Şimdi Ara

Apple Arcade Hakkında Her Şey | Devrim mi değil mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • gowlet kullanıcısına yanıt
    nintendonun işi işletim sistemi üretmek değil zaten, ilk olarak bi onu kabullenmen lazım, iOS içinde devamlı aktifsin ama switch dediğin gb oyun konsolu ve oyuna giriş ekranı değilde, yaptığı oyunlara baksan daha doğru bi değerlendirme olur. Ceptelefonun kamerası ile dsr makinanın kamerasını karşılaştırmak gb bu, bana inanılmaz saçma geldi. Nintendonun yaptığı oyunları beğenmezsin anlarım ama sen gidip nintendonun arayüzü ile işi zaten işletim sistemi geliştirmek olan bi firmayı karşılaştırıyorsun . İşlemci konusundada apple değil android cihazlarda da çok güçlü işlemciler var ama o işler öyle ölmüyor. Yani oyun oynamak bi deneyim, yok şu kadar çekirdek, şöyle kaplamalar evet önemli ama telefonlarda oyun oynamak için kontrol şeması olayını çözmeleri lazım. Şuan izledikleri yolla bi yere gelmelerinin imkanı yok.
    Ayrıca hiç switch kullandınız mı?
  • "Bebelere Balon" tarzı bir şey olacağı şimdiden belli. O paraya yazık.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Samura ii

    switchin eline verebileceği kanısına nerden vardın?
    Switch sahibiyim 1 yıldır.Oyun konsolu olmasina ragmen indie oyunlar agirlikli bir marketi var.Belli exc. oyunlar var onun dışında inan alet yatıyor.Exc oyun 60 dolar , doları 6 alsan 360 tl.10 aylık arcade parası.Apple mobil oyunda nintendo nun switch i bitirebilir.Donanim olarakta switch zayıf, bir ipad alıp arcade ile oyun keyfi güzel olur üstelik internet vs bircok uygulama kullanabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onboardx O kullanıcısına yanıt
    Pekala dostum zeldanın oyun derinliği hangi arcade oyununda var. Nintendo zaten dışa kapanık bi firma, ama daha yeni yeni oyunlar geliyor. Bu eylülden itibaren. Bence bu bile fazla, çünkü hiç bi zaman nintendoya ps gb hatta xbox gb oyun çıkmadı(ki xboxtada oyun yoktur pek) bunu bilerek alman lazımdı. Ayrıca fiyat konusuna gelirsek zaten bunuda kabullenip alman lazımdı. 300 tl bandında oyunları, Witcher 3 pcde daha ii grafiklerle yaz indiriminde 20 tl ye almak varken downgrade switchde 350 tl gb bi fiyat. Ayrıca o kadar düşük donanım ama fiyatı nerde ise ps fiyatına, ve bi gow yok kütüphanesinde ama switch alan adamda yolda pokemon oynamak, Zelda oynamak için fln alıyor. Nintendo Wii de farklı bi konsoldu, ps3 de Las of us oynarken nintendocular spor oyunu oynuyordu. yani ps ayarında bişey bekleme bence. Ama gene de bu aralar çıkıcak oyunları güzel. Sadece biraz fiyatları fazla nitendonun
  • Super dandik oyunlar..

  • Afyoncu ücretsiz deneme de vermez. Ücretle deneyenlerin ücretsiz tecrübelerini bekleriz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Askaparta

    Afyoncu ücretsiz deneme de vermez. Ücretle deneyenlerin ücretsiz tecrübelerini bekleriz.
    Nasıl vermez ?
  • Arcade tam bir hayal kırıklıgı oldu benim için arkadaşlar. Dünden beri tüm oyunları indirdim oynuyorum. Geleceği yok bence. Aylık 35 lira ücret deli bir rakam. 1 aylık ücretsiz denemem bittikten sonra kesinlikle yüzüne bakmam.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.