarj girişi gövşemiş durumda. Kaç tane şarj aleti denedıysem şarj olurken sorun yaşıyorum ve sanırım aynı sebepten dolayı ısınma yaşamaktayım. Apple canlı destek hattının telefon ile aramalarını beklemekteyim. Ancak 23 nisan için en yakın zaman vardı. O gün gelene kadar bende size sormak istedim. Store a gitsem değişim yaparlar mı ? Eğer yaparlarsa ne kadar süre beklemem gerekicek ? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

    Ellerinde varsa 5 dk içindd değiştiriyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flowerhorn kullanıcısına yanıt
    Peki yaşadığım sorun garanti kapsamında mı sizce ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: talesoflostchildren

    Peki yaşadığım sorun garanti kapsamında mı sizce ?

    Bence evet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.