Bildirim
Apple iPhone 5C Türkçe altyazılı tanıtım videosu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çöp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iyi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Çöpten öte
-
http://www.youtube.com/watch?v=Z-jiCdCIPLo tanıtım böyle olur -
Yersen :)
-
Çöp yazmayı bırakın donanım olarak İphone 5 ile aynı olan bu C modeli birçok androidi halt edecek güçtedir. Alıcak olanlara yardımcı olacağınıza kafalarını karıştırıyorsunuz. Yapıcı yorumları yazın. Çöp yazanlar daha milli oldunmu gibi konularda geziyor.
NOT: iPHONE 5 veya 5S alıcam
-
o kadar boş bir telefon ki 4 buçuk dakika laf ebeliği yapmış, iki tane özellik sayamıyor. -
İphone 5 daha iyi
şu jony ive'ın herşeyi esneterek söylemesine uyuz oluyorum
-
Videolar Youtube a da yuklense güzel olur aslinda.
-
-
Iphone artık hiç ilgimi çekmiyor.Apple Steve Jobs'ın dediklerinin tam tersini yapmaya başladı.ilk olarak 7-8 inç bir tablet yapılmayacağını çünkü bu boyuttaki tabletlerin gerçek bir tablet hissi veremeyeceğini söylemesine rağmen Jobs öldükten hemen sonra 8 inç bir tablet çıkardı.Apple cihazlarının malzeme kalitesi ve donanım bakımından premium bir cihaz olacağını söylemesine rağmen Apple Iphone 5C ile geliyor.
-
şu videoyu izleyelim dedik kaç sn lik reklam çıktı arkadaş bari videoda rahat bırakın be -
hadi la ordan görende elmas kasa kullanmışlar gibi anlatıyolar bir apple kullanıcısı olarak apple'ın en kıytırık şeyleri bile böle anlatması beni deli ediyor bide bildiğim 5 liraya satılan slikon kılıflara çok yumuşak ve hassas bir his veriyor diyo -
Pm baksaniz hatirlatin demistiniz ya...
Türkçe seslendirmesini de çıkartın onun da haberini yapın :)
-
-
Apple: "Biz daha adisini yapana kadar en adisi bu"
. -
Yeter artık çöp yazmayı birakin...
Çünkü bir "ÇöP " için değmez...
:)(:)(:)(:)
Benzer içerikler
- tbt nedir
- e devlet abonelik iptali
- instagram hikaye etiketleme yeni özellik
- whatsapp numara gizleme var mi
- instagram takip etmeyenleri bulma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X