Şimdi Ara

Anker Eufy Robot Süpürge - Sakın bulaşmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Muhtemelen hepiniz evinize öyle veya böyle robot süpürge alacaksınız veya almadan ünce muhakkak araştırma yapacaksınız. Eğer karşınıza Eufy Anker vb. markalar çıkarsa oradan hemen uzaklaşın.


    Sorunlara gelecek olursak, Anker Eufy X8 Hybrid model satın aldım. Ne yönlendirdiğiniz yere gidebiliyor ne de gittiği yerden istasyona dönebiliyor. Öyle dolanıyor etrafta. Daha kötüsü ise servisi de aşırı berbat. Adamlara video çekerek izah ettim, aynı şikayeti yaşayanların linkini attım. 20 gün sonra bana gelen cevap ise "wifi nizi kontrol edin" oldu . Ha bir de ürüne 10bin fiyat çekmişler bence max 1000 TL. Türkçe seslendirmesi de yok bunu da not edeyim.




  • Eğer bulunduğunuz ortamda çok fazla Wi-Fi yayını varsa iletişimde kopmalara sebep olabilir. 2.4Ghz yayında sınırlı sayıda kanal olduğu için kalabalık ortamlarda çakışma ve dolayısıyla paket kaybı yaşanabiliyor.


    Ben yaklaşık 2 yıldır Anker robot süpürge kullanıcısıyım.

    Giriş seviyesi birşey bakıyorken Anker Eufy 11s modelini gördüm. Daha ucuzu da yoktu galiba piyasada. Haritalama özelliği, wi-fi, vs. hiçbirşey yok. şarjı bitene kadar süpürüp sonra usul usul istasyonuna dönüyor. Kumandasıyla temel komutlar verilebiliyor.

    Yeterli gelmezse daha iyisini alır bunu hediye ederiz diyorduk, ama beklentimiz çok üzerinde performans sundu.


    Servisten ise çok memnun kaldım.

    İlk yılı dolmadan üzerine ağır bir eşya düştü ve cam olan üst kapağı tuz-buz oldu. Servise durumu izah ettim. Sıfır kapak değişimi için makul bir fiyat söylediler. Ayrıca ikinci el bir kapak ile değişim olursa ücretsiz olacağını söylediler. Ücretsiz seçeneği seçtim ve onların verdiği kargo koduyla ücretsiz olarak servise ilettim. Kısa sürede tamir edildi ve geri kargolandı.

    Tamamiyle kullanıcı hatası olan benim durumumda servis hizmetinden çok memnun kaldım.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.